Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık şart mı :/

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar çarşamba günü nişan kıyafeti için görüşmeye gideceğim iki model beğendim bri abiye tarzında hoş bi elbise diğeri biraz kabarık nişanlık tarzında... sorum şu ki... muhakkak nişanlık şartmı büyük nişanda? yani kabarık olmasa şöyle şık bir abiye olsa...ben kapalıyım ve öyle kabarık şeyleri sevmiyorum... beğendiğm modellerden birini değiştirdim sanırım fikirlerinize ihtiyac duyuyorum....

sizce hangisi olsun ...

Kabarık modelleri bende sevmiyorum, özellikle nişanlık adı altında gelinliğin aynısının renklisini giymek çok garip geliyor bana, ilk modele özellikle renginden ötürü bayıldım. Yalnız büyük nişan derken? Mekan olarak nasıl bir yerde olacak nişanınız?

şu yeşil olanın önu görunmuyor ama renk uyumu ve eteğin kesımı çok hoş duruyor

düğün salonu tutulacak canım...Eylül gibi olacak.Aslında ben kır alanı istiyorum ama çevremizde öyle biryer yok malesef...Beğendiğin için sağol.Onun fiyatı 1.000tl imiş sence iyi mi?

şu yeşil olanın önu görunmuyor ama renk uyumu ve eteğin kesımı çok hoş duruyor

Canım ön kısmını bende görmedim ama önü düz diye tahmin ediyorum... aslında bunu da sevdim hem pek kabarık sayılmaz..Arkadaki kocaman fiyonkun yerine daha küçük fiyonk olabilir.. bu da 950 tl...

Fiyatta pazarlık yapılabilir, zaten normal abiyelerde de fiyatlar 700-800 civarı olabiliyor bu biraz ne istediğinle alakalı canım

2. modelin kabarıklığı iyi, en azından hem kabarık hemde şatafatlı değil yalnız ben rengini sevmedim bunun, açık renkler her zaman tercihimdir. Diğer modeli de bu şekilde yaptırabilirsin, hafif kabarık.

Son düzenleme:

Himm olabilir aslinda...arkadaşlarim o koyu yeşil rengini yakıştırıyor bana aslında ama ben kararsız kaldım...

Valla ben nişanda kabarık tercih edilmesini çok anlamsız buluyorum gelinlik gibi

Tabiki şart değil canım mesela bende nişanda sevmiyorum düğünde zaten yeterince kabarık oluyo. 1. Elbisede gayet uyumlu. Hayırlı olsun.

salonda olacaksa kabarık daha iyi olur. evde olsa ilki daha uygun olurdu ama madem büyük bir yerde yapılacak biraz daha uygun şatafatlı birşey daha iyi olur. ilkinin rengi harika bu arada. su yeşili bu yaz moda zaten =) bu rengin kabarıklarına bakabilirsiniz.

Kızlar yeni bi model daha beğendim akşam resim paylasacagim

Merhaba, satın alma fiyatımı 1000 TL acaba ? Öyleyse de sıkı pazarlık yapın derim. Kiralama için de çok yüksek fiyat söylüyorlar.

Bende üstü krem renk inci gibi boncuklu-eteği su yeşili sade ama kabarık bir model denedim kiralama aşamasına gelmediğimiz halde 1500 TL'den 700'e indirdiler ve sıfır bir elbiseydi ama karar değiştirdim kabarık istemiyorum, hazır da model yok hiç, dikim için ise vaktim kalmadı. O sebepten abiye tarzı bir şey alacağım için abiye satan mağazalara bakıyorum. Sana da bol şans umarım gönlüne göre bulursun

Birinci elbisenin farklı rengi olursa güzel olabilir; bu rengi pek beğenmedim, hastane elbisesi rengi gibi.
Her ne kadar moda olsa da..

Sağol canım,evde olacak şimdi bunlardan vazgeçtik sade söz olacağı için daha abartısız birşeyler bakıyorum.

Öncelikle hayırlı olsun :)
İkisinden biri olacaksa ilk elbise daha şık duruyor ama rengi çok soluk geldi bana. Nişan salonda ve büyük olacağı için daha canlı biraz daha iddialı olabilir diye düşünüyorum, bundan kasıt illa ki kabarık olması değil. İkinci elbise pek görünmüyor ama beğenmedim nedense, çok mu spor diyeyim bilemedim tam ama ilki daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…