• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıma aşık bi kadın var nolur bi akıl çare verin :(

bu kadar kadın hakkında bilgi birikimi olması enterasan ben siteyi okudukça çok paranoyaklaştım herhalde :(

siz daha önceden bu kadını gördünüz, tanıştınız mı, ya da eşinizin iş yerine gittiniz mi ? veya iş yerinden arkadaşlarının ağzından duydunuz mu?

benim pimpirikliğim ama bu yöne de bi bakın isterseniz..çünkü peşine takıldıysa dediğiniz kadar hasta bi kadınsa sizi öğrenmiş bir şekilde sizden önce sizi aramıştı bence..ve bu kadar hasta birine arkası ne kadar sağlam olursa olsun kimse para vermez.

Kadina kim arka cikiyprsa onunla konusmalisiniz..
Raporu var diyede herdeyi yapma lüksüne sahip degil olamazda zaten..

hiçbir vizyon sahibi kurum bu tür olayların yaşanmasına izin vermez. değil kadının ortalığı dağıtmasına müsaade etmek, tek bir uygunsuz mesajı ile işine son verirler. anlattıkların mantıksız. ya da kadın nişanlını taciz ediyor ve bundan kimsenin haberi yok, sen abartıyorsun. bilinip de tepki gösterilmeyecek bir mesele değil çünkü. söylediğin gibi kimsenin sesini çıkarmadığı bir durum söz konusu bile olsa nişanlının orada çalışmaya devam ediyor olması da baya mantık dışı.

zaten bir kaç kere iş yerinin 7ci katından kendini atmaya çalışan bir kadını o işyerinde kimse tutmaz. bunu hemde bir kaç kere yapacak. direkt polis işe el koyar zaten.
ve arkasındaki varsa ki sanmam(!),o kişiler, bunu göze almaz.
çünkü 7ci kattan atmak kendini ölüm demektir , bunu yapan kişiyi orada tutan zaten suç işler. ve bunun cezasını kimse göze almaz. net.
kısaca konu full mantık hatası

Son düzenleme:
herkese merhaba öncelikle, arkadaşlar benim derdim sıkıntım nişanlıma takılan bir kadın var :KK43: nişanlımla aynı işyerinde nişanlım kadının amiri uzun yıllardır tanışıyorlarmış ve kadın ruhsal bozuklukları var kaç kez iş yerinin 7. katından kendini atmaya çalışmış sürekli kavga çıkaran psikolojik sorunları olan ama aynı zamandada arkası sağlam bi kadın nişanlıma kafayı takmış durumda sürekli seni seviyorum beni bi dinle nolur diye mesajlar atıyor taciz ediyor işyerinde odasını basıp üstüne geliyormuş nişanlım odasını başka bi memurla paylaşıyor herkes bu durumdan rahatsız işten çıkarmaya kalktıklarında olay çıkarıp deliriyor eline ne geçerse atıyormuş nişanlım hariç herkese şiddet uyguluıyor ayrıca arkası sağlam olduğu için ve doktor raporu olduğu içinde kısacası bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışıyla kimse bişi yapamıyor kadına artık tacizleri bıktırdı nişanlımı ben olayı ve kadını başından beri bildiğim için bişi diyemiyorum ama bende yoruldum artık sürekli araması mesaj atması nişanlıma ve ben nişanmlımdan numarasını istedim ver ben aricam konuşucam diye ama kadın deli olduğu için korkuyor nişanlım sana bişi yapar sana bulaşır diye ben yinede karar verdim arayıp konuşucam ama ne demeliyim nasıl konuşmalıyım sizce kadına kendimi nasıl dinletebilirim nolur bi akıl fikir verin , biraz sessiz sakin ve naif bi yapım vardır bağırıp çağıramam ama artık beni bile sinirlendirdi lütfen allah göstermesin sizin başınıza gelse ne yapardınız yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
olayı başından beri biliyorum demişsin yorumlarda kadının annesi geçenlerde vefat edince böyle yapmaya başladı demişsin. ben anlamadım :KK51:

Nişanlın sen o kadın ve bi doktor
Görüşme yapmanız gerek bence bu sekilde

ayy banane o kadından isterse ölsün bana öyle biri takıcak ben istemedikçe hala ısrarla arıcak ilk işim o işten çıkmak olur sonrasında da hattımı değiştirmek.nasıl bir arkası varmış bunun adresini bulunupta taciz mi edecek hadi etti polisi savcı var bu memmleketin konu bana çok saçma geldi.

