Hatta o kadar çok sevip kıskanır ki sizi döver. Niye elin adamına baktın der. Niye onu giydin kime düsleniyorsun der kolunu büker. Her tarafını morartır. Küfrede küfrede yatağına alır senden kadınlok bekler. Beğenmez ama sille tokat çok sever. O kadar çok sever ki ya benimsin ya toprağın der.
Canim boşuna parmaklarını yorma.Gerceklerden bir digeri ise asktan sanilan durum kisinin ona karsi hic saygi duymamasi incitmekten korkmamasidir. Ve kendisine saygısı olmayan kadın onunda gözunden düşer.Ve baska kadinları övmeye onu ise daha cok asagilamaya kadar gider iş evlilikte ihanet olası bir beklentidir erkekler ulaşılmaz kadınların muptelasıdır.
Canim boşuna parmaklarını yorma.
Konu sahibi Ekim ayından beri nişanlısı hakkında farklı yerlere konu açıp cevap vermeye tenezzül etmemiş.
Ayrıca konularında aynı olan tek bilgi senede 10 kere görüştükleri.
Yaşları ve kaç yıldır tanıştıkları değişip duruyor.
Beni ilgilendirmez elbette ama yalana ve saygısızlığa gelemiyorum.
Konu tanıdık gelince baktım bendeHmmm ben cok cabuk unuturum kim ne konu acmisbirde yazdim ki hani kamu spotu olsun belki bu durumda olup okuyan vardır. Sadecebirisiyim cım :)
Canim evte sorunum büyük ama vazgecemiyorum. Yas arasi 25-28. gercek yasimi söylemek istemedigimden.. Evet konuyu iki yere actim cünkü iki forumada uygun bir soru.. Verilen her fikir önemli benim icin. Verecegim karardan korkuyorum. Cogunuz haklisiniz böyle adam cekilmez ve evlenirkende ömrümü tüketir ayrilsam bi türlü ayrilmasam bi türlü.. onca yillar onca emek onca kendimi yipratmalar güzel anilarda var.. bilmiyorum. keske hic baslamasaydim onunla diyorum..Canim boşuna parmaklarını yorma.
Konu sahibi Ekim ayından beri nişanlısı hakkında farklı yerlere konu açıp cevap vermeye tenezzül etmemiş.
Ayrıca konularında aynı olan tek bilgi senede 10 kere görüştükleri.
Yaşları ve kaç yıldır tanıştıkları değişip duruyor.
Beni ilgilendirmez elbette ama yalana ve saygısızlığa gelemiyorum.
Siz bozuk bir yemeği boşa gitmesin diye yer misiniz?Canim evte sorunum büyük ama vazgecemiyorum. Yas arasi 25-28. gercek yasimi söylemek istemedigimden.. Evet konuyu iki yere actim cünkü iki forumada uygun bir soru.. Verilen her fikir önemli benim icin. Verecegim karardan korkuyorum. Cogunuz haklisiniz böyle adam cekilmez ve evlenirkende ömrümü tüketir ayrilsam bi türlü ayrilmasam bi türlü.. onca yillar onca emek onca kendimi yipratmalar güzel anilarda var.. bilmiyorum. keske hic baslamasaydim onunla diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?