Nisanlim verdigi hicbir sozde durmuyor

bence evlilik için 2 kere daha düşünün. nişan istediğiniz halde yapılmadıysa aileniz buna karşı çıkmadı mı? sizi sahipsiz mi sanıyor bunlar? ben de şuan nişanlıyım ve şu söyledikleriniz benim için nişan atma sebebi olurdu.

Merhaba su evlilik dönemi böyle seyler oluyor ( maddiyat) durum yok vs ... herneyse bazi görümceler var bende yasiyamadim sen yasa der iyi anlamda kimide bende yapmadim sendede öyle olsun. Benim gibi cek yasa der...insanliga bagli ... bazi seyleri duymayin. 3 maymunu oynamak gibi ( bunu yapmak zor) .

fakat tutarsiz nisanliniz.. hepmi öyle idi... yasiniz kac ? Nisanliniz bana biraz rahat insan geldi.. size davranislari nasil?

Borcda ödemisler diyecek bisi yok ama üzgün oldugunuzu anliyorum..ailesini tanidiniz biraz durumlari yok.. her aile farkli ama bu aile biraz böyle galiba (yada vurdum duymaz gibi).. yanlis bisi söylemek istemiyorum.

. Nisanlilik dönemi birbirni tanima dönemi.. herseyi tart düsün kalbni ruhubu dinle.. ona göre yasa davran sen bilirsin en iyisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…