• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlı kızlar yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
kızlar mutlu pazarlar öncelikle :)

bayramda erkek tarafına annemler gitmese ben tek gitsem ayıp olur mu ve giderken baklava mı götürmem gerekiyor ? onlar bana bayramlık alacakmış benimde erkeğe bayramlık almam gerekiyor mu ? annesine küçük bir hediye aldım,ne götürmem gerekiyor yardım edin lütfen...

benim bildiğim erkek tarafı kız tarafına gelir sen neden gidiyorsun
hem kız tarafı gidiyor olsa bile yalnız gitmek hoş değil

benim bildiğim erkek tarafı kız tarafına gelir sen neden gidiyorsun
hem kız tarafı gidiyor olsa bile yalnız gitmek hoş değil

ben normalde arkadaşkende hep bayramda giderdim el öpmeye o yüzden yine ben gitsem diyorum çünkü nişanlımın babasını yeni kaybettik o yüzden onlar gelemez diye düşünüyorum :(

olur canım neden olmasın.. bizde de aileler birbirine gidip gelmeyecek ama biz ziyaretimizi yapıcaz nişanlımla her iki tarafa da.. şart değil yani.

Bencede ailece gidilmesi şart değil ikiniz aileleri ziyaret etseniz yeterli olur ama bizde de mesela erkek tarafı gelir kızın bayramlığını alır tatlı getirir falan da filan da da tabizde uygulama yookk :33: Herşeye uyulcak diye bir kadie yok yani , gecen bayram nişanlım bana kolye küpe aldı bu byram içinde hakkını kullandığına inanıyoruum :) :16:Bu sefer ben ona tişört aldım zaten asker aralıkta bide asker çantası yapıp göndericiğim sevdiceğimi

[sıze=2]canım eskiden koç alınırmış ,süslenirmiş ve boynun altın bilzeik takıp baklavalar ile tepsi tepsi kız tarafına gelinirmiş ama bunklar eskiden kaldı istanbul gibi büyük yerlerde vs olmuyır
geçen bayram hiç ses çıkmadı erkek tarafından bu bayramda ben dedim artık istediğimi
bana deidm bayramlık vs yerine yarım altın takın dedim
altın daha mantıklı geldi bana çünkü
kıyafet alınır benimde zaten vardı dedim böyle böyle iyi düşünmüşsün dedi
bakalımm ne olacak
[/sıze]

Bana da bayramlık aldılar.. bayramda da aileleri ziyaret edeceğiz. o kadar yani :)

olur canım gidilebilir bayramın 1. günü sözlüm ve ailesi bize gelece 2. veyaa 3. günü de sözlüm beni alıp annesine götürecek nenesini amcasını flan gezecegiz bişey olmaz yani :40:

kızlar mutlu pazarlar öncelikle :)

bayramda erkek tarafına annemler gitmese ben tek gitsem ayıp olur mu ve giderken baklava mı götürmem gerekiyor ? onlar bana bayramlık alacakmış benimde erkeğe bayramlık almam gerekiyor mu ? annesine küçük bir hediye aldım,ne götürmem gerekiyor yardım edin lütfen...

bence eğer senin annen ve baban büyük ise onlar gelmeli, tek başına gitme derim ben ailen ile gitmeni tavsiye ediyorum :) baklava götürebilirsin canım bi sorun olmaz bence.

Back