Merhaba canım ABD'de yasıyorum ve bir arkadasım bu tur bır dusuk yaptı bana bıraz bahsetmıstı dunya uzerınde bu ilacı ureten bir company varmıs yanlıs hatırlamiyorsam exelgyn dı adı da o bu firmayla iletisime gecerek ilac almıstı ama istersen arkadasıma sorup daha fazla bilgi vermesini isteyebilirim
Yok deve .....12 haftalık hamileyim nişanlım hamileliği duyduktan sonra yurt dışına kaçtı kürtaj içinse artık çok geç ve bu süreçte artık yasal değil ailemden sürekli hakaret ve şiddet görüyorum lütfen yardımcı olun!!!! Doktorlara gittim yasal süreçte ama babasının iznini soruyor fakat ona da ulaşamıyorum! bu bebeği tek başıma büyütemem lütfen yardım edin bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen söyleyin!!
Bence siz hiç bilgi vermeyin bilginiz sizde saklı kalsın, böyle bir konuda nasıl ilaç ismi önerebiliyorsunuz şaştım kaldım, biraz hassasiyet lütfenMerhaba canım ABD'de yasıyorum ve bir arkadasım bu tur bır dusuk yaptı bana bıraz bahsetmıstı dunya uzerınde bu ilacı ureten bir company varmıs yanlıs hatırlamiyorsam exelgyn dı adı da o bu firmayla iletisime gecerek ilac almıstı ama istersen arkadasıma sorup daha fazla bilgi vermesini isteyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?