hımm gerçekten mantıklı davranılması gerekn bir durum aksi taktırde yanlıs bı tavır - laf söz seni nişanlına karşı zor durumdaa bırakabılır.
akıllıca davranmanı öneririm umarım sandığın gibi olumsuz şeyler yaşamazsın...
Herkesin isimlerini açık açık yazmışsınız.
Ya Tuğçede bu foruma üyeyse.
Olurmu olur yani.
Olurmu olur yani.
yaşlarınız kaç sizin?
Olurmu olur yani.
aynı durumda ben olsaydımne yapardım diye düşünüyorum da sanırım nişanlımın tugceyle ilgili bütün bağlarını kopartırdım neden ne gerek var yakın kız arkdaşlığa senin yakın erkek arkdaşın varmı yada nişanlın izin verir mi fevri davranma bence düzgünce konuş ve istemediğini aynı durumda kendisi olsa ne yapacağını söle ve barıştırma derim ben
İşte benim yaptığım tek bi hata var o da ben çok tepki verdim, yani bu kız 1 aydır ortak arkadaşlarımızla hakana haber gönderiyor hakanı çok özlüyorum diye... Bende sinirimden kudurup hakanın yanında sürekli bu kızı büyük bi sinirle ona kötüledim.. E olay böyle olunca hakan benim böyle sinirlediğimi tepki verdiğimi görünce direkt olarak tuğçeyi kıskandığıma bağladı olayları... Ben en iyisi bundan sonra çok soğukkanlı bi şekilde sizinde söylediğiniz gibi içten içten hakanın bilinçaltına bu kızın iyi biri olmadığını empoze edeyim.. Başka çarem yok... Peki kızın bana mesaj attığını söyleyeyim mi sizce? O zaman da hakan kıza karşı yumuşar diye korkuyorum... Aaa tuğçeye bak 1 aydır barışmak için çaba gösteriyor badeye bile mesaj atmış diye düşünüp ona karşı yumuşamasından korkuyorum... Ooooffff offf...
aman daha iyi işte,burada ise gelsin vallahi de bir uyaralım kendisini elini ayağını çeksin nişanlı çiftimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?