- Konu Sahibi butterflyh
-
1 yıl nişanlı kalmakta ne gibi bi sakınca var anlamadım.insanlar kaç sene nişanlı kalıyorlar.sonuçta nişan işi resmiyete dökmektir her anlamda rahat edersin.annenmi istemiyor nişanı ha 8 ay ha 1 yıl ne farkederki?
sahsı fıkrım eger 2011 hazıranında evleneceksenız eylul ekım aylarında ısı cıddıyete dokerdım
ısın ıcıne aıleler gırınce konusulan ve problem olan seyler cok oluyor
rahat rahat bır yaz gecırın keyfını surun sonra cıddıyete dokun derım
güzelim benden sana tavsiye.bişeyler hazır olmadan nişan yapma.insana tozpembe görünüyo,nişanlanınca herşey güzel olucak diye düşünüyosun ama sorumluluklar dahada artıyo.sen ve sevgiline ait olan hayata ailelerde giriyor ve işin içinden çıkamıyosun.bizde nişanlanınca nişalımının işi yoktu yapalım nasıl olsa buluruz dedik 7 ay oldu hala bulamadık.1sene nişanlı kalmak değil problem,herkes kalıyor.asıl problem bazı şeyler oturmadan yapmak nişanı...
sözlenin o halde hem babanızda bilir annenizi anlıyorum ben
mutlaka babanızında haberi olsun çünkü annenize bir yük olmuş belliki
mutlaka babanızıda dahil edin ki annenizin yükü hafiflesin saklamakla olmaz
babanız başkasından duyması hem anneniz hem siz sonunda üzecektir güven azalacaktır
canm benm evet çok haklısınn..senin durumun belkide daha da zor gibi görünüo..ama ben ailesinden çevresinden kendi ailemden çok eminim.. yani laf söz olayını en çok kafasına takan taraf eminim bizim taraftır..çnkü laf söz çıkcak taraf bizim gereksiz çevremiz yani..!
ben daha da rahat olsun die istiyorumm..yani annesi de demiş ben gereken açıklamayı telefon eder de yaparım yani biz bu kızı istiyoruzz ama elmzde olmayan durumlar nedenyle aksıcak...yoksa bizde dönüş yok emn oln v.s die konuşurum da demişş ama ne biliyimmm vala çok bunaldım..... fisfisfis
açıkcası bizim durumu laf eden tarafta benm tarafımdı.herkes bişey söylüyo.sadece sen değil annen babanda üzülüyo sonra üzüldükçe hırçınlaşıyolar.o anlayışlı anne baba gidiyo başka birileri gelio sanki.bi ortamda damadın işi naptı diye sorduklarında yada düğün daha belli değilmi diye sorduklarında okadar mahcup oluyolarki.bu olur olmadık onlarla ilişkine yansıyo,belli etmek istemsende nişanlında anlıyo onunla ilişkilerinede yansıyo.bu böyle sürüyo gidio.yıpranıyosun cok yıpranıyosun.bi kere daha düşün derim...yüreğinin yanında mantığınıda sakın unutma
hertürlü düşünceniz için teşekkr ederim hepinize..yani ben beklememe tarftarı deilim nası diyim nişanlı gezmek başka..flört dönemi başka..babam az çok anlıo haftasonu çıkmalarımdan..öle sert mizaçlı biri deil Allahtan annem daha baskındır..hani flörtümü duysa bilee azcıkda olsa normal karşılar babam..ama 6ay snra nişan yapıcaksak şimdiden bilmesinin anlamı yok die düşünüorum..yani Allah korusun bide ters teper görüşmelerimi engellerse ozaman kötü olur..hayatta herşet olabilio buna çok inanaıorum artık ve plan yapınca da hiçbişi olmuoo...valla ne desemkii siz yaşamışsnız tecrübelerinize dayanarak bana akıl veriosunz kızlar...dinlemeden geçemem...ne yalan söliyim evet hak verdimm size ama işte çok duygusalım daha ağır basıyo bu yanım...anneme de inat gidiorum sanırım yani o etrafı öne sürdükçe ben daha da deliriorum....bilmiorum wala ne olucakk..... bilmiyorumkismile
inan etkilendim....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?