Nişanlım boğazımı sıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

iremiix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
1
-21
1
Nişanlımın öfke sorunu var. Öfkelendiği zaman bir yerlere vurup sakinleşirdi bana bu zamana kadar bir şiddet göstermedi. Bu yüzden bana birşey yapacağı aklımın ucundan geçmedi her tartışmamızda kendine birşey yapacak gibi konuşuyor beni manipüle ediyor. Kıskançlık problemi yüzüne tartışırken ayrılmak istedi bende ayrılmak istedim bana vurdu ve boğazımı sıktı o an şoka girdim tepki veremedim asla beklemiyordum. İnmeyeyim diye kapıyı kilitledi ve çok hızlı gitmeye başladı nereye gittiğini söylemedi yol boyu tartıştık ve birden yine krize girdi direksiyona vurmaya başladı ve kaza yaptık. İkimiz de kötüyüz hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum ama böyle bir insan değildi 3 yıllık ilişkimiz var bie yıldır nişanlıyız ailem öğrenirse olay büyür şoktayım hâlâ kimseyle paylaşamıyorum bilerek yapmadığını söylüyor düzelir mi değiştirebilir miyim bu öfkesini düğün aşamasındayız nasıl davranman gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum

Cok samimi söylüyorum keske ailenizi tanısaydım ben gider anlatırdım
Biz sizi kolay mi büyütüyoruz yavrum
Ben yavrumun saçını tararken taraga saç takılsa canım acıyor elin dangozu boğazını sikacak öyle mi Allah başa vermesin katil olurum
Sizde akşam haberlerine adınızı yine kadına şiddet diye alt yazi geçirmeye niyetlisiniz galiba
Atın yüzüğü ailenize de anlatın inşallah yakanızı kolay kurtarırsıniz

Öfke sorunu olup birinde yerlere vuran kişi eninde sonunda size vurur. Bunun neyini göremiyorsunuz. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Ailenize anlatın, ayrılın. Yol yakınken dönün. Bunca kişi söylemiş size zaten. Ayrıca bazı konular büyümeli, büyütülmeli.

3 sene emek verdim diye aman sakın ayrılma tamamm mııı
sonra haberlerin 3. sayfasında 33 yerinden kesilmiş kadın bulundu diye okuruz...kafanız mı güzel sizin ben mi anlamıyorum ya

Şiddet, hakaret içerikli konuşmalar tepki verince/vermeyince gitgide artarak boyut atlayan şeyler bence. Şaşmaz. Bugün boğazınızı sıkar sonra düğün bitene kadar gönlünüzü bile almaya çalışır, melek olur . Bir bakarsınız balayında tokat tekme atar yüzünüzde gözünüzde morlukla mı gezmek istersiniz. Düzelme ihtimali yüzde 0,00001. Yine insanlar başka insanların tecrübesinden ders almayıp, yaşayarak öğrenmek istiyor. Kendinize azıcık kıymet veriyorsanız burada onlarca konu var kalan hayatınızın 30 - 40 yılı için 2 gün şuraya vakit ayırıp eski konuları okuyun.

Düzelir mi diye düşünmeniz bile felaket. Ayrılın. İntihar edecem diye sizi korkutmaya duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor. İnanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…