Nişan nişanlıma aldıgım doğum günü hediyem

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Tostikdana

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
893
701
323
kızlarrr cumartesi bi buçuk maaşımı bayıldıgım saat işte seiko vardı 8 bin tl dediler bende bunu aldım 1800 tl nasıl?? degişim yapabilirim etrafımda neredeyse saatten anlayan kimse yok gösterdimdiğim vuaaa cok guzelmiş diyor fiyatı söyleyince kalıyolar öyle fikirlerinizi rica etsemEki Görüntüle 888895 Eki Görüntüle 888895

saat cook guzel ama bence 1800 tlyi gostermiyo... yani pahali durmuyo bende sozde esime bu tarz saat almistim ama simdi guessin saatlerine bakiyorum hediye olarak almak icin...........

1800tl lik bi saate benzemiyor bencede

bilemiyorum nette bakıyorum 15 binlik saaterde hemen hemen aynı duruyor.insan cok para verince beklentiside çok oluyo sanırım

saat cook guzel ama bence 1800 tlyi gostermiyo... yani pahali durmuyo bende sozde esime bu tarz saat almistim ama simdi guessin saatlerine bakiyorum hediye olarak almak icin...........

evet sabhtan beri resmi kime gösterdiysem hayran kaldılar (iş yerindeki erkeklere gösteriyorum :)) az önce bu işlerden anlıyan bi abime gösterdim dış ticaretcimize gösterdim 2000 tl den aşagı degildir dedi. verdik bikere parayı napalım ya gidip bu fiyata baska modellere bakıcam yada kalıcak bu arada hamilton degeri 5.500 tl indirimli 3.500 tl bence ederi 2000 tl fikirleriniz için teşekkürler

İnsanlar bu parayla ev geçindiriyor siz kalkmış 1800 tllik saat aldımm bıdı bıdı bıdı yapıyosunuz enteresan ..

İnsanlar bu parayla ev geçindiriyor siz kalkmış 1800 tllik saat aldımm bıdı bıdı bıdı yapıyosunuz enteresan ..

entrasan olan kısmını anlayadım??? evet haklısınız ev geçindiriyolar hatta geçindiremiyolar rabbim yardım etsin onlara. hıı sizin merak ettiğiniz konuya gelince zengin degilim. çalışıyorum kazanıyorum. para biriktiyorum ve sevdiğime hediye alıyorum. 5 tl bişi alsamda onun için önemli olan hediye. bıdı bıdı yapmıyorum hanfendi. sadece soruyorum. o kadar para verdim arkadaşlar deger mi diyorum.konuya göstermiş oldugunuz ilgiden dolayı teşekkürler!!!

arkadaşlar amacım kimseye hava atmak degil.bu konuda bilgim yok. oyuzden konu açıp size sordum...

Saat deyince söylenebilecek pek çok marka var ancak, Welder ve U-Boat bu konuda çok iyi. U-Boat'un fiyatları fazla uçuk, her ikisinin malzemesi de uçakların dış yapımında kullanılan malzemelerden. Çizilme yapmıyor.Bu benim nişanlıma, nişanda taktığımız saat. Fiyatı 1500-1700 TL arası. Bende nişanlım söyleyene kadar bu markayı duymamıştım ama, meğersem bilen biliyormuş. Ve de orjinal bir saat, bence fiyatını gösteriyor.

çok hosmus tam spor :) bnm nişanlım klasik takılıyor biraz:) saat hakkında bilmediğim o kadar şey varmıs ki altıgım saat pilsizmiş otomatikmiş marka olarak herkes çok iyi diyor arastırdım bende neredeyse hiç kötü yorum bulamadım. ama sanırım fazla verdim modele göre bu arada şimdiden kutlamak isterim düğününüzü

Aslında hem spor hem klasik diyebilirim. Yani spor giyindiği zamanda hoş duruyor, takım elbise giydiği zamanda.Nişanlım bana bu markayı gösterdiği zaman, şaşırmıştım. Daha sonra bir ilaç mümessili arkadaşımın kolunda gördüm aynı marka farklı modelini, boyut ve tarz olarak böyle ama. Üstüne saat tanımam, nişanlın işi biliyor demişti. Bir de ben, nedense gençlerde böyle metal kayışlı saat sevmiyorum. Yaşlı işi gibi geliyor.Mesela ben senin aldığın saati, nişanlıma değilde babama almayı tercih ederdim. Ancak en önemli olan bence, nişanlının tarzı ve zevkleri. Onun seveceğini düşünüyorsan, tarzı böyleyse. Bence marka olarak bu fiyatı hak ediyor.Çünkü markası olan bir saat.Son zamanlarda, büyük saatler pek moda olduğu için, belki fiyatını göstermiyor demiş olabilirler.Güle güle kullansın inşallah.

Teşekkür ederim, darısı başınıza

Arkadaşım zengin olsan ne farkeder , belli canım madidyatın ne kadar önemli olduğu ..nyse konu uzamasn

Arkadaşım zengin olsan ne farkeder , belli canım madidyatın ne kadar önemli olduğu ..nyse konu uzamasn

konunun uzamasını istemiyosan cevap yazmazsınız ki zaten yazdıgınız cevaplarda bi asabilik bi sinir.sanki sizin paranızla aldım saati.konuyu çarpıtmak dedikleri bu sanırım yinede ilginiz için teşekkürler. son olarak ben pahalı hediye almıs olabilirim siz sakın böyle bişey yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…