- 24 Ekim 2017
- 3.155
- 3.086
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Aşı olunca hemen sağlık raporu veriyorlar mı ?Evet 3 doz asisi var bagisik oluyorsunuz baska bisiy yok asi titri tutmadan korunmasiz iliski olmuyor
Saglik raporu herhalukarda verilir sadece bu hastaligi bilerek evlenmeyi kabul ediyorum diye kagit imzaliyorsunuzAşı olunca hemen sağlık raporu veriyorlar mı ?
Kendi bağışıklığınıza baktırın.
Bağışıklığınız varsa aşı olmanıza gerek yok
Benim bağışıklığıma bakıyor mu aile hekimi ? Hepatit b görüldüğü gün aşı yaptırılıyormuş 1 ay sonra verilir diye yazıyor nette, doğru mu ?Saglik raporu herhalukarda verilir sadece bu hastaligi bilerek evlenmeyi kabul ediyorum diye kagit imzaliyorsunuz
Hastalik tasiyici konumundaysa asla asi yapilmiyorHepatit B'ye karşı bağışık olmak, hastalıktan yüzde 100 korunmak anlamına gelir
Siz de bağışıklık varsa gerek yok tedavi görmenize
Nişanlıza bir doz aşı uygulanır
Sonuç 15 gün sonra çıkar diye biliyorum
Ayrıca siz kabul ettikten sonra
Hangi hastalık olursa olsun evlene biliyorsunuz
Şimdiden Mutluluklar Dilerim
Allah tamamını erdirsin inşallah
Hastanede bakiliyor.esiniz tasiyici ise farkli prosedur uygulaniyor.genelde hastalik kaptiysa tasiyici oluyor kisi yilda 1 kez olcumu varBenim bağışıklığıma bakıyor mu aile hekimi ? Hepatit b görüldüğü gün aşı yaptırılıyormuş 1 ay sonra verilir diye yazıyor nette, doğru mu ?
Doğrudur o kadar bilgim yokHastalik tasiyici konumundaysa asla asi yapilmiyor
Evet kkagit imzaliyor evlenmek icin benim esimde hepatit cunkuDoğrudur o kadar bilgim yok
Zaten bildiğim kadarıyla yazdım
Ama şu var ki karşı taraf kabul ettikten sonra evlenmek için engel değil diye biliyorum
Yaaa çok teşekkür ederim bekarsanız darısı başınıza inşallahHepatit B'ye karşı bağışık olmak, hastalıktan yüzde 100 korunmak anlamına gelir
Siz de bağışıklık varsa gerek yok tedavi görmenize
Nişanlıza bir doz aşı uygulanır
Sonuç 15 gün sonra çıkar diye biliyorum
Ayrıca siz kabul ettikten sonra
Hangi hastalık olursa olsun evlene biliyorsunuz
Şimdiden Mutluluklar Dilerim
Allah tamamını erdirsin inşallah
Evet taşıyıcıymış, ben hayatımda böyle testler yaptırmadım bir de bende de varsa ne olur acaba, kafamda çok kuruyorumHastalik tasiyici konumundaysa asla asi yapilmiyor
Ailecek varmış bu hepatit hastalığı.Hastanede bakiliyor.esiniz tasiyici ise farkli prosedur uygulaniyor.genelde hastalik kaptiysa tasiyici oluyor kisi yilda 1 kez olcumu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?