• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlilikta neye izin verirsiniz

nisanlilik döneminde nisanlinizla ne kadar yakinlasmak dogru sizce?

• elinden tutmak

OY: 43 41,7%
  • sarilmak

OY: 37 35,9%
  • yanaktan öpmek

OY: 40 38,8%
  • dudaktan öpmek

OY: 67 65,0%
  • yanina uzanmak

OY: 49 47,6%

• Ankete Katılan
    103
ayyyy canim alemsin :) seceneklerin hepsini seviyorum demis deli kiz :) eeee ne yalan soyliyeyim ben de nisanliyim eee ben de seviyorum butun secenekleri

e ne varki ya elinden tutmak var sıklarda yani insan sevgilisi oldugu insanlar bile neler yasıo ki dogal bence nişanlısıyla elele tutusmıcak öpmicek fln:umursamaz:

yanyana gelince ne düşünce kalıyor ne mantık kalıyor ne hissediyorsan o an o oluyor :) herşeyin bir yeri vakti var o ayrı :P

aynen kaydirigubbakcemile3 ben ona karsi koyamiyorum ki.
Sevdigin kisiyle nisanliysan zaten tüm bunlari yasamisindir
Görücü usulüyse kasindakine ne kadar yakin oldugun, ne kadar isindigin önemli olan.
Nisanlandiktan sonra bile ay elimi tutturmam, ay öptürmem koklatmam demek sacma geliyor bana. Elini bile tutmadigin, öpmedigin, hic bi sekilde yakinlasmadigin biriyle nasil evlilik karari alirsin ki?

Eeeeee ben önce tüm bunları yaşamadan nişanlanmak istemem ki...hihoyyyt

amanın nası bi soru buakannehir
hepiciğine izin veririm şahsen fazla ileriye gitmemek kaydıyla aklinialirimsmile

dert etme aşk bulur kendi yolunu ellerimle kazmam ben kendi kuyumu bilmeliyim önce huyunu suyunu sonra cok önemli Tenimizin Uyumu yeterince acıklayıcı old bencenaniknanik

seçenekler çok cılız:hulya:
hayatta bundan 80 level ilersi var sempatiksalakcinni

eger görücü usulüyle olmus olsaydi elimi bile tutmasina izin vermezdim heralde :mymeka:
ama askimi 5 senedir tanidigim icin hepsini isaretliyorum:jeyyar:

biz nişanlıyken beraber yaşıyorduk.
elele çıkarkende tutuşurduk.öperdik biribirimiz heryerde. hala da öyle..
öpüşmeyi pek sevmeyiz. eskidende şimdide..
yanıma uzanırdıda uyurdu da..
izin vermek yada almak nasıl olur bilmiyorum. çünkü o anki ortama çekime duyguların coşkusuna göre hareket edilir.

keşke seçeneklere diğer yada daha fazlası gibi seçeneklerde ekleseydiniz.

bazıları opmeye sarılmaya evlenmeden once izin vermem demis nisanlılık sevgililik doneminde elini tutmayacaksan zaten bunları ne zaman yasıycaksın evlendiginde hepsi birden olucak nerde kaldı ilk elini tutmanın heyecanı sarılmanın ilk opusun o heyecanı direk olaya giricen evlenince dur yavas yavas gidelim denmiyecekki..bu heyecanlarla kadın erkek iliskisi bir anlam kazanır zaten

hiçbirine izin vermem 5 metre uzağımdan yürüme şartı koşarım yoksa nişanlanmam:1ninca::icecream:

5mt az canım. kazayla kokun rüzgara karışıp adamın burnuna gider ten tene değmeden de olsa koklaşmış oluursun.:olmaz:

Back