• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi nişanlığımı kınamda giysem mi:)))

ayseyma

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
960
1.038
313
kızlar ben nişanımda kabarık petrol mavisi elbise giymiştim, çok severek aldım, nişanda çok kimse görmemişti. kınamda da giysem çok mu sacma olur. hem nişanda kapalıydım, kınayı kadınlar arsnda yapmayı düşünüyorm, o yüzden açık yaptrcam. ne dersnz? parayla alakası yok bu fikrimin. mesela bi yakınınz böyle yapsa ayıpla mısınz? ne düşünrsünz :) fikirlernz önemli, çünkü herkesn içten oldgnu düşünüyorm önceki okudgm mesajlardn

canım ben olsam ayıplamam da hani galiba durumları yoktu oğlan evide almadı diye düşünürüm:26: yanlış anlama sadece fikrim bu olur yani

canım açıkcası parayla ilgisi yoksa başka al derim ben hem kadınların içinde olcakmış ya kına elbiseleri var kırmızı eski zmanlardaki gibi onalr çok hoş. bence nişanın da giydigini giyme derim başkası giyse ben pek hoş bulmazdım tabi benm görüşüm. bende giymezdim

ben ayıplamam ama yazık kıza bi kınalık bile alınmamış derim :26:

insan özel birgün de giydiği kıyafeti, ortama ve duruma göre başka bir özel gün de yine giyiyor.. ama senin olan özel gün de sen bunu yapma . her zaman kınan olmayacak ki.. olması gerektiği gibi bi kınalık giymelisin bence..:31:

aynı durumu başkasında görsem ;- bi kınalıktan kaçılmış, gelin mağdur edilmiş - diye düşünürdüm..:26:

işte ben de öyle düşünürler diye korktugmdan sordm, herkese de tek tek anlatamam kendimin istedğini, zaten belki de inanmazlar :) teşekkürler açıkça söyledgnz için, zaten ben de bunu istemiştim :)

bindallı zaten alcam da ayrıyetten abiye yerine giyerm diye düşünmüştm ama başkalrnın ne düşündüğü önemli oldgndan galiba vazgeçtim :)

bence kına elbisesinden daha güzeldir en azından modern, bence onu giy şahsen ben de şu kına elbisesinden giymedim sevmem öyle köylü tarzı giysileri. kına da yapmadım zaten. düğün ve nikah yaptım

bence kına elbisesinden daha güzeldir en azından modern, bence onu giy şahsen ben de şu kına elbisesinden giymedim sevmem öyle köylü tarzı giysileri. kına da yapmadım zaten. düğün ve nikah yaptım

sonra pişman olmadn mı kına yapmadgna? kına yakılırken giyerm bindallı, pek sevmiyorm ama sonra fotoğraflara bakınca farklı bi anı oluyor

ne pişman olucam be zaten kınalara gitmeyi de sevmem müzik çalıyor herkes oynuyor sevmem öyle ortamları. benim gelinliğim bana yeter zaten muhteşem ötesi ve bana özel tek.

benim bir tanıdığım kına için ayrı bir abiye almıştı ama nişandaki giydiği elbisesini de giymişti bir de kına yakılırken bindallı giymişti yani üç tane kıyafet değiştirmiş oldu eğer nişandaki kıyafetini de giymek istiyosan sen de değişik değişik giyebilirsin canım :)) genelde arnavutlar yapar bu adeti. hatta 4 5 tane değiştiren bile oluyormuş :)

benim bir tanıdığım kına için ayrı bir abiye almıştı ama nişandaki giydiği elbisesini de giymişti bir de kına yakılırken bindallı giymişti yani üç tane kıyafet değiştirmiş oldu eğer nişandaki kıyafetini de giymek istiyosan sen de değişik değişik giyebilirsin canım :)) genelde arnavutlar yapar bu adeti. hatta 4 5 tane değiştiren bile oluyormuş :)

güzel fikir :)))

sadece o kiyafetle geçireceksen geceyi olmaz bence..
ama başka kıyafetlerde giyeceksen tabiki olur..
mesela ben kınamda bindallı ile beraber 10 tane kıyafet değiştirdim..
ama bizim adetlerimiz böle..
bence çokta güzel oluyor sende deneyebilirsin..:10:

bitanem oldu olacak düğünde de giy,balayında da giy oğlunun sünnetinde de giy. yok yani böyle bir zihniyet.hani kimse seni parmakla gösterip kahkaha atmaz ama durumları yok ya da oğlan tarafı kendini fazla sıkmamış olarak yorumlanır.aldır gitsin değişik değişik giy.yalnız bunlar eşinin cebinden çıkacaksa sonra faturası sana da kesilecekse fazla masraf yapma.ama eşinin ailesi karşılıyorsa yaptır ne kadar çok şey istersen o kadr kıymetli olursun.

sadece o kiyafetle geçireceksen geceyi olmaz bence..
ama başka kıyafetlerde giyeceksen tabiki olur..
mesela ben kınamda bindallı ile beraber 10 tane kıyafet değiştirdim..
ama bizim adetlerimiz böle..
bence çokta güzel oluyor sende deneyebilirsin..:10:

maşallah kıyafet değiştirip fotoğraf çektrmekten oyun oynanmaz, insanda hal de kalmaz :))

bitanem oldu olacak düğünde de giy,balayında da giy oğlunun sünnetinde de giy. yok yani böyle bir zihniyet.hani kimse seni parmakla gösterip kahkaha atmaz ama durumları yok ya da oğlan tarafı kendini fazla sıkmamış olarak yorumlanır.aldır gitsin değişik değişik giy.yalnız bunlar eşinin cebinden çıkacaksa sonra faturası sana da kesilecekse fazla masraf yapma.ama eşinin ailesi karşılıyorsa yaptır ne kadar çok şey istersen o kadr kıymetli olursun.

:))) isteyenin kıymetli oldugunu düşünüyorm ben de, çok bişey de tuttrmam ama olması gerekn de olacak, taviz vermem. ama maddiyatı düşünmyorm zaten

Back