• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıma aşık bi kadın var nolur bi akıl çare verin :(

ön yargıılarınız için teşekkür ederim arkadaşım Allah kimsenin başına vermesin öncelikle, Türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz hergün ne tutarsız olaylar yaşanıyor sizlerinde bildiği gibi!
ben kadından başından beri haberim var tanışmadım ama gördüm bikaç kez, arkadaşlarıylada oturup kalkıyoruz herkes biliyor ama arkasında siyasi bir güç olduğı-u için malum seçim zamanı sıkıntı çıkarmasın başımıza diye tolere ediliyor

Arkasında siyasi güç mü varmış milletvekili mi bu ya dokunulmazlığı mı varmış şizofren şey .
Karşıma çıkmıyor ki böylesi :KK53::KK53:
Ben olsam o siyasi güçlerini araştırır bürosuna gider derdimi anlatırım "Bak kardeşim sizinle bir sorunum yok ama bu kadın böyle böyle yapıyor . Ben bunu dövücem size söylüyorum derim .Onlar kendisi cezasını veriyor içlerinde hallediyorlar sana gerek bile kalmaz inan ..

ön yargıılarınız için teşekkür ederim arkadaşım Allah kimsenin başına vermesin öncelikle, Türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz hergün ne tutarsız olaylar yaşanıyor sizlerinde bildiği gibi!
ben kadından başından beri haberim var tanışmadım ama gördüm bikaç kez, arkadaşlarıylada oturup kalkıyoruz herkes biliyor ama arkasında siyasi bir güç olduğı-u için malum seçim zamanı sıkıntı çıkarmasın başımıza diye tolere ediliyor

ben size şunu deseydim ön yargı olurdu " nişanlın seni iyi uyutmuş ya da sen bizi iyi uyutuyorsun "

ben kendime çuvaldızı batırıp konuştum..özellikle ima ettim benim pimpirikliğim benim paranoyaklığım bir de burdan bakın İSTERSENİZ dedim..yok bakmak istemezseniz sizin bileceğiniz iş..tavsiye sordunuz tavsiyem o yönde.

hatta kadın tarafından hiç empati kuramadığınızı ve gözünüze duvar ördüğünüzü farkettiğim için daha da güçlendi.

ön yargıılarınız için teşekkür ederim arkadaşım Allah kimsenin başına vermesin öncelikle, Türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz hergün ne tutarsız olaylar yaşanıyor sizlerinde bildiği gibi! soruna gelecek olursam kadının arkasında siyasi bi güç var , nişanlım bu kadının amiri yüksel gibi bi durum söz konusu değil onun yükselmnesini devlet yapıyor ne alaka bu kadınla anlayamadım . bazı devlet kurumları siyasi yönden olduğu için bilirmisiniz bilmem ama herkes kendi çıkarı peşinde. teşekkürler görüşünüz için.

Kadin malum partili dioyrsaniz isler degisir tabi, o zaman her sey mumkun.

O zaman soyle diyeyim, kadina bulasmamalisiniz, sikayet etmeniz nisanlinizin isten cikarilmasina kadar gider. Dava, polis sakin ha derim.

Esinizin bir amiri varsa, elinde kadinin attigi mesajlarla gitsin konussun, kurum degisikligi istesin. Baska turlu olmaz.

Kadin madem deli siz muhattap olmayin, nisanliniz gerekeni ypasin. Sizi ilgilendiren bir durum yok. isyerine gitme vb seyleri sakin yapmayin.

Lakin yine de nisanliniz dahil kimseye cok guvenmeyin derim. Kadin manyaksa, neden nisanliniza takmis, baska erkekler de vardir eminim. Bana oyle geliyor ki eskiden aralarinda bir sey gecmis , flort etmisler sonra da kadin manyak cikinca nisanliniz basina is almis. Manyak dahi olsa, mutlaka bu kadinin diger erkeklere degil de nisanliniza sarma sebebi vardir.

Lakin ben kadinin manyak oldugundan hala supheliyim. Bir de kadinin arkasi saglamsa neden nisanliniz amir, o kadin degil?? Gozunuzu 4 acin derim, kimseye guvenmeyin. Kadin gercekten manyak olsa bile, hikayeyi tam bilmiyorsunuz bence.

Son düzenleme:
Kadin malum partili dioyrsaniz isler degisir tabi, o zaman her sey mumkun.

O zaman soyle diyeyim, kadina bulasmamalisiniz, sikayet etmeniz nisanlinizin isten cikarilmasina kadar gider. Dava, polis sakin ha derim.

Esinizin bir amiri varsa, elinde kadinin attigi mesajlarla gitsin konussun, kurum degisikligi istesin. Baska turlu olmaz.

Kadin madem deli siz muhattap olmayin, nisanliniz gerekeni ypasin. Sizi ilgilendiren bir durum yok. isyerine gitme vb seyleri sakin yapmayin.

Lakin yine de nisanliniz dahil kimseye cok guvenmeyin derim. Kadin manyaksa, neden nisanliniza takmis, baska erkekler de vardir eminim. Bana oyle geliyor ki eskiden aralarinda bir sey gecmis , flort etmisler sonra da kadin manyak cikinca nisanliniz basina is almis. Manyak dahi olsa, mutlaka bu kadinin diger erkeklere degil de nisanliniza sarma sebebi vardir.

Lakin ben kadinin manyak oldugundan hala supheliyim. Bir de kadinin arkasi saglamsa neden nisanliniz amir, o kadin degil?? Gozunuzu 4 acin derim, kimseye guvenmeyin. Kadin gercekten manyak olsa bile, hikayeyi tam bilmiyorsunuz bence.

Benim de aklıma önceden aralarında birşey yaşanmış olabileceği gelmişti.

nişanlınız neden iş değiştirmiyor?
gerçi ben olsam nişanlımın üstlerine o kadını işten çıkarmazlarsa nişanlımın iş yerinde cinsel taciz davası açacağını ve üstlerinin de buna göz yumdukları için onlar hakkındada soruşturma isteyeceğimi söyleyerek şantaj yapar attırırdım.

niye siz müdüre buna göz yumduğu için onunda başının ağrıyacağını söylemiyorsunuz.böyleleri bu dilden anlar

Bende bu isin icinde baska birseylerin olduguna inaniyorum...
Yani nisanliniza pek güvenmeyin bence..
Bu olayi biraz daha arastirin

Back
X