Nişanlılık döneminde ağızı bozuk erkek

Bu kufurlerin sonu aileye kadar gidiyor. Anlamadigim bisey var nisanlilik tanima sureci. Cok geri kafaliyiz toplum olarak nisanliligi evlilik sanip ayrilamiyoruz. Bunu acik acik konus gerekirse ailesinede soyle

Aynı konuyu iki farklı yere de açmış ve ikisinde de gelen yorumlara cevap vermemişsiniz.
Amaç ne anlamıyorum.
Ne desin insanlar?
Merak etme evlenip bir de çocuk yapınca düzelir mi?
İnsanlara saygınız olsun biraz.

Gerceklerden bir digeri ise asktan sanilan durum kisinin ona karsi hic saygi duymamasi incitmekten korkmamasidir. Ve kendisine saygısı olmayan kadın onunda gözunden düşer.Ve baska kadinları övmeye onu ise daha cok asagilamaya kadar gider iş evlilikte ihanet olası bir beklentidir erkekler ulaşılmaz kadınların muptelasıdır.

Canim boşuna parmaklarını yorma.
Konu sahibi Ekim ayından beri nişanlısı hakkında farklı yerlere konu açıp cevap vermeye tenezzül etmemiş.
Ayrıca konularında aynı olan tek bilgi senede 10 kere görüştükleri.
Yaşları ve kaç yıldır tanıştıkları değişip duruyor.
Beni ilgilendirmez elbette ama yalana ve saygısızlığa gelemiyorum.

Hmmm ben cok cabuk unuturum kim ne konu acmis birde yazdim ki hani kamu spotu olsun belki bu durumda olup okuyan vardır. Sadecebirisiyim cım :)

Canim evte sorunum büyük ama vazgecemiyorum. Yas arasi 25-28. gercek yasimi söylemek istemedigimden.. Evet konuyu iki yere actim cünkü iki forumada uygun bir soru.. Verilen her fikir önemli benim icin. Verecegim karardan korkuyorum. Cogunuz haklisiniz böyle adam cekilmez ve evlenirkende ömrümü tüketir ayrilsam bi türlü ayrilmasam bi türlü.. onca yillar onca emek onca kendimi yipratmalar güzel anilarda var.. bilmiyorum. keske hic baslamasaydim onunla diyorum..

Siz bozuk bir yemeği boşa gitmesin diye yer misiniz?
Giden zamana tecrübe diyip geçin. Bu yüzden geleceğinizi mahvetmeye değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…