• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

Sevilmeyenkz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
72
12
18
38
Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem

Yaptıkları hiç normal değil, ayrılmak istiyorda söyleyemiyor olabilir mi? Telefonu açtığında açık açık konuşun, istemiyorsa uzatmanın bir anlamı yok, bazı insanların gerçek niyeti iş ciddiye bindiğinde ortaya çıkar.

Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem

Ablamın nişanlısı böyleydi, dört sene çekti bu adamı. Evlenme dedik kimseyi dinlemedi, inat etti evlendi. İki sene sonra binbir çile çektikten sonra boşandı. Kendinize yazık etmeyin, koyun kapının önüne ne hali varsa görsün. Kimseden sevgi ve ilgi dilenmeye gerek yok.

Yaptıkları hiç normal değil, ayrılmak istiyorda söyleyemiyor olabilir mi? Telefonu açtığında açık açık konuşun, istemiyorsa uzatmanın bir anlamı yok, bazı insanların gerçek niyeti iş ciddiye bindiğinde ortaya çıkar.
Konuştum ama hiç cvp vermeden kapatıyorum dıyıp kapatıyo . Annesıgıl uzakta kadın arıyo hıçbişey yok gayet ıyı en azındn onlara demez mı istemıyorum diye salonumuz tutuldu

Konuştum ama hiç cvp vermeden kapatıyorum dıyıp kapatıyo . Annesıgıl uzakta kadın arıyo hıçbişey yok gayet ıyı en azındn onlara demez mı istemıyorum diye salonumuz tutuldu
Çok açık değil mi istemediği, başka bir yorumda 8 yılımı silemiyorum demişsiniz ama adam sizinle konuşma tenezzülünde bulunmuyor. İstemeye istemeye evlenirseniz çok pişman olursunuz.

canım direk yazıcam, adam seninle evlenmek istemiyor.
8 senelik ilişki mi olur?niye şimdiye kadar evlenmediniz.soğumuş sanırım. hayatında başkası da olabilir, herşeye hazırlıklı ol
[/QUOT nişanlanmadan önce ayrılmıştım ben artk beklemıycm dıye bır hafta sonra aradı getırdı ailesını ıkna ettk taktı o istedı. Ikı ayda sogumuş olabılır zaten bıtırmk istemiştim bırakmadı

canım direk yazıcam, adam seninle evlenmek istemiyor.
8 senelik ilişki mi olur?niye şimdiye kadar evlenmediniz.soğumuş sanırım. hayatında başkası da olabilir, herşeye hazırlıklı ol
Adam istemiyordur o ayrı ama 8 senelik iliski oluyor valla bizde 8 sene sonra evlenmiştik:) 14 yıldır birlikteleyiz 6 yillik evliyiz

Back