Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım Kızlar Yorumlarınızı Bekliyorum

normalde kabarik satafatli nisanlikla hic hosuma gitmiyo cok abarti geliyo bana ama bu model cokkk hos cok begendim
gelinlik olarak cok güzel olurdu bu

ne rengi ne de modeli bnm hoşuma gtmedi.. renk güzel aslında ama resmdeki sen msn bilmiorm tenle uyumu olmamış dha canlı renkler şeçersen dha hoş olcaktr.. üst kısmı güzel ama alt kısmı çok kabarık ve göz yorucu dar kesim bişey olsa abiye tarzı daha güzel olr bnm fikrim..
mutluluklar..

modelde renkte çok güzel
illa kırmızı pembe olcak değil ya nişanlıklar farklı olsun seninkide
seninde içine sindiyse gerk
bence çok güzel asil durmuş son karar senin tabiki
hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin

sakın değiştirme ben çok beğendim rengide modelide çok hoş ve değişik

çok şık görünüyor.. uygun aksesuarlarla daha güzel olacağından eminim.mutluluklar dilerim..

cnm bence model we renk gayet güzel moda editörü olarak bence çok değişik bir model...arkadaki pembemsi nişanlıkta güzelmiş...allah tamamına erdirsin..mutluluklar...

cnm cok hos bi model bencede rengi farklı olsa sana daha cok yakısır . Allah mesut etsin.

ne yalan söylim valla ben çok beğendim.özellikle griyi nişan için yakıştırmıyor olmama rağmen çok şık ve zarif durmuş üzerindee

valahi sana acaip yakışmışş..benim haziranda düğünümmm kırmızı istiyorummm tabi bellide olmuyo mesela gümüş renginde bi kaç model gördüm begenmedim ama seninki süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…