• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlığımmm:D:D:D

maviyi almışsın canım, çok da güzel olmuşsun, allah içine sineee sineeeeee giymeyi nasip etsin, yüzün hep gülsün tatlım önemli olan da bu zaten... a.s.

ewt canım mavıyı aldımm cok cok teskur ederımm rabbım cumlemızın yuzundekı gulucuklerı mutlulugu bozmasınopuyorumnanaktan

resimler acilmiyorki göremedim ben...merak ettim simdi ama...:dilcikar:

gülle gülle giy canim simdiden hayirli ugurlu olsun...allah tamamina erdirsin....

canlarımm tekrar yukledımm ama bu sefer aldıgımm nısanlıgı yukledım ınsallah beceere bılmısımdır

kızlar dun bı husrana ugradımm=( aldıgım abıyemde ferman kısmında sorun vardı fermanı degıstırız dedı kadın bıde straptez oldu ıcın askılı yaparız dedı elbı arkası duzelır dedı bısde tabı tamam ozmn dedık 1 hafta sonra gıttım askıla takılmıs ama malesef yıne yamamıs lar elbıse tekrar terzıye gıttı yıne yapamamıslar dun aradılar işte gıttık ıste ben tabı cok umıtlı bı sekılde gıttım aa sonunda yapıldı dıee ama malesef elbıseyı batırmıslar elbıseden sogudum resmen yaa sonra o elbısenın aysının kırmızısını dusunun fazla vaktımız olmadı ıcın bunun kırmızısını tercıh ettıkk bıde kızlarr nısanda bunun kırmızısı nası olur gusel olur mu morele ııhtıyacım varr

ilk bunu beyenıp okeylemıstık ama elbıse batınca kırmızısını sectık sızce nası dogru bı karar verebıldım mı=(

Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com

kızlar dun bı husrana ugradımm=( aldıgım abıyemde ferman kısmında sorun vardı fermanı degıstırız dedı kadın bıde straptez oldu ıcın askılı yaparız dedı elbı arkası duzelır dedı bısde tabı tamam ozmn dedık 1 hafta sonra gıttım askıla takılmıs ama malesef yıne yamamıs lar elbıse tekrar terzıye gıttı yıne yapamamıslar dun aradılar işte gıttık ıste ben tabı cok umıtlı bı sekılde gıttım aa sonunda yapıldı dıee ama malesef elbıseyı batırmıslar elbıseden sogudum resmen yaa sonra o elbısenın aysının kırmızısını dusunun fazla vaktımız olmadı ıcın bunun kırmızısını tercıh ettıkk bıde kızlarr nısanda bunun kırmızısı nası olur gusel olur mu morele ııhtıyacım varr

ilk bunu beyenıp okeylemıstık ama elbıse batınca kırmızısını sectık sızce nası dogru bı karar verebıldım mı=(

nişanda kırmızı güzel olur niye olmasın. kırmızının rengini görebilseydiksempatiksalakcinni

bu maviyi ben beğenmedim, iyice kapatmış senikafamçokkarıştı

Herşeyde bi hayır vardır canım. İlk eklediğin resimleri görememiştim ben, aldığın mavi elbisenin resmini gördüm ama. Mavi çok koyu durmuştu, kırmızı çok daha iyi olur bence. Tabii elbiseyi görmedim ama, bence kırmızıyı almakla iyi yapmışsın. :teytey:

son 2günnn heyecen heyeannnnn delikafadulden

o kadar heycanlıydım kı anlatamam:D:D:d
ben resimleri göremiyorum CADIARZU

güle güle giy canim bencede kirmizi cok hos durur

bende resimler gorunmuyor...

canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/album...in-beklenen-nisani-oldu-buyrun-resimlere.html

burdan nısan resımlerıme baka bılırsınız vereliniortak

Back