• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık

dadlummm

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
825
2
316
Ankara
kızlar size bir şey sormak istiyorum lütfen bana yardımcı olun :1no2: nişan evde olacak ve kapalı olması lazım (tesettüre uygun)..nasıl bişeyler önerirsiniz daha 3 ay kadar vaktim var ama bi türlü kafamda bi şekil oluşmadı CADIARZU

canım benim öncelikle hayırlı olsun
bende kapalıyım ve kapalılar içinde çok şık kıyafetler var ama bana sorarsan hazır alma diktir hatta burada nişan fotoğrafını koyan kapalı bi arkadaş vardı nicki pamuhchuwalı idi galiba bakmanı tavsiye ederim fikir edinmiş olursun

canım benim çok teşekkür ederim aslında beğendiğim modeller var ama kabarık olduğu için evde abartılı olur diye düşünüyorum..renk konusunda da kırmızı düşünüyorum nasıl olur acaba??? annemler mavi al gözlerinde mavi yakışır diyolar off ne zor işler yaaaa fisfisfis

canım benim çok teşekkür ederim aslında beğendiğim modeller var ama kabarık olduğu için evde abartılı olur diye düşünüyorum..renk konusunda da kırmızı düşünüyorum nasıl olur acaba??? annemler mavi al gözlerinde mavi yakışır diyolar off ne zor işler yaaaa fisfisfis

tatlım haklısın evde daha zarif modeller gider
ama renk konusunda da kendini kısıtlama bende illa altın sarısı olacak diye tutturmuştum ve dikiliyodu son hafta bir aksilik çıktı ve ben turkuaz rengi hazır başka bi nişanlık giydim ve öncesinde de asla giymem diyodum hatta gelinlikçi bi bakın diyince yok demiştim ilk başta ama giyince o kadar içime sindi ve herkes o kadar yakıştırdıki iyiki diğer nişanlığı giymemişim dedim
kırmızıyı bende çok severim ama nedense o rengi kına ya daha çok yakıştırıyorum
inşallah gönlüne göre bulursun

estağfirullah tatlım ne demek inşallah yardımcı olabilmişimdir
istersen şimdiden mağazaları bi dolaş fikir edinmiş olursun

tam anlamıyla görünmüyor ama bunu istersen tesettürede uygulayabilirsin
fikir olsun diye koyayım =) ben şahsen çok beğenmiştim
fotosunu çektim kendim:)
pendikte görmüüştüm...(pembeli olan)

spa0404bx1.jpg

tam anlamıyla görünmüyor ama bunu istersen tesettürede uygulayabilirsin
fikir olsun diye koyayım =) ben şahsen çok beğenmiştim
fotosunu çektim kendim:)
pendikte görmüüştüm...(pembeli olan)

spa0404bx1.jpg

aynı elbiseyi görmedim ama vitrinden tanıdım ben de pendikte bu mağazayı dolaşmıştım. çok güzel modeller var tesettüre de uyguluyorlar. tavsiye ederim.a.s.

ya evde giyilebilecek abartılı olmayan bi o kadarda şık ve zarif olsun istiyorum
ben çok mu şey istiyorum
bi türlü kafama yatan bulamadım :dilcikar:

nışan evde olacağı için kesınlıkle kabarık gtmez ıkıncısı bence mavı gozlusun dıye mavı alma bende ela gozluyum nolcek benım nışanlığım turkuazdı cok guzel bı renk ama evde gıdecek bı renk deıl kırmızı acık pembe mor ve ozellıkle zumrut yesılı cok guzl olur dıye dusundum cnm

nışan evde olacağı için kesınlıkle kabarık gtmez ıkıncısı bence mavı gozlusun dıye mavı alma bende ela gozluyum nolcek benım nışanlığım turkuazdı cok guzel bı renk ama evde gıdecek bı renk deıl kırmızı acık pembe mor ve ozellıkle zumrut yesılı cok guzl olur dıye dusundum cnm

teşekkür ederim uğur böceği...canım maviyi annemler diyolar fakat zümrüt yeşili fikrini çok beğendim..kırmızı düşünmüştüm ama kırmızı kınaya daha uygun sanırım..

buda benım kınamda gıydıgım kıyafetım 6 yıl oluyor ama hala sevıyorum dugunlerde bıle gıyıyorum
resim011td7.jpg

Back