• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ve tuğçe...

Bade1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
108
0
46
Antalya
Arkadaşlar merhaba benim size bi sorum olacak... Benim nişanlımın uzun yıllardır tanıdığı tuğçe diye çok samimi bi arkadaşı vardı. Ben de nişanlımı çok uzun yıllardan beri tanıyorum ama o kız ben yokkende vardı... Bunların zamanında yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş.

Bu kızla tanıştığım ilk gün hiç hoşlanmamıştım ondan. Bakışları beni rahatsız ediyordu.. Zaten zamanla tanıdıkça da çok sinsi bi yapısı olduğunu farkettim.. Bikere benim yüzüme söylemişti "erkekleri elde tutabilmek için sürekli oyun oynayacaksın, aptal olmayacaksın hiçbi zaman" demişti.

Her neyse bu tuğçe denen kız yüzünden bigün nişanlımın başı derde girdi, olayı size anlatıyorum. tuğçeyle nişanlım az önce de söylediğim gibi 4 yıldır tanışıyorlar. Bide bunların arkadaş ortamında burak diye bi çocuk var burakta tuğçenin sevgilisiydi. Tuğçeyle burak bigün ayrılıyolar, ayrılınca tuğçe bunalıma giriyor gidiyor emre diye bi çocukla çıkmaya başlıyor... Emreyi benimle ve nişanlımla tanıştırıyor biz bi süre böyle 4ümüz birlikte takıldık..

Sonra bigün burak (tuğçenin eski sevgilisi) geliyor benim nişanlıma diyor ki "ben seni kardeşim gibi gördüm sen kalkıp tuğçenin yeni sevgilisiyle aynı ortamda bulunmuşsun, ayıp değil mi bu yaptığın o kadar sene beraber yedik içtik" diyor,

bunun üstüne burak ve nişanlım tartışıyor. 2 gün sonra tuğçe burağı unutamadığını anlıyor emreden ayrılıyor ve eski sevgilisi burağa geri dönüyor.

Bunun üstüne nişanlım tuğçeyi arıyor ve diyor ki ben senin için burakla yüz göz oldum senin şu yaptığına bak, beni resmen rezil ettin bidaha beni sakın arama diyor ve bunların araları açılıyor.

Kız suçlu olmasına rağmen aylarca aramıyor nişanlımı. Araya nişanlımın doğumgünü giriyor doğumgününü bile kutlamıyor. Tam 1 aydır da sürekli ortak arkadaşlar aracılığyla haber gönderiyor, ben hakanı çok özledim eskiden çok güzel arkadaşlığımız vardı tekrar eskisi gibi olmak istiyorum diyor.. Bu arada hakan benim nişanlımın ismi...

Dünde ben hakanın yanındayken bi baktım tuğçeden mesaj gelmiş, konuşabilir miyiz konuşmamamız için hiçbi sebep yok buluşup yüzyüze konuşursak herşeyi çözebiliriz demiş. Nişanlıma bilerek cevap atma ne yapacağımızı düşünelim dedim. Bugünde kız bana mesaj atmış bade nasılsın biraz konuşabilir miyiz diye... Nişanlıma henüz tuğçenin bana mesaj attığını söylemedim.

Arkadaşlar ben bu kızdan hiç iyi elektrik almıyorum ve cidden nişanlım onu ne kadar arkadaşı gibi görse de o kızın bakışlarından korkuyorum ben... Ben onların hayatlarına sonradan girdim ama hepsinden daha çok hakanın yanında oldum. Şimdi o kız kesin benim tüm bunları bilerek yaptığımı, hakanı bilerek onlarla görüşmemeleri için doldurduğumu zannediyor ve kesin bi planı var... Diyorumya çok sinsi bi kız, eğer hakanla barışırsa ne yapar ne eder bunun intikamını almak için beni hakana karşı doldurmaya çalışır, soğutmaya çalışır..

Ben nişanlımı çok seviyorum... Olay aslında ufak bi olay ama yine de onu kaybederim diye çok korkuyorum çünkü ben o kız gibi arniyetli düşünemem ben herşeye pozitif bakan biriyim... Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin...

