B
buseca
Ziyaretçi
- Konu Sahibi buseca
-
evet baya zor işin benım erkek arkadasım da öle,,bazı seeylerı hep ben hatırlatmak zorunda kalıyorum,kendı aıleısne karsı bıle uyarıyorum annenlere sunu yap bole davran dıye,kaldı ki benım aıleme hıc yapmaz gıbı...ilerde ıns nişanlılık gırınce olmaz dıyorum ama baksana sen nişanlısın yıne öyleymiş..bence fazla takmamaya calıs onu bu konuda aılene karsı idare et...idare ederken bı yandan da onu ıkna etmeye calış tabiki....burcu ne nişanlının?
Bence ona ciddi ciddi anlat boyle olması gerektıgını canımla cicimle anlamıyosa...
bazen benım nişanlımda aynısını yapıyor kızarak soyluyorum,bu boyle olucak,senın ıstegınle degıl dıyorum.Üff ben gelemıyorum boyle naza fılan.yapılacaksa yapılacak bıttı. Çok üzgünüm çoook
Acık acık konuşsizde yok belkı ama bızde var de.
ahh ahhhhhh canım benim.bende de var aynısından bitane.düğüne 1 ay kaldı ama hergün annemle çatışmamaları için kendimi heba etmekten gına geldi.arabuluculuk yapmak,2 tarafı ortada buluşturmaya çalışmak ne zordur bilirim.burda emin ol kimseye bişey olmuyo olan sana oluyo.annem biley der,nişanlım saçmalama böyle adet olur mu der bende ikisini de kırmadan ortayı bulmaya çalışır,aylardır da bu böyle gider.düğün bitse de kurtulsam artık diyorum.samna da kolay gelsin canım çok zorlanıcaksın ama pes etme sakın.zafer bizim olacak :lepi: umarım
Keşke bende senin gibi olabilsem. Onu kızdırcam ,kırcam da tartışıcaz diye ödüm patlıyor.
Valla şuan bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Kendim ettim kendim buldummu aceba diyorum bazen bazende seviyorum ve seviliyorum be diyorum. yapılan yorumlara bakılırsa bu adam yola gelmeyecek.dediğin gibi olan bana olacak sanırım.
Canım bırak allasen ya,nıye ödün kopuyomuş.Bu zamana kadar tatlı dille anlattında anladı mı? bak kendınmden örnek verıyım.Ben evlendıgımde şilede oturucam.ama daha onceden işi istanbuldaydı ve bız kıraya cıkıcaktık benımde işim istanbulda. (istanbul şile arası 1 saat) bırkaç sene oturup şileye yerleşicektik.nyse ben madem kıraya cıkıcaz anneme yakın olsun dedım.inatla hayır dedı,hep reddettı ben faydalarını bana olucak olumlu taraflarını anlatıyorum hala hayır dıyo.EN sonunda bak dedım ben nasıl senınle şilede yaşamayı kabul ettıysem sende bunu kabul etmek zorundasın.Benım aklımda aılemden uzak bıyerde oturmak yoktu,yakın olucak,sık dişini dedım.Sesını kestı.ama şanslıymış kı işini ordan buldu ve ben işimi bırakıp oraya gıdıcem. :a015:
Ayrıca asla değişmezler.ama o değişmiyo sen değiş canım.Arada bır cıngar cıkarırsan kıymetlı olursun ben bunu anladım.
valla ben bu konuda çok şanslıyım benim sözlüm annecim annecim diye hitap eder anneme sürekli ben bile annecim demem böyle olmasını çk istemiştim bu adımı atarken benden çok aileme ilgi göstersin parmakla gösterilen damat olsun istedim çoook şükür rabbim kalbime göre verdi ... :asigim:
ona bi şekilde herşeyin karşılıklı olduğunu anlatmayı dene tatlım sen benim aileme nasıl davranırsan senin ailenden aynısını görür benden filan de .
sonuçta 4 atanın hakkı bir mesele sadece evlenip kızlarını almakta değil güçbü bir bağ kurup onlara kendilerini sevdirmekde şimdiden böyle sessiz kalma allah korusun evlenince seninde gitmeni filan istemez (örnekleri bi hayli mevcut) nişanlandım diye seni sahiplenmesin
ailenin damat ilişkilerine çok önem verdiğini ve istedikleri gibi olmazsan bu işi bitirebilceklerini filan ima etmeye çalış kaybetme korkusunu yaşat ona bence -tatlicadiarzu-
evet gerçekten zor bir adam ama seninde zorlukta ondan aşşağı kalır yanın olmamalı
sen şimdiden herşeyine eyvallah dersen ilerde işin çok zor gibi gözüküo anladğım kadarıyla o sana yaşatmış kaybetme korkusunu fisfisfis
bu gidişe bir dur demen lazım tatlım Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?