mavi deilde digeri daha gusel olmus bence sana tenını acmıs yani mavi bogmus..renk gusel ama benm kına elbisemde mavi olcak saks mavisi ama inş bu kadar koyu durmaz ya
maviyi almışsın canım, çok da güzel olmuşsun, allah içine sineee sineeeeee giymeyi nasip etsin, yüzün hep gülsün tatlım önemli olan da bu zaten... a.s.
ilk bunu beyenmıstımm cok hosumaa gıtmıs tı
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
tabı sonra bunu beyendım we sımdı bunu alıyorumm
sizce nasılll yakısmıs mı bana
kızlar dun bı husrana ugradımm=( aldıgım abıyemde ferman kısmında sorun vardı fermanı degıstırız dedı kadın bıde straptez oldu ıcın askılı yaparız dedı elbı arkası duzelır dedı bısde tabı tamam ozmn dedık 1 hafta sonra gıttım askıla takılmıs ama malesef yıne yamamıs lar elbıse tekrar terzıye gıttı yıne yapamamıslar dun aradılar işte gıttık ıste ben tabı cok umıtlı bı sekılde gıttım aa sonunda yapıldı dıee ama malesef elbıseyı batırmıslar elbıseden sogudum resmen yaa sonra o elbısenın aysının kırmızısını dusunun fazla vaktımız olmadı ıcın bunun kırmızısını tercıh ettıkk bıde kızlarr nısanda bunun kırmızısı nası olur gusel olur mu morele ııhtıyacım varr
ilk bunu beyenıp okeylemıstık ama elbıse batınca kırmızısını sectık sızce nası dogru bı karar verebıldım mı=(
kızlar dun bı husrana ugradımm=( aldıgım abıyemde ferman kısmında sorun vardı fermanı degıstırız dedı kadın bıde straptez oldu ıcın askılı yaparız dedı elbı arkası duzelır dedı bısde tabı tamam ozmn dedık 1 hafta sonra gıttım askıla takılmıs ama malesef yıne yamamıs lar elbıse tekrar terzıye gıttı yıne yapamamıslar dun aradılar işte gıttık ıste ben tabı cok umıtlı bı sekılde gıttım aa sonunda yapıldı dıee ama malesef elbıseyı batırmıslar elbıseden sogudum resmen yaa sonra o elbısenın aysının kırmızısını dusunun fazla vaktımız olmadı ıcın bunun kırmızısını tercıh ettıkk bıde kızlarr nısanda bunun kırmızısı nası olur gusel olur mu morele ııhtıyacım varr
ilk bunu beyenıp okeylemıstık ama elbıse batınca kırmızısını sectık sızce nası dogru bı karar verebıldım mı=(
son 2günnn heyecen heyeannnnn delikafadulden
ben resimleri göremiyorum CADIARZU
güle güle giy canim bencede kirmizi cok hos durur
bende resimler gorunmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?