• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım cimri

umutkubra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
206
1
116
Ankara
başlkta belirttgm gbi nşnlm cmri .. kız isteme çikoltasnı alırken doktora alıyrz demişler :S ya aileside aynı bnun gbi.. bi tane oglun var bi kere kz isticeksin gururla sylicegi yere byle dmşler.. hiç arkadaşm olmadgı için içimi buraya dökmeye karar verdm sagolsn nişanlm cvremde hiç arkadaş bırakmadı ..hepsine bi kulp taktı artık asosyal topluma grmyi unutan bi salaga dönüştüm.. hangi derdimden başlıyım bilmiyorum nişanlım aynı zamnda çok muhalefet her istdgme ilk önce hayr der snra bn binbir yalvarmayla aldırtırım tabi heves uçup gider... evmn her bir esyasını aglayarak aldırdım hep muhaleft oldu beyaz olmck dedi renkli koltukta oturmam dedi dha bir sürü sey.. nişnmda zatn olaylar başladı yani anlıcagnz başı zaten aglayark başladı .. nşnm bitti odadaydık knuşuydk kvga cktı yuzume para fırlattı snra cekip gtti ve misafrleri ben tek ugurladım.. ve hala bu olay açılınca suclu oldgnu kbl etmez.. ayrıca nşnlm terbiyeden yoksun .. ogun onn ailesi bnm ailm tv izliyrz şişman bi kız dans ediodu kıza"fil götü" gbi dedi :S ya öle sguk bi hava estiki.. bi insn kynbabasınn kynanasınn yannda bnu diyebilir mi? artk bnde patladm gecen pzar aradm annesni anlatm herseyı ccgunuz terbyeden yoksun ddm hcbsy diemedi.. o gunden snrada aramıolar .. nşnlm düzelcegne söz verdi ama artık onlrla yaptıgm her işte rezil olcam gbi gelio .. nişanda öle rezil olduk dha bnun kınası var dgnu var.. aileside hiç kınaya dgne gtmemiş insanlr adetimiz yok deyip çıktılr bz adete karşıyz diolr .. of ailem artık mutlu olmcgmdan emin.. nşnlmla 3 buck sene cktık snra nşnlndk ve bu temmz dgunum var .. ama aklmda ck sru işareti var .. dha anlatamdgm bir sru olay var .. annemn artık yuzu gulmuo bile bile atese atyrum seni dio :'( sırf sen istdgn için dvm ediyo bu ilşki dyo.. gercektnde öle .. evlennce bebek yapma fkri çıldırtıo bni cnkü nşnlmdn cck istemyrm bide ccgun odasının esyalarını alırkn kvga etmek istemyrm ismi için o muhalefet ailesyle tartşmk istemyrm buyutme knsnda tartşmk istemyrm .. of:'( nşnı atmaya kalktgmda ailesyle gelip knusylr snra yine aynılr cldırcm ya .. kzlar k.bakmayın brz dagnk anlattım alma ne gldyse yazdm .. ltfn bnm için dua edin fkrlerni syleyin.. bu insanla hayat gecer mi? dyrm nye bu kdr cmrisin dyrm suan herseyi babam aldı o kdr borcun altndayz dio.. evmze gecelm ne istrse alıcam o zmn kndi paramzla alıcaz dio ama smdi babamdn istiyemyrm dyo.. kndi maaşınıda drek gtruo babasına verio.. o yzden ne dşrı ckıyrz ne sinemaya gdyrz .. 40 yıllı evli gbyz .. halbuki dha nşnlıyz cvıl cıvıl olmamz lazm ama bn cktan o cvıllıgmı yitrdm kndmi kçk kadın gbi hissedyrm.. halbuki 21 yaşndaym .. herseyden gnlü geçmiş sguk hevessiz yaşamk istemyrm :'(

