Nisanlilik döneminde görüsmemek

Sevgi0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
4
1
1
32
Güzel arkadaslarim,

aranizda nisanli olan veya bu dönemden gecen varsa bana yardimci olsun lütfen.
Nisanlimla 3 yil ciktik ve inisli cikisli geldik buralara. Ayda bir kere bile gelmeye imkani yoktu veya istemiyordu.
Ikimizde büyük sehirlerde oturuyoruz ve benden 1 saat uzaklikta kaliyor. Isi ve normal bir maasi var ama kendi arabasi yok.
Her ne olursa olsun bir yolunu bulup beni görmeye gelmesi gerektigini düsünüyorum. Nisanlanali 2 ay oldu. Bu zaman icerisinde 3-4 defa ailecek mecburi görüstük -iftar, bayram ve bohca- Bize geldiginde hep acelesi oluyor erken kalkmasi gerektigini söylüyor ama annesi uzun oturdugu icin kalkamiyor. Her ne is o ayri konu. Benim takildigim konu, beni bir kez olsun yalniz görmeye gelmedi bir faaliyet yapmadik. Icten ice cok üzülüyorum cünkü heyecanli olsaydi gelirdi. Bunu güzelce söyledim. Ikincisindede trip attim morelimi bozuyor bu durum. Babasinin arabasina beklliyor oda bos olmayinca yok araba gelemiyorum diyor. Ben ise dügünden sonra alacagim diyor. Ve bana saka ile karisik sen araba alsana diyor (bende calisiyorum 1 senedir) . Sanki benim almami bekliyor yada arabasinin olmadigi bahanesiyle gelmemesini savunuyor gibi. O bu degilde 28 yasinda erkek nisalnlandigindan beri nisanlisini bir kez bile görmeye gelmez mi.. Bu rahtaligi evliligede yansirsa ben ne yaparim..

Samimi fikrinizi alabilir miyim? Tesekkürler..

yakın bir arkadaşımın sevgilisi (şimdiki eşi) her haftasonu görüşebilmek için denizli izmir yapıyordu. otobüsle.

1 saat nedir ki? atlasın otobüse gelsin. hiç kuş uçmaz kervan geçmez yerde mi yaşıyorsunuz?

1 saat ne Allah aşkına ya? Benim nişanlım sırf bir gün görmek için 8 saatlik yoldan geldi ertesi günde iş için 6 saatlik yola çıktı. Görmeye gelmeseydi direkt 3 saatte iş için gideceği yere varacaktı. Bence bu tür şeyler kıymet vermektir. Çekilen yol vs gözün görmez. Şuan nişanlım bana araçla 1 saat mesafede kimi zaman iş çıkışı kimi zaman haftasonu ne zaman boş bulursa hemen geliyor. Bazen arabayla, servisle bazen aktarma yaparak metroyla vs.. Görmek isteyen gelir bence onun görüşmek içinde yok özleyen dağları deler.

Bence arabasizlik size sunulmis bir bahane .. kaldiki bir saatlik uzakliktaymissiniz yani her türlü otobüsle gidilir gelinir bi mesafe .. istese daglari asar yine gelirdi sizi görmeye hemde bu nisanlilik dönemi cicim ayidir daha heyecanli daha istekli olur Insan birbirini görmeye .. bilemedim heyecan yok yada tükenmis gibi hissettim ben ..

Sizin düşünmeniz gereken sey su :
Cok mu rahata alısmıs? Neden Araba yerine otobüs tercih etmiyor?
Keyfine düşkün olabilir. Evlilik hayatında sorumluluk alabilecek mi? 3 yıl bence bunları görmek için yeterli bir süre olabilir. Az cok anlamışsınızdır.
Gerci bunları düşünüp nisanlanmıssınızdır ama hatadan dönedebilirsiniz. Oturun Bi konusun. Yani görücü usulünde bile insanlar daha fazla görüşüyor sanırım. Aranızda nisanlı olan varmı dediğiniz için sölüyorum. Ben varım biz her fırsatta görüşmek için caba sarfediyoruz ama siz kıyaslayın Die sölemiyorum bunu.Baska bir konuda sizden kötü olabiliriz mesela. Kıyas yaparsanız mutsuz olursunuz. İlişkiler kıyas götürecek seyler değil bence. Sizin ilişkinizin dinamiği bu demek ki değiştirmeye calısın, konusun, caba sarfedin.Ayrılmam derseniz de kabullenin bu durumu yani kendinizi yıpratmayın.

Öncelikle sizi üzmeyi veya yargılamayı asla istemem ama samimi yorumlayın diye rica etmişsiniz. O yüzden ben de gerçek düşüncemi yazıcam, ne yaşadınız nasıl yaşadınız bilemem fakat anlattığınız durum hiç normal değil ya bir saat nedir ki. Şehir içi bile bir saat sürüyo zaten çoğu yer büyükşehirlerde. Nişanlı değilim henüz fakat görüştüğüm biri var ve emin olduğum bir şey de şu seven, aşık olan özler dayanamaz birlikte baş başa vakit geçirmenin türlü yollarını arar ki sizin öyle türlü yollar aramanıza da gerek yok bir saat mesafe bence iyi düşünün evliliğe karar vermeden önce iyi düşünün. Yıllarınız geçmiş olabilir ayrılık zor gelebilir fakat bir ömür paylaşabilecekmisiniz bu insanla çünkü sevgi yoksa inanın her şey çok zor gelir çevremden biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…