- Konu Sahibi UquRboCuqu
-
Benimde son 50 gün uff ben daha gelinlik bakmadım :)
Aaaaaa ciddi misinnnn50 günün kalmış bu ne rahatlık :18: benım 11 ayım kaldı son 6 7 ay kala gelınlık bakmaya baslarım heralde ınsallah 50 günde bulursun gönlüne göre bi gelinlik
Ya bir türlü fırsat olmadı çalışıyorum aöf okuyorum kendim istanbulda yaşıyorum evlenince lüleburgazda yaşayacağım orada evimizin tadilatı vs var haftasonları anca onun için uğraşıyoruz yani fırsatım yoktu bu hafta sonu kısmetse gidip bakacağım rahat değilim ama yapacak birşeyim yok nişanlığımıda nişana 1 hafta kala beğenip almıştım :)
Bende nişanlığımı nişandan 3 gün önce almıştımşehirlerin farklı olması büyük bir problem bizde de öyle bi sorun var zorlanıcaz baya hazırlıklarda :18: sende vakıt kaybetmden bakmaya basla bu hafta sonu.. kolay gelsinnn
Sağol canım :) Ya çabuk beğenirim yani yeterki bana hitap etsin :) nişanlığımı almaya giderken bir sürü gidim çıkardım içime sinmedi nişanlığımı giydim içime sindi ama fiyat yüzünden kalsın dedim nişanlım alalım dedi yok gezelim dedim sonra başka baktım beğenmedik döndük aldık o parayı verip :) Senin ne zaman düğün ?
evlendım 10 gün oldu
cok mutluyum iyiki evlendim
Inanmiyoruuuuum ne çabuk geçmis zaman ya, bekledigin gün geldide geçti demek
Tebrik ederim canim, bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmm
aynen oyle ıyıkı evlendım
resimlerini simdi gördüm ne kadar tatli bi gelin olmussun canim
Oglusunda cok yakisikliymis masallah size
ay canım cok tesekkur ederım sarı sacımdan dondugume pısman degılım ama bır yanım acaba sarı olsaydım nasıl olurdu dıyor
hersey gonlumceydı
oglumda cok yakısıklı :) kım dogurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?