Kızlar ilk konum olacak bu ve fikirlerinize ihtiyacım var. :44:
Nişanlım askerden dağıtıma gelecek 19 Nisan da 21 Mayıs ta doğum günü oluyor. Mayısta yanında olamayacağım için doğum gününü erken kutlamayı düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum düşünüyorum bulamıyorum da çünkü daha önceden ufak ama güzel şeyler yaptım ama yok şimdi durdu kafam.Ayrıca yıl dönümümüzde de yan yana olamayacağız ikisini birden şimdiden kutlayalım ve onu mutlu bir şekilde askere geri yollayayım istiyorum yardım ediiin
Canım havalar güzel olur o tarhte büyük ihtimal
İstanbulda mıydın sen ? Eğer istanbuldaysan ilk aklıma şu geldi : adalara falan gidebilirsiniz güzel başbaşa bir gün geçirirsiniz ister kendin pasta yaparsın ki o daha kıymeti benceistersende alırsın
hediye olarakta hem manevi bişey yaparsın sonuçta tanıyorsun nişanlını ne sever bilirsin maddi olarakta askerde kullanabileceği bir şeyler alır bir kutu yaparsın spor ayakkabı bol bol tişört malum yaza giriyoruz.
Canim hediye olarak eda hakli ihtiyaci olan seyler al bencede tabiki gittigi yere gorede degisir ihtiyaci ben esofman alip gondermistim yan yana degildik supriz olarakta oyl eglenceli sasiracagi bi gun hazirliyabilirsin yada imkanin varsa guzel bi yemek yapsan kendi ellerinle sonrada basbasa oturup bi film izliyebilirsiniz
Sonundaaa buraya gelen olduEvet tatlım İstanbuldayım. Kutu tarzı çok yaptım ama şey düşündüm bak bakalım ne diyeceksin hani şu önce büyük kalpli kutular sonra içinden ayrı ayrı iki kutu en son küçük bir kutu çıkıyor ya kırmızı güller ve ufak notlar diye düşündüm. Yada O geldiğinde ilk gün 100'e yakın balon şişireceğim İp bağlayacağım tam tutmalık onu eline vereceğim dışarıya çıktığımızda sonra ondan her biri bizim hayallerimiz onları uçur ve gerçek olmaya az kaldığını gökyüzüne bildir diyeceğim Sonra ki gün ise adalara değilde bizim sürekli gittiğimiz bir yer var İstanbulda gene kayabaşı tarafında oluyor kendim pasta yapacağım. Onu arabaya kilitlerim arabanın anahtarınıda alırım hem sonra arabanın yanından ağrı başlayan notlar uçmasın diye üstüne taş koyarım Hediye ve kutu konusunda çoook çoook kararsızım Fikirleriniiz için çokk sağolun canlarım benimm fikirlerim hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin birde bana
Sonundaaa buraya gelen olduEvet tatlım İstanbuldayım. Kutu tarzı çok yaptım ama şey düşündüm bak bakalım ne diyeceksin hani şu önce büyük kalpli kutular sonra içinden ayrı ayrı iki kutu en son küçük bir kutu çıkıyor ya kırmızı güller ve ufak notlar diye düşündüm. Yada O geldiğinde ilk gün 100'e yakın balon şişireceğim İp bağlayacağım tam tutmalık onu eline vereceğim dışarıya çıktığımızda sonra ondan her biri bizim hayallerimiz onları uçur ve gerçek olmaya az kaldığını gökyüzüne bildir diyeceğim Sonra ki gün ise adalara değilde bizim sürekli gittiğimiz bir yer var İstanbulda gene kayabaşı tarafında oluyor kendim pasta yapacağım. Onu arabaya kilitlerim arabanın anahtarınıda alırım hem sonra arabanın yanından ağrı başlayan notlar uçmasın diye üstüne taş koyarım Hediye ve kutu konusunda çoook çoook kararsızım Fikirleriniiz için çokk sağolun canlarım benimm fikirlerim hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin birde bana
senin f,ikirlerinde çok güzelmiş canımm.Ama balonları tutarmı sevdiceğin elindeama balon fikride güzelmişte 100tane fazla olur en fazla 20-25 yap derim
tatlim cok guzel fikirlerin ama erkekler elinde balon felan tutarmi bilmiomhediye alicaksan ihtiyaclari goz onunde bulundur bence canim
kucuk bı parti duzenleyeblrsn canım arkadas ortamıyla bırlıkte hem senınle beraber olur hemde özledıgı ortamının tadını cıkarır yada basbasa kutlamakta olabılır oda guzel olur pasta yaptırırsın bide sureklı kullanabılıcegi bi hediye saat olabılır askerlerın en ıhtyacı olan sey saatmş :)) sen sımdıden gez arastır netleştir kafanda bişiler ozaman a kdr
Askerim de bende yalnız takılırız genelde. Sevmez öyle arkadaş ortamında beraber olmayı. Kendi kuzenleryle bile zorla ben ikna ederdimde öyle gezerdik. Genelde başbaşa kalmayı seviyorDediğin gibi onu da düşündüm kardeşine söyledim hatta ilk gittiğimz kafenin açık alanında yaparız sen önceden gider ayarlarsın falan diye ama o sevmiyor iştee. :44: Pasta yaptırmayı düşündüm en başta üstüne ikimizin resmini bastırıp falan. Ama sonra ben yapsam daha iyi olur dedim ama iştee kafam çok karıştı ya sadece doğum günü olsa hallederim ama yıldönümüzüde kutlamak istiyorum ikisi birden iki özel gündede yan yana olmayacağız çünkü canım benim
evet canım aslında netten bakabılırsın pasta şekeriyle cok guzel pastalar yapılıo tarıfleri var ama biraz zahmetli ve beceri istiyor deneyblırsın bence cok özel olur
Yaş pasta tarifi: Afiyetle.com Tatlım bunu bulmuştum bir göz at hem kolay hem güzel gözüküyor
eve canım guzelmiş buda https://www.facebook.com/pages/kekevi/113120892046502 burayada bi göz at pastalar sekerlemeler fln ii tarifler cıkıyo videolu bazıları sureklı takıp ederim sanada fıkır olur belkı canım
Hemen bakıyorum canımm.Çook sağol Ama başka fikrin olursaa lütfen yaazz
canim bu pastada cok tatli olur
Ovv buda çok güzel gözüküyoor
eglenceli bisi olur hemde tatlim
Aaa haklısın tatlım 20 tane yeterTutacaakkk yoksa ben tutarım olmazsa trip atarım Sonra dayanamaz zaten
Bir gün balon, diğer gün pasta fikri olur dimi canım ?
Diğerleri nasıl pasta notlar üstünde taş falan ? :44:
Tutturcam canım tutturcaaammm inat edersem başarırım
Ufff hediyeee konusunda çoook çoookk kafam karışık canım ya. Üstüne üstelik çok unutkanım ben aklıma da birşey gelmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?