herkese merhaba öncelikle, arkadaşlar benim derdim sıkıntım nişanlıma takılan bir kadın var :KK43: nişanlımla aynı işyerinde nişanlım kadının amiri uzun yıllardır tanışıyorlarmış ve kadın ruhsal bozuklukları var kaç kez iş yerinin 7. katından kendini atmaya çalışmış sürekli kavga çıkaran psikolojik sorunları olan ama aynı zamandada arkası sağlam bi kadın nişanlıma kafayı takmış durumda sürekli seni seviyorum beni bi dinle nolur diye mesajlar atıyor taciz ediyor işyerinde odasını basıp üstüne geliyormuş nişanlım odasını başka bi memurla paylaşıyor herkes bu durumdan rahatsız işten çıkarmaya kalktıklarında olay çıkarıp deliriyor eline ne geçerse atıyormuş nişanlım hariç herkese şiddet uyguluıyor ayrıca arkası sağlam olduğu için ve doktor raporu olduğu içinde kısacası bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışıyla kimse bişi yapamıyor kadına artık tacizleri bıktırdı nişanlımı ben olayı ve kadını başından beri bildiğim için bişi diyemiyorum ama bende yoruldum artık sürekli araması mesaj atması nişanlıma ve ben nişanmlımdan numarasını istedim ver ben aricam konuşucam diye ama kadın deli olduğu için korkuyor nişanlım sana bişi yapar sana bulaşır diye ben yinede karar verdim arayıp konuşucam ama ne demeliyim nasıl konuşmalıyım sizce kadına kendimi nasıl dinletebilirim nolur bi akıl fikir verin , biraz sessiz sakin ve naif bi yapım vardır bağırıp çağıramam ama artık beni bile sinirlendirdi lütfen allah göstermesin sizin başınıza gelse ne yapardınız yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
Dava edin, nişanlın kadından şikayetçi olsun. Ayrıca bu kadar sorunlu bir insan neden işten çıkartılamıyor anlamış değilim. Arkasının sağlam olması deli olduğu gerçeğini değistirmez.

ayol kadın tam deliymiş..o deliyse sende zırdeli olacaksın..göze göz dişe diş misali.onu bastıracaksın..konuş ama sakın yumuşak olma..hem ayrıca nişanlının o iş yerinden ayrılma şansı var mı?nasıl arkası var böyle bir deli kadının..kim destek çıkar kim hoşgörür..bu manyak be..

Bilinmek ve ispatlamak ayrı şey siz kendinizi ispat etmelisiniz
Yani nişanlınızın sevgilisi olduğunu ona empoze ettirmelisiniz
Olmadı onunla arkadaş olup başka birilerini ayarlayın
Bence yalnızlıktan yapıyor bunu sizde söylediniz yıllarca tek taraflı aşk yaşamış
Annesi ölünce tutunacak bir limanı olmadığını düşünüp sevdiği birine sığınmaya çalışıyor
Annesi vefat edeli ne kadar zaman oluyor

Kadına başka birini ayarlayın nasıl çirkin bir öneridir. Zaten kadın hasta ve sorunluymuş. Kişiliğinden emin olamadığı bir insanı neden başka birine ayarlasın da durduk yere başına iş açsın. Hayret bişeysiniz valla

Bu iste bir bityenigi var, nisanliniz yalan soyluyor.

Nisanliniz isten atilmamak/yukselmek icin kadina yuz veriyor olabilir, dikkat.

Benim sefim de problemli bir insan, ama deli degil. Herkese kotu davranir, cok saygisiz , dengesiz , ani anina uymayan bir herif AMA cok zeki, yetenekli ve basarili, o yuzden sirketce cok degerli ve davranislarina insanlar goz yumuyor.

Sizin kadin dediginiz gibi deliyse calisip bir seyer ortaya koymasi mmkun degil. Hicbir sirket ise yaramayan birini tutmaz, destek cikmayi gecin.

Devletse de, insanlarin boyle bir manyaga katlanmasi icin bir sebep goremiyorum.

Bu iste kesinlikle bir bityenigi var.

