Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriNişanlığıma uygun saç modeli lazım. Yardım gerek bana :)
Merhaba kızlarr.. Yardımınıza ihtiyacım var :) Nişanım için aşağıdaki elbiseyi aldım. Ama tabi sıkıntı saçta. Sizce bu elbiseye nasıl bir saç gider ?
cnm saçın uzun mu kısa mı eger uzunsa yandan toplaya bilirsin bence hoş olur omuz hızasındaysaa tepeden toplaya bilirsin .. tabi kara yine senindir hayırlı olsun bu arada darısı benim başıma :)
elbiseyi görünce hemen aklımda canlanan saç uzun iri dagınık dalgalı , yanlardan hafif toplanmış bi saç. kısa saçlıysan canım saçlarını önler tek bi yandan ayrılmış ensede net bi balerin topuzu yapabilirsin.
Oncelikle tebrik ederim, mutluluklar dilerim. eger saciniz uzunsa( bele yakinsa) dumduz sac guzel duracaktir. eger degilse, iri iri dalgalar guzel duracaktir.
omzumdan dört parmak aşağıda saçlarım :) bende hep açık düşünmüştüm ama geçen bir düğüne gittim açık halde, öyle bir terledim ki oynamaktan saç maç kalmadı. ondan korktum :) bir de taşlar olduğu için sade mi olmalı diye düşündüm. şunu da çok beğendim ama karar veremiyorumm :/ bu arada çok teşekkür ederim fikirleriniz icin :)
Merhaba kızlarr.. Yardımınıza ihtiyacım var :) Nişanım için aşağıdaki elbiseyi aldım. Ama tabi sıkıntı saçta. Sizce bu elbiseye nasıl bir saç gider ? Eki Görüntüle 523547
TATLIM ELBİSEN ÇOK HOŞ KUZENİMİN SEVGİLİSİNDE LEOPAR DESENLİYDİ çok çok sade bi topuz (yüksek olcak şekilde) okadarda çirkin olmasına rağman barby bebeğe benzemişti. kesinlikle düz topuz tavsiye ediyorum eminim sana çok yakışıcak mutluluklar