Nişanlım Balık Ve Av Tutkunu Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

hayvanlara acımayan sana hiç acımaz.bu sana olan tavırlarından da belli zaten.

bence güzel canını sıkmaya degmez.senin yerinde olsam yol verirdim
Hobi amacli avlanmaya karsiyim lakin vejeteryan degilim, yani et tavuk balik yiyorum, simdi hayvanlara acimamis merhametsiz mi oluyorum?

av değil ama balık tutmayı yaşam biçimi haline getirmiş bir abim var
bekarkende giderdi evleneli 9 yıl oldu hala gider
evlendiği gün yani düğün günü bile gitmişti
gelinimiz alıştı bu duruma ilk başlarda çok yadıgıyordu haklı olarak
ya ben ya balık gibi bir seçenek bile sunmuştu ama zamanla dengeyi kurdular alıştı ikiside
çok seviyor vazgeçemiyor bu tutkudan balık avı kitapları cd leri falan var :))
çok üstüne gitme iş inada binmesin
zamana bırak canım

1 ay sonra düğünüm var ama yaşadığım çoğu şey beni çok yıprattı.. Özellikle bu balık ve av olayı
Nişanlım genel olarak arkadaşları ile balık tutmaya gidiyor kışın ise ava gidiyor..
Ben çok sert bir dille gitmesini istemediğimi belirttim.. ama fayda etmiyor :KK43:
bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik yinede kar etmedi.. nasıl bir tutkuymuş sevdaymış ben anlamadım..
yarın evlendiğimiz zaman beni ailesini çocuklarını ihmal edip balığına ava koşacak belkide bunun garantisi varmı hayır yok.. Dün işten cıktı yine gitti.. Gidebilirmiyim diye sordu İstemedimi bile bile git dedim.. Daha sonra konuşmaları yazacağım size.
Nişanlım: İyide neden hemen surat asıyorsun
BEn: İstemedimi bile bile soruyorsun ve gidiyorsun bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik.. o kadar sıkıntı çektim bu evlilik yolunda hiç birşeye gocunmadım ama benm eşim istemedimi bildiği halde devam ediyor gitmeye
Nişanlım : Yine burnumdan getirdin sağol.. tşk ederim
BEn : Ben teşekkür ederim istemediğim birşeyi hala yaptığın için gittiğin için.. Evlennce balık av yok bitti bunu böyle bil.
Nişanlım: Ben o avada gideceğim balığada sende bunu bil
BEn: Balık ve av senin ailenden huzurundan yuvandan daha mi önemli cevap ver bana ?
Nişanlım: Cevap felan yok cevabı verdim ben gidiyorum Gidecem de..
Ben :;eğer ki beni seviyorsan üzerimde biraz emeğim hakkım varsa o balığa gitmessinn.. yazık cok yazık..
senin ailenden huzurundan daha önemliymiş demekki hergün git.. evlendiğimiz günün sabahı git beni böyle kırdın ağlattın ya hergün git yazıklar olsun bütün avlar balıklar senin olsun seni hiç tanıyamamışım
bu sözlerimden sonra kıyamet koptu.. ne diyon sen diye aradı bağırdık çağrıştık kopma noktasına geldik
ben ne yapacağım kızlar
Gittimi sabahlara kadar gelmiyor ne arıyor ne soruor .. ben abartmıyorum yarın evlilikte böyle olursa geçim nasıl olacak ki..
avcılığı eleştirenler olmuş. bizim sülalemizde çoğu erkeğin yaptığı bişiydir avcılık. o hayvanları yemek için öldürüyolar. yediklerini de aynı gece ateşte pişirip ormanın ve doğanın eşliğinde midelerini doyuruyolar. elbette ki işin "öldürme" kısmı hobi olamaz ama buna arkadaşlarla yapılan bi doğa aktivitesi gibi bakabiliriz. burdaki "hobi" denen olay, doğayla vakit geçirme.

canım şöyle yapsan, sevgilinle orta yolu bulsan?
evlendiğinizde haftada bi kez gitmesi konusunda anlaşabilirsiniz mesela. sen de kendine vakit ayırırsın, o da kendine vakit ayırır.

avcılığı eleştirenler olmuş. bizim sülalemizde çoğu erkeğin yaptığı bişiydir avcılık. o hayvanları yemek için öldürüyolar. yediklerini de aynı gece ateşte pişirip ormanın ve doğanın eşliğinde midelerini doyuruyolar. elbette ki işin "öldürme" kısmı hobi olamaz ama buna arkadaşlarla yapılan bi doğa aktivitesi gibi bakabiliriz. burdaki "hobi" denen olay, doğayla vakit geçirme.

canım şöyle yapsan, sevgilinle orta yolu bulsan?
evlendiğinizde haftada bi kez gitmesi konusunda anlaşabilirsiniz mesela. sen de kendine vakit ayırırsın, o da kendine vakit ayırır.
bu arada bizim sülalemizdeki avcılar kimi zaman eşleriyle çoluk çocuğuyla beraber gidiyo ormana. piknik gibi bişi binevi