Kardesi bile kadini tanimiyorsa, kim bu kadini koruyor? Hikaye biraz tutarsiz geldi bana. Ya sen burda kötü bir hikaye uyduruyorsun, ya nisanlin yalan söylüyor...

ön -yargıılarınız için teşekkür ederim arkadaşım Allah kimsenin başına vermesin öncelikle, Türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz hergün ne tutarsız olaylar yaşanıyor sizlerinde bildiği gibi!
soruna gelecek olursam kötü bi hikaye uydurmaya ne niyetim var ne vaktim var gecenin beşinde fırsat bulup size derdimi anlatmışım ,kadının şirretliğinden ve annesinin vefatından sonra erkek kardeşiyle dahi arası bozulmuş, nişanlımla sürekli beraberim yalan söleyecek ve ben anlamayacağım hberşey kanıtlı ispatlı ve başından beri biliyorum ben olayı iş yerinde çalışan diğer herkes gibi. yinede görüşün için teşekkür ederim

Bu iste bir bityenigi var, nisanliniz yalan soyluyor.

Nisanliniz isten atilmamak/yukselmek icin kadina yuz veriyor olabilir, dikkat.

Benim sefim de problemli bir insan, ama deli degil. Herkese kotu davranir, cok saygisiz , dengesiz , ani anina uymayan bir herif AMA cok zeki, yetenekli ve basarili, o yuzden sirketce cok degerli ve davranislarina insanlar goz yumuyor.

Sizin kadin dediginiz gibi deliyse calisip bir seyer ortaya koymasi mmkun degil. Hicbir sirket ise yaramayan birini tutmaz, destek cikmayi gecin.

Devletse de, insanlarin boyle bir manyaga katlanmasi icin bir sebep goremiyorum.

Bu iste kesinlikle bir bityenigi var.
ön yargıılarınız için teşekkür ederim arkadaşım Allah kimsenin başına vermesin öncelikle, Türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz hergün ne tutarsız olaylar yaşanıyor sizlerinde bildiği gibi! soruna gelecek olursam kadının arkasında siyasi bi güç var , nişanlım bu kadının amiri yüksel gibi bi durum söz konusu değil onun yükselmnesini devlet yapıyor ne alaka bu kadınla anlayamadım . bazı devlet kurumları siyasi yönden olduğu için bilirmisiniz bilmem ama herkes kendi çıkarı peşinde. teşekkürler görüşünüz için.

bu kadar kadın hakkında bilgi birikimi olması enterasan ben siteyi okudukça çok paranoyaklaştım herhalde :KK43:

siz daha önceden bu kadını gördünüz, tanıştınız mı, ya da eşinizin iş yerine gittiniz mi ? veya iş yerinden arkadaşlarının ağzından duydunuz mu?

benim pimpirikliğim ama bu yöne de bi bakın isterseniz..çünkü peşine takıldıysa dediğiniz kadar hasta bi kadınsa sizi öğrenmiş bir şekilde sizden önce sizi aramıştı bence..ve bu kadar hasta birine arkası ne kadar sağlam olursa olsun kimse para vermez.
ön yargıılarınız için teşekkür ederim arkadaşım Allah kimsenin başına vermesin öncelikle, Türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz hergün ne tutarsız olaylar yaşanıyor sizlerinde bildiği gibi!
ben kadından başından beri haberim var tanışmadım ama gördüm bikaç kez, arkadaşlarıylada oturup kalkıyoruz herkes biliyor ama arkasında siyasi bir güç olduğı-u için malum seçim zamanı sıkıntı çıkarmasın başımıza diye tolere ediliyor

ben olsam ibreti alem için o işyerini basar meydan dayağı çekerdim .Akıllı ol onun sahibi var başka kapıya git der ağzımı bozardım o da anlardı nişanlımın küçük lokma olmayacağı o arkası sağlam falan hikaye onlar ondan büyük Allah var "Haklıysan hak seni korur "
dayağı yiyince o işyerine gelmeye de yüzü olmaz . Ordaki diğer insanları da kurtarmış olursun sevaba girer döverdim ben olsam .Anlaşılan işyerine korkuyu vermiş her istediğini de elde etmiş ama sağlam taşa çarptığını da bilmesi lazım.

Back
X