Ben hiç Bir aşamada hiç bir cinsiyete bu tip konuşmaları yakistirmiyorum . Eşim evde bazen bu yazdiklarinizdan çok çok çok daha basitini kullanıyor ki asla bana karşı değil ,ben buna bile hemen müdahale ediyorum direkt küçük çocuk uyarır gibi değil güler espri yaparım öyle uyaririm ya da şuan hamileyim bebeğin yanında sakın derim.Merhaba kızlar,
nişanlım ufak tartışma anlarında öfkesine hakim olamıyor. Ağır küfre kadar gitmesede (etmedi değil zamanında etmişti) ufak bir tartışmada bir konuda fikrimi söyleyip ona seviyeli şekilde kızdığımda hemen mal mısın sen, gerzek karı, sıçarım sana diye sözler kullandı. Bir gündür konuşmuyoruz. Gururum incindi gerçekten üzülüyorum. Biz bu sorunu çözemeyeceğiz defalarca uyardım ama sinirine hakim olamıyor. Üstüne birde nişanlıyız fikriniz ney? Yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?
Ohh maşallah! ! Aile terbiyen zirveymiş, hazır zirvedeyken güle güle sana de. Evlenince düzelmez haberin ola.Merhaba kızlar,
nişanlım ufak tartışma anlarında öfkesine hakim olamıyor. Ağır küfre kadar gitmesede (etmedi değil zamanında etmişti) ufak bir tartışmada bir konuda fikrimi söyleyip ona seviyeli şekilde kızdığımda hemen mal mısın sen, gerzek karı, sıçarım sana diye sözler kullandı. Bir gündür konuşmuyoruz. Gururum incindi gerçekten üzülüyorum. Biz bu sorunu çözemeyeceğiz defalarca uyardım ama sinirine hakim olamıyor. Üstüne birde nişanlıyız fikriniz ney? Yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?
Hatta o kadar çok sevip kıskanır ki sizi döver. Niye elin adamına baktın der. Niye onu giydin kime düsleniyorsun der kolunu büker. Her tarafını morartır. Küfrede küfrede yatağına alır senden kadınlok bekler. Beğenmez ama sille tokat çok sever. O kadar çok sever ki ya benimsin ya toprağın der.Ayrılmadığınıza göre duymayı beklediğiniz cevabı ben vereyim;
Sizi çok seviyor. Sevdiği için de çok fazla kızıyor ve sinirleniyor o yüzden bu kadar kaba şeyler söylüyor. Merak etmeyin, eğer daha kaba şeyler söylerse bilin ki sizi daha çok sevmeye başlamıştır. Sizi daha çok sevdiği için de daha çok kızmıştır. (ağır ironi içermektedir.)
Canim derhal birak duzelmez aynisi bnm basimdada var duzelmedi emin ol daha beter neler solickBunun üstüne birde kendini haklı görüyor ve sana küfretmediğime şükrer diyor. Bunları küfür olarak görmüyor bile. Bi kaç gün önce herşey gayet iyiydi ama tartışma esnasında ağızını bozduğunda midem bulanıyor sevgi sözcüklerinden herseyinden tiksiniyorum. Hem ağızı bozuk hem umursamıyor niye egosu bu kadar şişik anlamıyorum. Ondan fazla bişey beklemiyorum gerçekten çok mütevazi sakin bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?