• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlığım

çok güzelmiş canım
ama salonda olacaksa nişan biraz sade gibi geldi bana
başkalarıda abiye giyinebilir sonuçta
Kod:
farklılığın olsaydı daha ii olurdu bence

cnm bnm salonda olmıcak benim nişanım sadece bir akrabamızın terasında olacak sade bir nişan olacak o nedenle biraz sade bir kıyafetim var öyle kabarık kabarık elbıselerden zaten düğünde giyeceğim o yuzden nişanda boyle bir seye gerek yok :) sacı makyazı takılarımla bıraz daha havası degısek bakalım:)kaydirigubbakcemile2

şöyle kabarık bişeylerden olsaydı kalaylayacaktım vallahülazim:)

çok şık
allah mesut bahtiyar etsin
en mutlu günlerinden olsun.

güzel ama nişan için biraz sade geldi.Ama sade demek kötü demek değil a.s.

nişanlığım arkadaşlar hepinizin yardımı ile buldum yorumlarınızı bekliyorum :)

nianlkow7.th.jpg

canım elbisene bayıldım çok şık yalnız sırt kısmını merak ettim çaprazsa eğer bu elbise tam benlik yani:sm_cool:

banada sade geldi ama yakışmış tabi hani nişan diyince daha abartılı şeyler aklımıza geldiğinden sanırım saçını nasıl yapıcaksın topuz falan olur sanırım enseden
mutluluklar...

resmi cekildigin oda seninse, tarz olarak farkli olmus sana gamyoncuiremsu

sahsi fikrimse cok yakismis cok guzel olmussun a.s.

sevgili nilbera bu mesajı buraya koyarak ne demek istedıgını anlayamadım dogrusu herkes fotolarını buraya konu acıp koyuyor ve yorumları altına yazıyoruz ben yanlış mı yapmısım anlayamadım!!!!!

Çok güzel.Allah tamamına erdirsin benim nişanlığım da yeşil bir abiyeydi.Nişanlıkta kabarık modelleri sevmiyorum ben.Abiyeyi sonra bir yakınının düğününe giderken de giyersin.Mutluluklara.s.:nazar:

canım güzel tercih fiziğin bu tarz abiye elbiseleri taşıyabiliyor çünkü çok yakışmış
güzel bir model ve güzel bir renk...

canım benim güzel olduğu kadar taşımayıda bilmişsin allah tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum

Back