Nişanlıma erken doğum günüüü ..

Bende daha ne fikirler varda kendi yaptıklarım onlar şimdi anlamlı olmaz gibime geldi canım..
maalesef erkekler böyle..napalm artık
olsn canım ya sevgililer günü çokta önemli bir gün değil bence...

Önemli değil tabikide insanın sevdiği yanında olduktan sonra her günü özel canım ama insan gene de güzel bir şeyler bekliyo işte :44:

Önemli değil tabikide insanın sevdiği yanında olduktan sonra her günü özel canım ama insan gene de güzel bir şeyler bekliyo işte :44:

Tabii kide bekliyor canım ama işte arada yapabildikleri kadar yapıyorlar onlarda
hamurlarında odunluk var nede olsa

Tabii kide bekliyor canım ama işte arada yapabildikleri kadar yapıyorlar onlarda
hamurlarında odunluk var nede olsa

O yaptıklarıyla da yetinmek zorunda kalıyoruz napalıım
Kaynanalarımız hamurlarını yoğururken bir parça odunluk katmış demek ki canım

evet canım çok ters zaten topikte çok az istanbulda olan var ipek ve gülşen var birde bizim topikten diğerleri hep farklı şehirler her şehirden var mübarek maşşş

Hahhayt Her şehirden kadınlar toplanmışız desene canım

Hahhayt Her şehirden kadınlar toplanmışız desene canım

aynen öyle canımm
umarm sevdiceğinin ustası yakın yere çıkarda haftasonları gidersin günü birlik ayda bir falan..Ben çok ümitlenmiştim bursa falan çıksa diye ama taaa Artvin çıkınca 17 saat kaldım öylee bön bön

Ah canım ağzından bal damlıyo Kayınpeder biliyor nereye düştüğünü ama söylemiyor kimseye sadece tekirdağ tarafında olabilir diyormuş :44:

Ah canım ağzından bal damlıyo Kayınpeder biliyor nereye düştüğünü ama söylemiyor kimseye sadece tekirdağ tarafında olabilir diyormuş :44:

nasıl biliyor canım açıklanmadan ? Ve bilgisayar yapıyo dağıtımı.?
Torpil falan bulduysanız nasıl işliyo o işler bilmem ama umarım yakındır

nasıl biliyor canım açıklanmadan ? Ve bilgisayar yapıyo dağıtımı.?
Torpil falan bulduysanız nasıl işliyo o işler bilmem ama umarım yakındır

Kayınpederin askerlik arkadaşı varmış astsubay mı neymiş canım :44: Askerim hakkari/yüksekova demişti bi ara öyle bi laf çıkmıştı. Onu söylemiş babasına o da yok öyle birşey siz takmayın kafanıza ben hallettim demiş. Bende anlamadım valla canım ya :44:

İnşallah halletmiştir canımm yani Torpil işliyosa tabiii

İnşallah halletmiştir canımm yani Torpil işliyosa tabiii

İnşallah canım ya :44: Öyle diyerek bize de ümitlendiriyo ama birde hayal kırıklığı var sonunda herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi bakalım ya :44:

İnşallah canım ya :44: Öyle diyerek bize de ümitlendiriyo ama birde hayal kırıklığı var sonunda herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi bakalım ya :44:

En kötüsüne hazırla kendini ki iyi bir yer çıkarsa büyük mutluluk kötü bir yer çıkarsa büyük bir hüsran yaşama canım..
Ben çok hüsran yaşadım Allaha şükür uzak ama rahat aşırı yorucu ama yapcak bişey yok

Hazırlamaya çalışıyorum canım :44: Uff inşallah iyi bir yere düşer ama ya :44:
Acemi birlikleri belli olduğunda bile hazırlamıştım kendimi ama izmir çıktığına bile sevinememiştim öğrendiğim gün ağlaya ağlaya sonra ki gün sevinebildim ancak o zaman kavradım

İnş canım inş.
acemide doğuya düşmüyo canım zaten eğitip gönderiyorlar oraya..Evet kavramak zor ama işte..alışıyorsunnn geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…