Nişanlım alyansını değiştirecek, ben ne yapsam ? :)

Papatyalar ve Huzur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
262
181
103
35
Merhabalar, nişanlıma zamanında altın mı takacaksın, emin misin, altın erkeğe haram, istersen gümüş tak demiştim ama altın alyans aldık, onları takıyoruz.
Ancak nişanlım düğün için yediklerine dikkat etmeye başladı :) ve şuanda alyansı ona bol olmaya ve düşmeye başladı. O da daraltmayalım da ben gümüş alyans takayım, altın çok parlıyor dedi, ben de zaten altın erkeğe haram, olsun dedim.
Benim için altın-gümüş farketmez, istediğini, rahat ettiğini yapsın da sanırım şuan ki alyansın aynısından yaptırmayacak, yani eş olmayacak o zaman alyanslarımız. Ben de onun alacağı gümüş alyansın eş olanını alıp onu mu taksam yoksa altın alyansımı takmaya devam mı etsem acaba ?
Gerçi farklı şehirlerdeyiz zaten, gümüş eşini alayım, altını mı takmaya devam edeyim, onunlayken mi gümüşü taksam, ne bilim napsam bilemedim :)

Bence kendi alyansınızı takmaya devam edin, anısı sizinle yaşasın. Nişanlınızda gümüş taksın ne farkeder

Farklı şehirlerdeymişsiniz alyansınızın takım olmasına gerek yok bence

Ufak bir bilgi paylaşmak istiyorum, gümüş matlaşıyor ve altına göre daha fazla bakım istiyor. Alyanslar sürekli kullanıldıkları için maalesef gümüş kullanışlı olmuyor.

Aynı modelin erkek için gümüşünü yapıyorlar. Aynı modelin sen altınını eşin gümüşünü takabilir yani.
Biz kuyumcu da takım olarak beğenmiştik sonra kuyumcu aynısının gümüş olanını yaptırdı eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…