• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

UquRboCuqu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
90
0
36
Avusturya
Evet arkadaslar..Diyorumki Bu sene Dügünü olacaklar Burda geri sayim ve hislerini dyugularini düsüncelerini Paylassin herseferinde :))

Her girdiginde Vakti oldukca burda dügününe kac gün kaldigini yazsin ve Hislerini düsüncelerini Paylassin Ne dersiniz :)

Benim 62 Günüm kaldi...

Bi yandan Üzgünüm Sevdiklerimden ayriliyorum diye amabi yandanda Sabirsizlikla o günü bekliyorum :)

Su an gün gectikce dahada cok heyecanlaniyorum ve inanamiyorum Sevdigim insanla evlendigime:)

ben büyüdüm birini sevimde evleniyorum amanda aman =)

hayirli olsun cnm :)
ya ben gün saymaya hic baslamadim acikcasi henüz niyetimde yok :))
bi ay öncesi saymaya baslarim galiba :D
Allah nasip ederse 22.4 de evleniyorum cnm

ayyy senin cok az zamanin kalmis
anlat nasil geciyor zaman? :9:

aa süper senin dügünün oldugu siralar ben balayindan yeni gelmis oluyorum :))

valla güzel geciyor heycanla geciyor *hihiii*

Sen ne yaptin hazirliklarini felan herseyini hall ettinmi canim

yok cnm herseyim hazir diil de cogu gitti azi kaldi denebilir :)
gelecek hafta üc haftaligina türkiyeye gidicem ins. gelinlikle kinaligimi ordan istiyorum
dönüncede artik son esyalari alip evlilik hayatina adim aticaz :))

anlat sen nerdensin nereye gelin gidiyosun?

MRb kızlar konuyu görünce yazmak istedım bende almanyaya evlenıcem eşim orda ev düzcek fakat kendm görmeden içim rahat dgl bana önere bilceginiz magzalar varmı acaba...:)

MRb kızlar konuyu görünce yazmak istedım bende almanyaya evlenıcem eşim orda ev düzcek fakat kendm görmeden içim rahat dgl bana önere bilceginiz magzalar varmı acaba...:)

hsg cnm :) hayirli olsuun
canim türkiyeden geliyorsan sana garantileyebilirim ki alman tasarimindan hoslanmayacaksin
cok sade cok bos hatta bence orta yasa hitap eden seyler var genellikle
burda türk mobilyacilarida var ben koltuklarimi ve yatak odami ordan siparis ettim
nisanlinin durumunu bilemem ama türklerin mobilyalari almanlara göre daha pahali belki o konuda sIkInti cekebilirsiniz
ondan haric tavsiye edebilecegim ikea, kröger, hardeck (bide onun kücügü hardi) ilk aklima gelenler :)

bu arada cnm ne zaman evleniyorsunuz?
almanyada nerde oturacaksiniz?

hsg cnm :) hayirli olsuun
canim türkiyeden geliyorsan sana garantileyebilirim ki alman tasarimindan hoslanmayacaksin
cok sade cok bos hatta bence orta yasa hitap eden seyler var genellikle
burda türk mobilyacilarida var ben koltuklarimi ve yatak odami ordan siparis ettim
nisanlinin durumunu bilemem ama türklerin mobilyalari almanlara göre daha pahali belki o konuda sIkInti cekebilirsiniz
ondan haric tavsiye edebilecegim ikea, kröger, hardeck (bide onun kücügü hardi) ilk aklima gelenler :)

bu arada cnm ne zaman evleniyorsunuz?
almanyada nerde oturacaksiniz?

Cook saol canımm evet turkıyeden gelıyorum ve bende bi kaç siteden bakdım hıc beyenmedım oysakı böyle hayal etmemışdım:) ben hamda oturcam canım nasipse Sen nerdesın peki? ordan birilerin bana yardım etmesıne coook ihytacım var...

