Merhabalar benim iki hafta sonra düğünüm var. Öğretmenim memurum. Nişanlım ise bir fabrikada çalışıyor. İlk tanıştığımızda işi yoktu 6 ay askere gitti geldi. Ben o sırada görev yapıyordum kendisini bekledim. Askerden geldikten sonra bir fabrikada işe girdi. Vardiyalı çalışıyor. Haftanın 7 günü çalışıyor hiç tatili yok. Ben sosyal gezmeyi seven bir insanım. Hiçbir yere birlikte gidemiyoruz. Hatta birkaç gün sonra düğün eğlencemiz var arkadaşlarımızla. Ona bile kendisi gelemiyor ben erkek kardeşim ile katılacağım kendi düğün eğlencemize. Bu durumdan o da çok rahatsız ama benim kadar değil. Ayrıca aynı ilçede yaşıyoruz. Sürekli bize geliyor. Ailem rahatsız değil ama ben rahatsızım. Bir kız olarak ben onlara gitmek istiyorum. Ama kendisi her gün bize geliyor. Kurban bayramının birinci günü için annem bize gel dedi. Kurbanı keseriz dedi. Anneme yok demedi. Bizde ne işi var bayramın ilk günü. Benim onlara gitmem lazım. Bu durumu kaç kere güzelce anlattım tamam dedi dikkat edeceğim dedi ama bir şey değişmedi. Ben sürekli gelmemelisin filan diyorum. Bugün de sinirlendim gelmeyeceksin dedim. Kendisinin annesine ben hep gitmiyorum. Çağırdığı da yok öyle aman aman. Yani bilmiyorum kafam çok karışık. Bir de ben dış görünüşe önem veren biriyim. Bugün mesela fabrika üniforması ile bize gelmiş. Amcalarımla kuzenlerimle aynı yerde yaşıyoruz görüyorlar. Zaten fabrikada çalışan biriyle nişanlanıyorum diye kaç kere yüzüme karşı laf yaptılar. Ben o durumu takmıyorum ama istiyorum ki düzgün giyinsin, tıraşına önem versin parfümünü sıksın güzelce gelsin. Sonuçta daha çok genciz. 29 yaşında daha. Biraz daha önem vermesini istiyorum. Bunları güzelce söylüyorum. Ama biraz da düğün stresinden dolayı bugün çok sert çıkıştım. Biraz kırıldı. Hala da sincirliyim. Zaten haftanın her günü çalışıyor olmasına ve hiç izni olmamasına da çok sinirliyim ve belli etmemeye çalışıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bana fikir verebilir misiniz?