• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma Derdimi anlatamıyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi buseca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canimm valla öyle alttan alma... biraz göster disini gerekirse sesini yükselt bak nasil alistirirsan öyle gider. evet anliyorum belki kaybetme korkusu var ama daha nisanlisin ve bunun evliligide var. simdiden konus ve gerekirse sert ikazlarda bulun bak göreceksin sesi kesilecek ve pasa pasa yapacak. sen benim aileme nasil davraniyorsan bende senin ailene öyle davranacagim hadi bakalim hodri meydan de... ve korkut gözünü inan bana evliliginde ailenle esinin arasinda kalan sen olursun!

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Bende dün bir olay yaşadım onu anlatayım sana. Anneannem memlekete gidicekti. onu yolcu etmek için ziyaretine gittim nişanlımla. Ma aile ordaydık. Nişanlımın yapması gereken bişeyi yapmadı ve beni ona söylemek zorunda bıraktı. Ben söyledim diyede sinirlendi.Söyleyiş tarzımı begenmiyormuş.Çok kötü bir surat ifadesiyle söylüyormuşum ben. Küçük çocuk bile söylesin bana ama sen söyleme dedi :( çok etkileniyorum dedi. Bende dedimki, ozaman beni söylemek zorunda bırakmadan yapman gerekeni yap dedim. Birşey demedi. Çok zorluk yaşayacagım yaaa ve düzelmez diyorsunuz :(

Düzelmesını bekleme,en azından tamamıyle düzelmez.Ama dediğim gibi lafını sözünü gecırmeye calış,hükmet bıraz.yoksa ınankı kendı bıldıklerıne gıdıyorlar.Sen yapmazsan bende söylerım de,bukadar basit senın olayın.Israrlarınla onu bezdırebılırsın.Allah kolaylık versın bacım.:Saruboceq:

Arkadaşlar 1 ay oldu nişanlanalı.
Nişanlım örf adet çok fazla bilmez ve bunu ona anlatmak deveye hendek meselesi.Nasıl anlatıcam bilemiyorum ve bu durum beni üzüyor.Mesela aile ziyaretleri yapmamız lazım bunu anlat, ablam davet ediyor ona ugraş.
Ben istiyorum ki aileme karşı onların hoşuna gittiği gibi davransın,gözlerine girsin, kendiside haklı olarak beni böyle kabul etsinler edeceklerse diyor.Ben kendimi begendirmek için ekstra bişey yapmam diyor ama birazcıkta benim için yapsın istiyorum fakat anlatamıyorum.Ya ben anlatamıyorum kendisine yada o anlamak istemiyor.Bana bir yol gösterin lütfen. :(

canım erkeklere bişeyleri zorla yaptıramazsın.bazen inatlaşma bile olur ve yapacağı varsada yapmaz.işin zor ama sen bu yapısını bilmiyormuydun zaten şimdi niye dert ediyorsunki kendine.hem yapmacık olması dahamı hoş olurki.bence bırak zamana düzelmesi için belkide biraz olgunlaşması gerek.

Back