Cook saol canımm evet turkıyeden gelıyorum ve bende bi kaç siteden bakdım hıc beyenmedım oysakı böyle hayal etmemışdım:) ben hamda oturcam canım nasipse Sen nerdesın peki? ordan birilerin bana yardım etmesıne coook ihytacım var...

ayy elimden gelse gidip ben dösicem evini ya :)
cnm ben essenda yasiyorum henüz ama düsseldorf taraflarina gidicem gelin olarak

bu arada ben yinede sana türklerin adinida veriim internetten bakarsin
medipax (gelsenkirchen da)
royal (essen da)

hamm taraflarinda ne var bilmiyorum ama bi bakiim ;)

ayy elimden gelse gidip ben dösicem evini ya :)
cnm ben essenda yasiyorum henüz ama düsseldorf taraflarina gidicem gelin olarak

bu arada ben yinede sana türklerin adinida veriim internetten bakarsin
medipax (gelsenkirchen da)
royal (essen da)

hamm taraflarinda ne var bilmiyorum ama bi bakiim ;)

Yakınmısınkı sen şimdi bana:)

saol canımmm bakıyorum netden bende yınede işi sansa bırakmamak lazım:) onun zevkıne kalırsa ev plysthn salonu olur:)

düğünüm 7 ayın 15 inde canım daha var..:) ev bulcam eşya bulcamm glinlik seccemm ccook işim var cook bide şu a1 sınavını geçmem lazımmm..malesf

düğünüm 7 ayın 15 inde canım daha var..:) ev bulcam eşya bulcamm glinlik seccemm ccook işim var cook bide şu a1 sınavını geçmem lazımmm..malesf

hiic cook is var deme valla bende daha iki ay oldu hazirliklara basliyali ve son sürat gidiyo :)
cok cabuk oluyo inan bana

sinav calismalari nasil gidiyo peki?

EVet zaman akıp gidioo vlla nasıl olck bilmıorum :) sınava kendım evde çalışmayı denıyorum olmuyo martda kursa Başlıycm bakalım inş kazanırım zaten 60 alsam yetıyormuş aslı orda sınava gırcekmısım birini sevdık ülkeyı terk edıyoruz önümüze sürmedıklerı şart kalmadı ah ah :) ask adama neler yaptırıyor.

EVet zaman akıp gidioo vlla nasıl olck bilmıorum :) sınava kendım evde çalışmayı denıyorum olmuyo martda kursa Başlıycm bakalım inş kazanırım zaten 60 alsam yetıyormuş aslı orda sınava gırcekmısım birini sevdık ülkeyı terk edıyoruz önümüze sürmedıklerı şart kalmadı ah ah :) ask adama neler yaptırıyor.

hahahhaha :D:D deli ya
sen daha duur daha neler neler cikacak burda karsina :D

canim her konuda eger yardimci olabilirsem haber et olur mu

hahahhaha :D:D deli ya
sen daha duur daha neler neler cikacak burda karsina :D

canim her konuda eger yardimci olabilirsem haber et olur mu

Saol canım yazarımm zaten şu formda almanyada yaşanlar memnunm die sordum bin ah işitdim vlla korktum gelmekden bide böyle sorun morun cıkınca adamı boşasammı dedım:):)

Saol canım yazarımm zaten şu formda almanyada yaşanlar memnunm die sordum bin ah işitdim vlla korktum gelmekden bide böyle sorun morun cıkınca adamı boşasammı dedım:):)

ya yok saka bi yana berbat diil hatta türkiyedeki yasam standartlarina bakilirsa asiri rahat bi hayat
bi bayan olarak hic kuskun olmadan sokakta gezebilirsin rahatsiz edenin olmaz
egitim konusunda sana herzaman kapilar aciktir
ama insana agir gelen daha duygusal sebepler
buraya gelince vatansizliga alis bence..
aci ama burda türk orda almanci olacaksin yani kendini bi yere ait olmani engelleyecekler
ben 8 yasinda geldim buraya simdi 21 yasindayim yani az bucuk ülkemden kopmanin acisini cektim..
hem senin icin dahada bi zor olur ailen orda sonucta

ayy bende ne diyorum ya depresyona bagladim
simdi positif düsünelim :D
sevdigin adamla bi yuva kuracaksin
cocuklarin yurtdisinda egitim görecek
zaten isterseniz sonra temelli dönüs yaparsiniz o sorun diil
ama buranin rahatligina alisinca gidemeyeceksin :)
yani ben hic düsünmüyorum temelli dönmeyi Allahdan nisanlimda benim gibi :))

Tümm olmumsuzlukları unutuyorum sevdigm adamı evimi dogmamış cocogumun hatrına ülkemı terk edıyorummm:) saol canı ıyı sabahlar grşmek üzere..:) artık uyuyım ben ...

Back