Başlıkta belirttiğim gibi nişanlım cimri. Kız isteme çikoltasnı alırken doktora alıyoruz demişler :S ya aileside aynı bunun gibi.. bir tane oğlun var bir kere kız isticeksin gururla söyliyeceği yere böyle demişler.. Hiç arkadaşım olmadığı için içimi buraya dökmeye karar verdim. Sağolsun nişanlım çevremde hiç arkadaş bırakmadı. Hepsine bir kulp taktı artık asosyal topluma girmeyi unutan bir salağa dönüştüm. Hangi derdimden başlıyım bilmiyorum nişanlım aynı zamnda çok muhalefet her istdiğime ilk önce hayır der sonra bin binbir yalvarmayla aldırtırım tabi heves uçup gider... Evimin her bir eşyasını ağlayarak aldırdım hep muhalefet oldu beyaz olmayacak dedi, renkli koltukta oturmam dedi daha bir sürü şey.. nişanımda zaten olaylar başladı yani anlıyacağınız başı zaten ağlayarak başladı .. Nişanım bitti odadaydık konuşuyorduk kavga çıktı yüzüme para fırlattı sonra çekip gitti ve misafirleri ben tek uğurladım.. ve hala bu olay açılınca suçlu olduğunu kabul etmez.. ayrıca nişanlım terbiyeden yoksun .. o gün onun ailesi benim ailem tv izliyoruz şişman bir kız dans ediyordu kıza "fil götü" gibi dedi :S ya öyle soğuk bir hava esti ki.. bir insan kayınbabasının kaynanasının yanında bunu diyebilir mi ? Artık bende patladım geçen pazar aradm annesini anlatım her şeyi çocuğunuz terbiyeden yoksun dedim hiçbirşey diyemedi.. O günden sonrada aramıyorlar .. Nişanlım düzelceğine söz verdi ama artık onlarla yaptığım her işte rezil olcağım gibi geliyor ..

Nişanda öle rezil olduk daha bunun kınası var düğünü var.. aileside hiç kınaya düğüne gitmemiş insanlar adetimiz yok deyip çıktılar biz adete karşıyız diyorlar .. of ailem artık mutlu oolmayacağımdan emin.. nişsanlımla 3,5 sene çıktık sonra nişanlandık ve bu temmuz düğünüm var .. ama aklımda çok soru işareti var .. daha anlatamadığım bir sürü olay var .. Annemin artık yüzü gülmüyor bile bile atese atıyorum seni diyiyor :'( sırf sen istediğin için devam ediyor bu ilişki diyor.. gercektende öyle ..

BURADA YORULDUM DÜZELTMEYİ BIRAKTIM Kazen

yazınızdan bir şey anlamak zor... ama anladığım kadarıyla siz bu insandan yeterince soğumuşsunuz... boşanmaktansa nişandan ayrılmak daha iyidir bence...

başlkta belirttgm gbi nşnlm cmri .. kız isteme çikoltasnı alırken doktora alıyrz demişler :S ya aileside aynı bnun gbi.. bi tane oglun var bi kere kz isticeksin gururla sylicegi yere byle dmşler.. hiç arkadaşm olmadgı için içimi buraya dökmeye karar verdm sagolsn nişanlm cvremde hiç arkadaş bırakmadı ..hepsine bi kulp taktı artık asosyal topluma grmyi unutan bi salaga dönüştüm.. hangi derdimden başlıyım bilmiyorum nişanlım aynı zamnda çok muhalefet her istdgme ilk önce hayr der snra bn binbir yalvarmayla aldırtırım tabi heves uçup gider... evmn her bir esyasını aglayarak aldırdım hep muhaleft oldu beyaz olmck dedi renkli koltukta oturmam dedi dha bir sürü sey.. nişnmda zatn olaylar başladı yani anlıcagnz başı zaten aglayark başladı .. nşnm bitti odadaydık knuşuydk kvga cktı yuzume para fırlattı snra cekip gtti ve misafrleri ben tek ugurladım.. ve hala bu olay açılınca suclu oldgnu kbl etmez.. ayrıca nşnlm terbiyeden yoksun .. ogun onn ailesi bnm ailm tv izliyrz şişman bi kız dans ediodu kıza"fil götü" gbi dedi :S ya öle sguk bi hava estiki.. bi insn kynbabasınn kynanasınn yannda bnu diyebilir mi? artk bnde patladm gecen pzar aradm annesni anlatm herseyı ccgunuz terbyeden yoksun ddm hcbsy diemedi.. o gunden snrada aramıolar .. nşnlm düzelcegne söz verdi ama artık onlrla yaptıgm her işte rezil olcam gbi gelio .. nişanda öle rezil olduk dha bnun kınası var dgnu var.. aileside hiç kınaya dgne gtmemiş insanlr adetimiz yok deyip çıktılr bz adete karşıyz diolr .. of ailem artık mutlu olmcgmdan emin.. nşnlmla 3 buck sene cktık snra nşnlndk ve bu temmz dgunum var .. ama aklmda ck sru işareti var .. dha anlatamdgm bir sru olay var .. annemn artık yuzu gulmuo bile bile atese atyrum seni dio :'( sırf sen istdgn için dvm ediyo bu ilşki dyo.. gercektnde öle .. evlennce bebek yapma fkri çıldırtıo bni cnkü nşnlmdn cck istemyrm bide ccgun odasının esyalarını alırkn kvga etmek istemyrm ismi için o muhalefet ailesyle tartşmk istemyrm buyutme knsnda tartşmk istemyrm .. of:'( nşnı atmaya kalktgmda ailesyle gelip knusylr snra yine aynılr cldırcm ya .. kzlar k.bakmayın brz dagnk anlattım alma ne gldyse yazdm .. ltfn bnm için dua edin fkrlerni syleyin.. bu insanla hayat gecer mi? dyrm nye bu kdr cmrisin dyrm suan herseyi babam aldı o kdr borcun altndayz dio.. evmze gecelm ne istrse alıcam o zmn kndi paramzla alıcaz dio ama smdi babamdn istiyemyrm dyo.. kndi maaşınıda drek gtruo babasına verio.. o yzden ne dşrı ckıyrz ne sinemaya gdyrz .. 40 yıllı evli gbyz .. halbuki dha nşnlıyz cvıl cıvıl olmamz lazm ama bn cktan o cvıllıgmı yitrdm kndmi kçk kadın gbi hissedyrm.. halbuki 21 yaşndaym .. herseyden gnlü geçmiş sguk hevessiz yaşamk istemyrm :'(