Son düzenleme:
hımm gerçekten mantıklı davranılması gerekn bir durum aksi taktırde yanlıs bı tavır - laf söz seni nişanlına karşı zor durumdaa bırakabılır.
akıllıca davranmanı öneririm umarım sandığın gibi olumsuz şeyler yaşamazsın...

hımm gerçekten mantıklı davranılması gerekn bir durum aksi taktırde yanlıs bı tavır - laf söz seni nişanlına karşı zor durumdaa bırakabılır.
akıllıca davranmanı öneririm umarım sandığın gibi olumsuz şeyler yaşamazsın...

Evet dikkatli adımlar atmam gerek yoksa bu kız yine nişanlımın hayatının merkezine zorla sokturacak kendini tanıyorum ben onu. Ben nişanlıma sürekli "iyi yaptın bu kızla görüşmemekle zaten çok sinsi bi kızdı" falan dıyordum, sanırım nişanlımda yavaş yavaş o kızı kıskandığımı sanmaya başladı. Dün o kız mesaj attığında ben çok tepki verdim "ne yüzle seninle barışmak istiyor yaptığı onca hatadan sonra" dedim. Nişanlım da bana gülerek dedi ki "tamam panik yapma korkma barışmıycam tuğçeyle".. Benim o kızı kıskandığımı kompleks yaptığımı sanıyor... Öyle sanmasını istemiyorum... Naapmam gerekiyor bilmiyorum.. Nişanlıma barışma dersem barışmaz asla, sözüme sadıktır bana saygısı sonsuzdur. Ama o kız ne yapıp ne edip yine de nişanlımın aklına girmeye çalışacak...

Son düzenleme:
canım,,sen ve nişanlınla arandaki bağ,kuvvetliyse kimse bozamaz,,,hiç korkmana gerek yokk,,o kızı uzak tutun,,her şey senin elinde,,senn istersen nişanlını o kızdan uzak tutarsınn,,nişanlınla konuşş ben artık o kızı hayatımızda istemiorum de,,,,zaten nişanlında konuşmıoo,,bu fırsatı değerlendirr,,,biz evleneceğiz daha dikkatlii,,olgun davranmalıyız,,yeni bi hayatımız olcak dee,,yanii biraz senin elinde,,sonuçta sen karısı olcaksınn,,yanii ön plandasınn,,isterse o kızla 5 yıllık değill 15 yıllık geçmişi olsunn,,gönlü kalbi sende ve senle evlenme yoluna girmişş,,anladınmı canımm..takma bu kadar bu kızı...

bence panik yapıp tuğçe hakkında çok olumsuz konuşma nişanlının yanında. sadece, burakla kavga etmene sebep oldu şimdi burakla nasıl konuşacaksın arada soğukluk olur felan de. biraz olayın soğuması gerektiğini söyle. kızı da çok takma kafana bence. nişanlın senden önce de tanıyomuş onu. bişey olacak olsa olurdu çoktan. tabi sen yine de tedbiri elden bırakma çok görüştürmemeye çalış ama soğukkanlı bir şekilde.

Ne yaparsın bilmem ama sen tuğçenin sana mesaj attığını saklarsan bu sefer tuğçe hakanla konuşmayı eninde sonunda başardığında senin o mesajı bilerek göndermediğini söylerek daha haklı görünecek planları daha kolay tutabilecek yani. Açık oyna derim. Ama o kıza kül yutturmamalısın. Her defasında bir şekilde hakana kızın yaptıklarını hatırlatabilirsin ama kötü niyetli gibi değil seni çok üzecek yine diye korkuyorum diyerek o yüzden hep sana zarar veriyor sonra yine su üstüne çıkıyor falan falan de ne yapacağını söyleme nişanlına sadece doldur kıza karşı..

İşte benim yaptığım tek bi hata var o da ben çok tepki verdim, yani bu kız 1 aydır ortak arkadaşlarımızla hakana haber gönderiyor hakanı çok özlüyorum diye... Bende sinirimden kudurup hakanın yanında sürekli bu kızı büyük bi sinirle ona kötüledim.. E olay böyle olunca hakan benim böyle sinirlediğimi tepki verdiğimi görünce direkt olarak tuğçeyi kıskandığıma bağladı olayları... Ben en iyisi bundan sonra çok soğukkanlı bi şekilde sizinde söylediğiniz gibi içten içten hakanın bilinçaltına bu kızın iyi biri olmadığını empoze edeyim.. Başka çarem yok... Peki kızın bana mesaj attığını söyleyeyim mi sizce? O zaman da hakan kıza karşı yumuşar diye korkuyorum... Aaa tuğçeye bak 1 aydır barışmak için çaba gösteriyor badeye bile mesaj atmış diye düşünüp ona karşı yumuşamasından korkuyorum... Ooooffff offf...

