nişanlım masturbasyon yapıyor

Keşke ilişkinizin ölçüsünü daha seviyeli bir şekilde yürütseniz ,
Nedir yani bu !!adam azıcık utanır yahu !!
mastürbasyonun sayısı ne ya neden söylüyor ? insanın daha nişanlıyken midesi bulanır yani.Peki siz neden adamın ne yaptığıyla bukadar ilgilisniz ?İlişkiniz evlilik sonrasında ne kadar iyi olur bilemem tüm herşeyi bukadar yakınen yaşarken biraz yavaş adımlar atsanız ileriniz için daha sağlıklı gibi.

Wuhuuu masturbasyon günlüğü evet kk üyeleri bugün nisanlim toplamda 4 kez mast. yaptı ve napıcağimi bilemiyordum olmasindi böyle yapmasındı yarın ki sayıyı tekrar bildirmek üzere görüşüŕüz

yazamıyorum yazasım gelmedı valla

Belki dediği gibi internet geçmişinden görüyor kaç kere girdiğini?

Konu sahibi, eğer gerçekseniz bence çok müdahil olmayın. Zaten kendiniz de demişsiniz ilişki sıklığınızın düştüğünü. Ayrıca gerçekten bazı erkekler için mastürbasyon ve partnerle girilen ilişki farklı oluyor.

Bu konuda ne kadar üstüne giderseniz o kadar tepki alırsınız. Bence bir süre rahat bırakın. Ya da konuşun, karşılıklı yazışarak mastürbasyonuna dahil olun. En azından sizinle konuşarak yapar.

Cok zararli çooook .Bi gün elinde kaliverir görür gününü
Sen evlenme onla yakinda iktidarsiz olur .
Çocugunuzda olmaz.

Bu konu için demiyorum ama ilgi alanınıza girmiyorsa yorum yapmazsınız olur biter. Mesajın hemen altında KİB butonu var oraya basarsınız. Neden kendinizi her konuya yorum yapmak için zorluyorsunuz ? Dediğim gibi bu konuyu ayrı tutarım ama her konu da aynı şeyi yapıyorsunuz ve insanlar konu açtığına pişman oluyor, yeter artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…