Nişanlılık döneminde ağızı bozuk erkek

Ece-02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
19
3
1
33
Merhaba kızlar,

nişanlım ufak tartışma anlarında öfkesine hakim olamıyor. Ağır küfre kadar gitmesede (etmedi değil zamanında etmişti) ufak bir tartışmada bir konuda fikrimi söyleyip ona seviyeli şekilde kızdığımda hemen mal mısın sen, gerzek karı, sıçarım sana diye sözler kullandı. Bir gündür konuşmuyoruz. Gururum incindi gerçekten üzülüyorum. Biz bu sorunu çözemeyeceğiz defalarca uyardım ama sinirine hakim olamıyor. Üstüne birde nişanlıyız fikriniz ney? Yaşayanlar varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?

Bence nişanlılıkta ne kadar yakın olunsa da bitir nebze de dikkatli davranıyor çiftler, bir de sürekli aynı evin içinde olmamanın verdiği ayrı bir seviye oluyor. Şimdi size gerzek karı diyorsa, sonrasını düşünemiyorum. Bunlar nasıl bir laftır yaa! Rabbim çocuklarımızı da eşlerimizi de böyle olmaktan korusun.

çok terbiyesiz bunu bir de evlenince düşünün diyeceğim ama düşünemedim iyice çirkinleşir..

Ben hiç Bir aşamada hiç bir cinsiyete bu tip konuşmaları yakistirmiyorum . Eşim evde bazen bu yazdiklarinizdan çok çok çok daha basitini kullanıyor ki asla bana karşı değil ,ben buna bile hemen müdahale ediyorum direkt küçük çocuk uyarır gibi değil güler espri yaparım öyle uyaririm ya da şuan hamileyim bebeğin yanında sakın derim.
Bir adam size bunları söylüyorsa bir kere size saygısı yok , öfkesini kontrol edemiyor. Evlenince daha çok zorunuza gidecek aynı yatağa girdiginiz size sizi sevdiğini söyleyen adam bir saat sonra size inanılmaz küfürler edecek ikisi de aynı ağızdan aynı akıldan çıkacak hangisine inanacaksiniz. Üstelik böyle tipler psikolojik şiddetle kalmaz fiziksel şiddete de gider. İnsanlar evlenince bambaşka bir kişiliğe bürünmüyor.

Düzelmez değişmez hatta artarak devam eder.Katlanabilirsen devam et yoksa ayrıl.Nefret ederim bozuk ağızlı insanlardan."Sı.arım sana" nedir ya? Ben burdan iğrendim.

Bunun üstüne birde kendini haklı görüyor ve sana küfretmediğime şükrer diyor. Bunları küfür olarak görmüyor bile. Bi kaç gün önce herşey gayet iyiydi ama tartışma esnasında ağızını bozduğunda midem bulanıyor sevgi sözcüklerinden herseyinden tiksiniyorum. Hem ağızı bozuk hem umursamıyor niye egosu bu kadar şişik anlamıyorum. Ondan fazla bişey beklemiyorum gerçekten çok mütevazi sakin bir insanım

Sevgiliyken ya da nişanlıyken ayrılamıyor iseniz evlenince hiç ayrılamazsiniz..

İnsan ne kadar sinirli olursa olsun ağzından çıkanlara hakim olmak zorunda.. .daha ne oldu ne gördünüz yaşadıniz da bu kadar ağzını bozabiliyor. ?

Evin ne bereketi olur ne saygısı huzuru...
Ne gerek var böyle tükenmiş bir hayata başlamaya ?

Ayrılmadığınıza göre duymayı beklediğiniz cevabı ben vereyim;
Sizi çok seviyor. Sevdiği için de çok fazla kızıyor ve sinirleniyor o yüzden bu kadar kaba şeyler söylüyor. Merak etmeyin, eğer daha kaba şeyler söylerse bilin ki sizi daha çok sevmeye başlamıştır. Sizi daha çok sevdiği için de daha çok kızmıştır. (ağır ironi içermektedir.)

Daha nisanliyken sinirine hakim olamayip bunlari soyleyen adam evlenince siddete kadar gider canim hayatini yakma gozunj seveyim. Benim esimde sinirli bi insandir ama bi kere bana hakaret etmedi sesini yukseltmedi siniri disariya karsi bana hep temkinli. Bu mesafeyi koruyamiyosa birak gitsin.

Hala ayrılmayı düşünmediğine göre sen kendine o lafları yakıştırıyorsun böylesine muhteşem erkek bulduğun için tebrikler. Bununla evlen hayatını çekilmez hale sok ama sonra hakaret küfür şiddet görünce ben nerede yanlış yaptım diye düşünme. Allah akıl fikir vermiş. Sen onu kullanmayı reddedip sonra da bu benim kaderimmiş vs deme.

Ohh maşallah! ! Aile terbiyen zirveymiş, hazır zirvedeyken güle güle sana de. Evlenince düzelmez haberin ola.

Hatta o kadar çok sevip kıskanır ki sizi döver. Niye elin adamına baktın der. Niye onu giydin kime düsleniyorsun der kolunu büker. Her tarafını morartır. Küfrede küfrede yatağına alır senden kadınlok bekler. Beğenmez ama sille tokat çok sever. O kadar çok sever ki ya benimsin ya toprağın der.

Bu kadar iğrençlik olamaz sana nasıl küfür edebiliyor mal mısın, gerzek, s.çarım nedir ya bu insan müsveddesiyle mi evlenecen ???

Canim derhal birak duzelmez aynisi bnm basimdada var duzelmedi emin ol daha beter neler solick

Evlenmeden belli etmis ne guzel. Nisanlilik birbirini tanima donemidir. Sizde tanıyorsunuz iste. Evlenince daha agirlarini duyarsiniz, ailenize annenize dayanan kufurler ederse dayanabilcek misiniz, yada çocuğunuz olsa ona kufur etse bagirsa cagirsa?

Ayril simdiden boyleuse evlenince dusunemiyorum her insan sinirleniyor kendini tutacak tutamiyorum diyip arkasina siginmasin beyefendi ben oyle bisey asla kabul edemem herkes haddini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…