bence bu kadar çok kendinizi üzmeyin, tuğçe ile nişanlınızın arası sizin yüzünüzden bozulmamış ki.. nişanlınız kendi isteğiyle tuğçe isimli bayandan bağlarını koparmış.. yarın öbür gün kız aranızı bozmaya kalkarsa da onun ne olduğunu nasıl unuttun der bu günleri hatırlatırsınız.. ki bence bunlara gerek de kalmaz... artık nişanlısınız, böyle geçmişte ki arkadaşlık ilişkilerinden zarar görmezsiniz diye düşünüyorum. yarın öbür gün kısmetse evleneceksiniz, tuğçe mi umurunuz da olacak Allah aşkına...
Size mesaj attığını da nişanlınızdan gizlemeyin, bunda ne var ki.. sonuçta siz olayların dışındasınız, sizlik hiçbir durum yok...
Söyleyin nişanlınıza, beni de rahatsız etmesin istersen bir konuş artık vazgeçsin bize ulaşmaktan, bu saatten sonra düzelmez bir şey herhalde diyerek gayet ılımlı bir şekilde konuyu halledebilirsiniz bence :40:

aynı durumda ben olsaydımne yapardım diye düşünüyorum da sanırım nişanlımın tugceyle ilgili bütün bağlarını kopartırdım neden ne gerek var yakın kız arkdaşlığa senin yakın erkek arkdaşın varmı yada nişanlın izin verir mi fevri davranma bence düzgünce konuş ve istemediğini aynı durumda kendisi olsa ne yapacağını söle ve barıştırma derim ben

aynı durumda ben olsaydımne yapardım diye düşünüyorum da sanırım nişanlımın tugceyle ilgili bütün bağlarını kopartırdım neden ne gerek var yakın kız arkdaşlığa senin yakın erkek arkdaşın varmı yada nişanlın izin verir mi fevri davranma bence düzgünce konuş ve istemediğini aynı durumda kendisi olsa ne yapacağını söle ve barıştırma derim ben

bencede katılıorumm,,,bende olsam karşı çıkarımm,,istemem öle yakın kız arkadaşı falann,,benim olsa sen napardın deyip karşı çıkardım bende...ne demek ya ewleneceğim adamın en yakın kız arkadası var ben ondan korkacam da yok nişanlımla ayıracak diee yemişim ya ben onu..paralarım valla..

İşte benim yaptığım tek bi hata var o da ben çok tepki verdim, yani bu kız 1 aydır ortak arkadaşlarımızla hakana haber gönderiyor hakanı çok özlüyorum diye... Bende sinirimden kudurup hakanın yanında sürekli bu kızı büyük bi sinirle ona kötüledim.. E olay böyle olunca hakan benim böyle sinirlediğimi tepki verdiğimi görünce direkt olarak tuğçeyi kıskandığıma bağladı olayları... Ben en iyisi bundan sonra çok soğukkanlı bi şekilde sizinde söylediğiniz gibi içten içten hakanın bilinçaltına bu kızın iyi biri olmadığını empoze edeyim.. Başka çarem yok... Peki kızın bana mesaj attığını söyleyeyim mi sizce? O zaman da hakan kıza karşı yumuşar diye korkuyorum... Aaa tuğçeye bak 1 aydır barışmak için çaba gösteriyor badeye bile mesaj atmış diye düşünüp ona karşı yumuşamasından korkuyorum... Ooooffff offf...

Bence saklama dedim ya açık olmalısın yoksa bunu sana karşı kullanır tuğçe

tuuuuğçe benim arkadaşlar çok güldüm :) bence nişanlın seni üzecek bişey yapmaz canım sağlam bi kişiliği varsa kimse aklına giremez boşuna skma canını

Arkadaşlar ne tatlı insanlarsınız siz yaa gece gece tüm stresim sinirim uçtu gitti vallahi, iyi ki yazmışım buraya tüm sıkıntımı aldınız allah sizden razı olsun, hepimizin mutluluğunun şerefine kaldırıyorum :7: :16:

Back