Nisanlilikta bayramlık mevzusu

Duyguu72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
9
-61
24
Arkadaşlar burda yeniyim yanlış yerde yanlış paylaşım yapıyorsam kusura bakmayın fazla uzatmadan konuya gireceğim 1 ay önce sözlendim daha doğrusu cok uzaktan akrabam ama severek birlikteyiz görücü usulü değil neyse surda bayrama 5 gün kaldı biliyorsunuz kızın bayramligini nişanlısı alır benim nişanlım annesiyle beraber bize geldi biz de çıkıp bayramlık bakacaktik çarşıya çıktık ama benim elbisemi int sipariş verecegim için sadece kıyafet parasını verecekti çarşıdan ayakkabı ile çanta alacaktık bana neyse ayakkabı ve çanta mi aldık kendine de bayramlık aldı kıyafet ve ayakkabı sonra eve geldik falan bu olayda 4 gün önce oluyor 4 gündür hiç kıyafet lafı etmedi para da vermedi bende para vardı ama o alacak kıyafetimi diye paramı ceyizime bir kaç birşey aldım bende de kalmadı çevremdeki herkes eğer kıyafet almazsa gitme onlar sana almak zorunda şimdi bir kiyafet alamiyorsa ilerde hiçbir istediğin olmaz dediler aynı şekilde annem de aynısını dedi sizce ne yapmalıyım bu arada Nisan'da tek taş takılır geline bizde öyle herkeste öyle ama sadece söz yüzüğü takıldı ve hiç takı falan da takmadilar eee şimdi bir kiyafet almazlarsa çok zoruma gidecek ne yapmalıyım

Ne kadar geride kalmışsiniz
Böyle şeyler mi kaldı
Bu ne muhtaç hareketler ya hu

Ayrıca kayın aileden bayramlık beklemek nedir? Okurken sizin adınıza ben utandım. Bu adetler milattan önce 2. yüzyılda kaldı. Şu an sizin bu tavrınız hakkını aramak değil, çingenelik gibi algılanıyor. Avam duruyor. Değiştirin bu kafayı, gelişin azıcık.

"Senin kıyafet alacak paran yok mu" diyecektim ki yokmuş. Adam da kendine bayramlık almış,sana ayakkabı çanta almış. Aynı sosyoekonomik şartlara sahipseniz adamda da para bitmiş olabilir, her şey ateş pahası.
Ayrıca çevrem cahil sürüsü, böyle şeyler kalmadı artık. Hoş,akrabayla evlenme de klmadi ama neyse...

bu arada Nisan'da tek taş takılır geline bizde öyle herkeste öyle ama sadece söz yüzüğü takıldı ve hiç takı falan da takmadilar eee şimdi bir kiyafet almazlarsa çok zoruma gidecek ne yapmalıyım

kızın bayramligini nişanlısı alır
Valla bana çok saçma geldi bunlar. Çocuk değilsiniz sonuçta bayramlık diye tutturuyorsunuz. Ama illa alınması lazımsa söyle alsın ne diyeyim. Hoş ayakkabı ve çanta almış . Bu şekilde erkekten beklenti içinde hayat geçmez.

Benim annemin zamanında bile yokmuş bu muhabbetler. Söyleyeceklerim bu kadar.
Kaynanaların adet ayağına beklentisi olmasını hoş karşılamak lazım galiba artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…