evlilik düsünceni askiya almak icin ne bekliyorsun
sorunlari sende farkindasin
evlilik daha zor birsey
nisanlilikta böyleyse
hala sansin var
ayril demiyorum yanlis anlama
ama düsün daha
cok gencsin
evlilik icin zaten

ılk soyleyecgım sey turkce karakterle parayla fılan mıydı kullanmadınız?bu sekılde yuzlerce bınlerce ınsanın okuyacagı bır platforma yazmak sızce ne kadar dogru?ıkıncısı madem bunların farkındasın ayrıl mutlu olacagını hıc sanmıyorum.nısanlısına terbıyesız dıyenı ılk senden duydum.

ayrıca nankör.. 15 ay askerlgni bekledm hiç isyan etmeden .. teşkkr edip alnmdan öpmesni bekledm baya bekledm en snnda ddm tesekkr etmeni ck istrdm dye sdce guldu dalga gcti .. beklemek zrndaydn o snn grvndi dedi.. ailesinde de ondnda alayclk çktr kibir çktur herkesi kçk grrler herkesle dalga gcerler .. ogun kurk gbi ylklr vrya nrmlde öle seylri gyemm ceslaret ettm aldm gydm onlra gdrkn.. kynbbm tarkn ylgi gbi ddi gldülr bi gzl.. hp byleler bi adet sylerm gülerler ne gerek var derler .. işte muhaleftle gecicek ömrüm ya .. dgne 3bçk ay kdr vr atsammı nşnı

bu ne bicim yazi yahu , neden eksik eksik yaziyorsun..Cokmu zor bir kelimeyi tam yazmak?
bu kadar sorunlu bir nisanlin varsa ayril yani ne yapalim biz? Aslinda daha yapici bir yorum yapardimda,eksik ve daha duzenli yazsa idin!!!

kafana silah mı dayıyorlar evlenmen için?hem bu kadar huyunu görüp rahatsız olup hemde devam etmeye çalışmak nıye?

hiç üzülecek bir durumun yok kusura bakma

çekemiyosan ayrılırsın biter...

şimdi nişanlın mı haksız?

bence ortada bir haksız olan var o da sensin...

ve sen hala bu kadar şeyden sonra nişanlım mı diyorsun?
normalde alımlı ve yapıcı olmak isterim böyle konularda ama olumlu bir tarafı yok nereyi tutsan elinde kalıyor.
şimdiden seni bu kadar mutsuz eden, seni hiçe sayan insanlar, evlendiğinde neler olacak? bir düşünsene. 3,5 yıl çıktık demek ömrüm bitti demek değil bence. hala acabaların varsa onları defetmeden konuyu tartışın ailece toplanıp. yaptığı şeyler hiç hoş değil. sakın değiştiririm diye de düşünme.

