• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim verdigi hicbir sozde durmuyor

Kizlar napacagimi sasirdim 4 5 ay sonra evlenicem yuzuk takilali 7 ay oldu bana bu 7 ayda yapilan tek sey tektas takmalari oldu alyans bile alinmadi nisan yapmak istedim ben istanbuldayim onlar izmirde diye gelip gitmek masrafli olur dedi sorun cikardilar nisanlim 6 ay calismadi is begenmedi simdi bir ise girdi aldigi parayi koseye atacakti atmamis borc odedim dedi istanbuldan antalyaya gittik bir cop bile takmadan gonderdiler ben hic bir sey istemedim birikim yapip ev alalim diye bunlar birikim falan yapmadilar ustelik eve 3 maas birde giriyor nisanlandigimdan beri gorumcem surekli arayip yok ben kaynanamin tullerini kullandim yok fazla masraf yapmayin yok kiraniz su kadar olsun diye salak salak konusuyor sanki ne kadar masraf yaptilarsa kina kiyafetimi kendim alicam dugun makyaji pahali olur dediler o zaman makyaj mazemeleri alalim dedim kendim yaparim makyajimi dedim onda bile o kadar yuzsuzlestilerki evdeki mazemelerin yetmiyormu dendi sinirlerim alt ust oldu resmen psikolojimi bozdular daha anlatmadigim bir suru konu var nisanlim surekli tutarsiz tutarsiz konusuyor soylenilen hicbir sey yerine gelmedi..

bence evlilik için 2 kere daha düşünün. nişan istediğiniz halde yapılmadıysa aileniz buna karşı çıkmadı mı? sizi sahipsiz mi sanıyor bunlar? ben de şuan nişanlıyım ve şu söyledikleriniz benim için nişan atma sebebi olurdu.

Merhaba su evlilik dönemi böyle seyler oluyor ( maddiyat) durum yok vs ... herneyse bazi görümceler var bende yasiyamadim sen yasa der iyi anlamda kimide bende yapmadim sendede öyle olsun. Benim gibi cek yasa der...insanliga bagli ... bazi seyleri duymayin. 3 maymunu oynamak gibi ( bunu yapmak zor) .

fakat tutarsiz nisanliniz.. hepmi öyle idi... yasiniz kac ? Nisanliniz bana biraz rahat insan geldi.. size davranislari nasil?

Borcda ödemisler diyecek bisi yok ama üzgün oldugunuzu anliyorum..ailesini tanidiniz biraz durumlari yok.. her aile farkli ama bu aile biraz böyle galiba (yada vurdum duymaz gibi).. yanlis bisi söylemek istemiyorum.

. Nisanlilik dönemi birbirni tanima dönemi.. herseyi tart düsün kalbni ruhubu dinle.. ona göre yasa davran sen bilirsin en iyisini :)

Back