Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlıklar

kızlar ben gelinlik modeli bakıyorum uzun süredir. ilk sayfadaki gibi kabarık modelelrden beğenip de gelinlik olarak diktirsem diyorum olur mu sizce. tereddütlüyüm çünkü renkli olduğu için hoş duruyorlar acaba beyaz gösterir mi modeli.ben bide gelinlikçiye soruyum

benimki de dikiliyor kızlar inş.. koyarım resimlerini buraya :) bende çok araştırdım netten .. ama inanın bunlar böyle çok güzeller ama kişi giyince bazen hiç yakışmıyor bazen taşıyamıyor bazen görüldüğü gibi dikilmiyor bambaşka bişey çıkıyor burdakilerin hepsi ayrı ayrı güzel... emeklere teşekkürler..

graceful sana katılıyorum buradan ya da netten araştırıyoruz bakıyoruz beğeniyoruz ama üstümüze giyince hiç umduğumuz gibi olmuyor en iyisi gidip denemek bakmak burdakiler sadece bir fikir...

bende cok begendım hatta saatlerdır formda bakıyorum en begendıgım senınkıler ama kabarık bunlar ben kabarık ıstemıyorum cok hos hepsı uff napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…