bence kına elbisesinden daha güzeldir en azından modern, bence onu giy şahsen ben de şu kına elbisesinden giymedim sevmem öyle köylü tarzı giysileri. kına da yapmadım zaten. düğün ve nikah yaptım
benim bir tanıdığım kına için ayrı bir abiye almıştı ama nişandaki giydiği elbisesini de giymişti bir de kına yakılırken bindallı giymişti yani üç tane kıyafet değiştirmiş oldu eğer nişandaki kıyafetini de giymek istiyosan sen de değişik değişik giyebilirsin canım :)) genelde arnavutlar yapar bu adeti. hatta 4 5 tane değiştiren bile oluyormuş :)
10 tane değiştireni de yeni duymuş oldum :) sayen de
sadece o kiyafetle geçireceksen geceyi olmaz bence..
ama başka kıyafetlerde giyeceksen tabiki olur..
mesela ben kınamda bindallı ile beraber 10 tane kıyafet değiştirdim..
ama bizim adetlerimiz böle..
bence çokta güzel oluyor sende deneyebilirsin..
maşallah kıyafet değiştirip fotoğraf çektrmekten oyun oynanmaz, insanda hal de kalmaz :))
bitanem oldu olacak düğünde de giy,balayında da giy oğlunun sünnetinde de giy. yok yani böyle bir zihniyet.hani kimse seni parmakla gösterip kahkaha atmaz ama durumları yok ya da oğlan tarafı kendini fazla sıkmamış olarak yorumlanır.aldır gitsin değişik değişik giy.yalnız bunlar eşinin cebinden çıkacaksa sonra faturası sana da kesilecekse fazla masraf yapma.ama eşinin ailesi karşılıyorsa yaptır ne kadar çok şey istersen o kadr kıymetli olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?