- 19 Nisan 2020
- 572
- 355
- 53
- 29
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Aslinda hepimizi ilgilendirir. Ben nerdeyse 2 aydir sokaga cikmiyorsam, insan yuzu gormuyorsam, 2 tane bebeyi evde zaptetmeye calisiyorsam, cok sevdigim isimi yapamiyorsam, saglik calisanlari evlerine cocuklarina ailelerine kavusamiyorsa bunlarin hepsinin sebebi siz ve sizin gibi kurallara uymayan insanlar. Keske sadece sizi ilgilendiren bir durum olsaydi ama pandemi dedigimiz boyle bir sey ve bulas da tam olarak boyle toplu aktivitelerden kaynaklaniyorBen soruma cevap arıyorum. Sizi ilgilendirmez bayramda gelip gelmemeleri
Ne güzel ifade ettiniz kafa böyle çok rahat oluyor ayrıca içinden gelerek aldığı bir tatliyla mesela ben çok mutlu oluyorum çünkü o düşünmüş oluyor. Nisandaysa sırf onun alması gerektiği seyler oldu hiç içten mutlu hissedemedim . Kendi emeği ve isteği çok daha güzel bence.Adetler ağır tercih meselesi.Bende hic talep etmedim yaptiklari oldu yapmadıkları oldu üzülmedim. Kimisi bunlarla kendini mutlu hissediyor.Tamamen tercih meselesi gibi.Devir ekonomi devri insanlarinda yapabilecekleri belli.
Hiç o adetlere uymadik kimse gelmedi bizde bohcsya gitmedik mesela .Merhaba hanımlar, ben nişanlıyım. İki ay sonra düğünüm olacak inşallah. Bayramda gelin görmesi adeti nasıl olur , damat tarafı neler getirir beni bilgilendirir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?