Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlık-gelinlik diktireceklere

brclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
12
0
86
Arkadaşlar merhaba,
Ben 15 mayısta nişanlanacağım. Bugün fatihte birkaç yere baktım fikir olsun diye. Çok dükkana girdim. Ama bana en profesyonel ve en içten olarak Beyaz Ev moda evi geldi. İnternetten beğendiğim modeli anlattım. Anında çizimini yaptılar ve ölçülerim alındı bile. Her şeyin istediğim gibi olacağı hissini verdi bana burası. Dıştan bakılınca çok girilecek bir yer gibi gözükmese de, içeride bayağı kaliteli çalışanlar var. Hem de özel dikim yaptırmama rağmen 1600 lira fiyat çıkardılar. Ben aranıza yeni katılıyorum. Ben mutlaka bir gidin derim. Fikir olsun sizin için en azından.. Herkese iyi akşamlar.

bende 700 e gelınlıgımı dıktırdımm...

fatıhte dıktırmedım baska yerde dıktırdım.. resım kucuk oldu kusura bakmayın (

fiyat aslında tuzlu değil:)
çünkü benim diktieceğim nişanlık için farklı yerler çok daha tuzlu fiyatlar verdi:)
bi kaç pahalı taştan ve pahalı kumaştan yaptıracağım çünkü.
yani en azından fikriniz olsun gerçekten. tavsiye ederim. 2 ayda provalar sonunda bitecek. İnşallah bitmiş halini göndereceğim buraya

evet cok ıyı cunku cok arastırdım fatıhte gezmedım bı kere.. 1000 lıraya dıkerız dıyenlerde oldu dıktırmedım... cunku malıyetı gercekten cok dusuk bunların gelın begenıo nasıl olsa damat alacak dıe gecırıorlar gelınlıklerde... arkıdesımmm sımdıdennn mutluluklar sana :))) mck

ne kadar güzel bir gelin olmuşsunuz.. Allah mutlu etsin.
Bu arada nişanlık için biraz pahalı değil mi? ben gelinliğe bile en fazla 1000 tl vermeyi düşünürken nişanlık için çok geldi bana. 1 kere giyeceğim şey için bu kadar para harcayacağıma, o parayla balayında daha fazla zaman geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…