ayrıca nankör.. 15 ay askerlgni bekledm hiç isyan etmeden .. teşkkr edip alnmdan öpmesni bekledm baya bekledm en snnda ddm tesekkr etmeni ck istrdm dye sdce guldu dalga gcti .. beklemek zrndaydn o snn grvndi dedi.. ailesinde de ondnda alayclk çktr kibir çktur herkesi kçk grrler herkesle dalga gcerler .. ogun kurk gbi ylklr vrya nrmlde öle seylri gyemm ceslaret ettm aldm gydm onlra gdrkn.. kynbbm tarkn ylgi gbi ddi gldülr bi gzl.. hp byleler bi adet sylerm gülerler ne gerek var derler .. işte muhaleftle gecicek ömrüm ya .. dgne 3bçk ay kdr vr atsammı nşnı

nisanlisin bekliyeceksin tabiki askerdeyken.. Niye bir tesekkür taktir istedin? Ne yapacaktin o askerdeyken terkmi edecektin yoksa hergun baska biriylemi olacaktin?

canım öncelikle nişanlılık dönemi zaten problemlerin baskıların en yoğun olduğu dönemdir .... o onu dedi bu bunu dedi diye ömrünü bitirirler insanın .. kaldı ki benm eşimde benm evet dediğime hayır hayır dediğimi onaylayan bi insan .. aslında isteklerimiz bir anlatım şekillerimiz farklı ..
herşeyden öte sanki eşin olacak insandan tiksinti bi insan gibi bahsetmişsin çok yazık madem sevmiyordun madem öle bi insandan çocuk istemiyordun neden evlenmeye kalkıyorsun be güzelim bence hemen ayrıl ...tabi bu düşüncelerini kızgınlıkla yazmadı isen ....
küfürlü konuşmadan bahsetmişsin onda son derece haklısın ... edebsizlik yapmış .. ama her kesin yaşam standartları ve yetişdiği çevre bir deil .. farklılıklar illaki olacak önemli olan bu farklılıkların uç noktalarda olmaması ..sözün kısası bu insanla sen evleneceksin ... evlenincede çocukta yapacaksın tabi .. seviyorsan istiyorsan mutluluklar dilerim ...

özürdilerim kızlar .. dikkat edicem yazılarıma.. biraz içimi dökmek istemiştm :( neyse tesekkür ederm kzlar yinede :(

sana soyleyecegım ılk sey seslı harfler parayla fılan mıydı kullanmadınız:1:yuzlerce ınsanın okuyacagı bır platforma bu sekılde yazamazsın.ıkıncısı bugunden tezı yok ayrıl cunku anlasmanız ımkansız.nısanlının terbıyesız oldugunu dusunuyorsan evlenınce nelerını nelerını gorursun.kı zaten bebek bıle ıstemedıgın bır adamla nıye evleneceksın kı.ılerıde ayrılmak ıcın mı

Ben konunun ne olduğunu cevaplardan anladım yanı sorunu anlayamıycak kadar belirsiz eksık garip yazılmış. mesaj limiti mi varda böyle bu kadar eksıtme gereği duydun gerçekten arkadaşım bu alışkanlıktan kurtulmak lazım.

caldion 78 sgl cnm azarlamdan cvp yazdgn için:( .. haklısn bnde aslnda sevip svmdgmi tam blmyrm uzaklştgım kesin:( netim gdip gelio o yuzden ltfen k.bakmayın:(

caldion 78 sgl cnm azarlamdan cvp yazdgn için:( .. haklısn bnde aslnda sevip svmdgmi tam blmyrm uzaklştgım kesin:( netim gdip gelio o yuzden ltfen k.bakmayın:(

burası kocaman bir platform
chat ortamında değlsiniz.
bir mesaj önce dikkat edeceğinizi söyleyip bir mesaj sonra tekrar aynı yere dönüyorsunuz

konunuzla ilgilenebilmemiz için bize saygı duymalısınız
gözlerim ağrıdı, okumaya çalışmaktan

burası kocaman bir platform
chat ortamında değlsiniz.
bir mesaj önce dikkat edeceğinizi söyleyip bir mesaj sonra tekrar aynı yere dönüyorsunuz

konunuzla ilgilenebilmemiz için bize saygı duymalısınız
gözlerim ağrıdı, okumaya çalışmaktan

tamam dikkat edicem canım

Back