Yalnız konu sahibinin bahsettiğine göre bu yemek ihtiyacı değil ; adam,öldürmekten keyif alıyor.
Ben tum mesajlari okumadim da son sayfada oyle bir mesaj gorunce, vejeteryan olmayan herkes hayvan dusmani mi oluyor diye dusundum. Ayrica hobi amacli avlananlara zaten karsiyim, ama balik tutup pisirip yiyorsa, marketten aldigiyla farki yok diye dusunuyorum.

karıya kıza gitmiyo
barlarda içip içip millete sarkmıyor
sevinin bence bu hobidende uzak tutmayın boşluğu başka şeylerle doldurmasın maazallah

Benim kardeşlerim de gider, bence gayet normal.. Balik yazin olmaz avin da izni falan oluyor cok sık tekrarlanmaz. Bence huzur kacirmaya degmez

Mesela balığa gideceği zaman bende takılıyorum ona,her zaman arkadaşlarıyla gitmiyo yani.Sende böyle çözümler bulabilirsin birlikte zaman geçirmek adına.Bırakmayacağını bildiğim için hiç ya balık ya ben gibi beylik laflar etmedim.Sende tekrar etme bence,cünkü o lafın hakkını vermek gerekli.

Benim eşim de arada domuz avına gider. O akar heycanli olur ki gideceği günün önceki gecesinde herşeyini hazırlar falan.. Onun o hevesi sevincini görünce ben de mutlu olurum bir kere gitme demedim. Her hafta giderse sorun olabilir ama ayda bir falan da gitsin ne olacak çok sik bogaz etmemek lazım adamları. Gitmeyecek sin demek yerine ayda bir gidersin deseniz siz de o da feragat etse orta yolu bulacaksiniz. Ben kendinizi gereğinden fazla siktiginizi düşünüyorum... (ilk mesaja ithafen)

karıya kıza gitmiyo
barlarda içip içip millete sarkmıyor
sevinin bence bu hobidende uzak tutmayın boşluğu başka şeylerle doldurmasın maazallah

Ya dagda bayirda durduk yere hayvan oldurecegine kariya kiza gitsin be iki gozum. Ikisi de ruh birbirinden les 'hobiler' nasil olsa.

ne var gitsin ne demek ya eve mi kapanacak
bu kadar egoist olmayın ki sizin hayatınıza da aynı muamele olmasın

1 ay sonra düğünüm var ama yaşadığım çoğu şey beni çok yıprattı.. Özellikle bu balık ve av olayı
Nişanlım genel olarak arkadaşları ile balık tutmaya gidiyor kışın ise ava gidiyor..
Ben çok sert bir dille gitmesini istemediğimi belirttim.. ama fayda etmiyor :KK43:
bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik yinede kar etmedi.. nasıl bir tutkuymuş sevdaymış ben anlamadım..
yarın evlendiğimiz zaman beni ailesini çocuklarını ihmal edip balığına ava koşacak belkide bunun garantisi varmı hayır yok.. Dün işten cıktı yine gitti.. Gidebilirmiyim diye sordu İstemedimi bile bile git dedim.. Daha sonra konuşmaları yazacağım size.
Nişanlım: İyide neden hemen surat asıyorsun
BEn: İstemedimi bile bile soruyorsun ve gidiyorsun bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik.. o kadar sıkıntı çektim bu evlilik yolunda hiç birşeye gocunmadım ama benm eşim istemedimi bildiği halde devam ediyor gitmeye
Nişanlım : Yine burnumdan getirdin sağol.. tşk ederim
BEn : Ben teşekkür ederim istemediğim birşeyi hala yaptığın için gittiğin için.. Evlennce balık av yok bitti bunu böyle bil.
Nişanlım: Ben o avada gideceğim balığada sende bunu bil
BEn: Balık ve av senin ailenden huzurundan yuvandan daha mi önemli cevap ver bana ?
Nişanlım: Cevap felan yok cevabı verdim ben gidiyorum Gidecem de..
Ben :;eğer ki beni seviyorsan üzerimde biraz emeğim hakkım varsa o balığa gitmessinn.. yazık cok yazık..
senin ailenden huzurundan daha önemliymiş demekki hergün git.. evlendiğimiz günün sabahı git beni böyle kırdın ağlattın ya hergün git yazıklar olsun bütün avlar balıklar senin olsun seni hiç tanıyamamışım
bu sözlerimden sonra kıyamet koptu.. ne diyon sen diye aradı bağırdık çağrıştık kopma noktasına geldik
ben ne yapacağım kızlar
Gittimi sabahlara kadar gelmiyor ne arıyor ne soruor .. ben abartmıyorum yarın evlilikte böyle olursa geçim nasıl olacak ki..

Arkadasim boyle yaparak daha cazip hale getiriyorsun.ayrica adamin hobisiymis.bence bu kadar sikbogaz etmektense zamanini planlayabilirsin.ayda 1 kere av.1 kere balik gibi, hafta da 1,2 de arkadaslariyla gorusmesine karisma. Birlikte bu sekilde karar alin.madem senin hobin.benimde saygi gostermem gerek de. Özgür alanlar bırakılmadığı zaman evlilik cekilmez oluyor.

X