• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlığım hakkında yorumları alabilirmiyim :)))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

y_n2111

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
23
0
16
İstanbul
Bu nişanlığı zümrüt yeşili olarak diktirteceğim eklentiler için fikirlerinizi almak istiyorum...

Eklentiler

• $2012aysiranisanlikmodelleri9-200x300.jpg
    $2012aysiranisanlikmodelleri9-200x300.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 95
Ben boyun kısmını beğenmedim. Bu boyun biraz demode duruyor sanki. Boyundan bağlı olmasa gayet güzel bence.

Son düzenleme:
Ben bu tip nişan kıyafetlerini beğenmiyorum
Çok kabarık fazla abiye geliyor bana

pek beğenmedim, omuz ve boynu çok hoş değil, Allah kolaylık versin model bulması da çok zor.

benim nişanım salonda olacağı için bol bol oynamak istiyorum sağımı solumu çekiştirmeden rahat hareket etmek istediğimden böyle bir model tercih ettim. Boğaz kısmında ve bel kısmı işlemeli dantel var fazla net görülmüyor resimde ve bu kadar kabarık olmayacak. şu son 1 ayda gezmediğim yer kalmadı hiç güzel bir model bulamadım. Allah herkese kolaylık versin.

Çok boğucu ve hiç güzel değil. Begenmedim ben daha farklı güzel modeller var iyi düşün derim. Tabi bu benim şahsi fikrim... Hayırlı olsun simdiden :34:

Boyun hoş durmuyor bence de. Değişik askılar araştırsanız modele uyacak şekilde daha güzel olabilir. Ben de straplez sevmiyorum rahat olmayacağını düşünüyorum, tül yaka modeller hoşuma gidiyor.

tabikide renkler ve zevkler tartışılmaz kızlar çok aradım rahat bir model fakat bulamadım en rahatı buydu.

Bu nişanlığı zümrüt yeşili olarak diktirteceğim eklentiler için fikirlerinizi almak istiyorum...

ya sankı bı matem havası var yanı cok fazla agır bı renk onun yerıne daha canlı yanı göz alıcı renkler kullanmalısın bence bu snkı nasıl dıyeyım rengi boğuk bı renk ama karar senn tabıkı ıçıne sınen neyse onu yap :54: bu arada allah tamamına erdırsın :68:

Çooook eski model ve boğucu.

Neden toz pembe prenses eteklere bakmıyorsun... Peri kızı gibi olursun

Son düzenleme:
Back