• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar, kayınvaldeyle aranız nasıl bakalım?

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
benimki onu ilgilendirmeyen şeyler hakkında fikrini beyan eder. çok sürtüşme yok aramızda ama bazı hareketleri batıyo işte.benden beklentilerinin çok fazla olduğunu hissediyorum.her işine koşturayım,hizmet edeyim istiyo sanırım.
bi de merak ettiğim bişey var.nişanlıyken herkes kendini- iç yüzünü belli eder deniyor. mesela kayınvalde cadaloz mu değil mi, nasıl anlaşılır.hangi tavırlarından belli olur?
yorumlarınızı bekliyorum.bu konu beni bayaa endişelendiriyo çünkü

bende yeni nişanlıyım.2 ay olcak.
başta çok korktum.çünkü oğluna aşırı düşkün tek erkek evlat.
şimdi kestiremiyorum aramız nasıl.görünüşte hem resmi hem iyi.
haftada bir ararım ben.gidip gelmemiz ayrı şehirler olduğu için zor oluyor.ama yinede gidip gelioz
öylee amann benim canımm aman güzel gelinim gibi sözler sarılmalar duymadım henüz:)
kızım die hitap eder.
bencede anlaşılır insan az çok nişanlıyken.
mesela benim kayınvaldem naparsam yapayım onun için biricik tatlılar tatlısı güzeller güzeli gelini olamıcam.öyle bi yapısı yok.oğluna kendi çocuklarına öyle ama.benimle resmi.
ama bende onu öyle kabullendim.
o bana öyle olmadığı için bende öyle gidp sarılayım aman anneciğimmm canım benimmm gibi yağlanmalarım olmaz:)
durum bundan ibaret zaman göstercek.şimdilik resmi ama yolunda gidiyor.ama pohpohlanmakta isterdim tabi:(

benim kayınvalidem le aram maşallah diyim çok iyidir, :nazar: nişanlımla 7 senedir beraberiz,ve birlikteliğimizn 3.ayında beni ailesiyle tanıştırdı,3 senedir de nişanlıyız.nasıl başlarsa öyle gider bence.şu zamana kadar hiç bir tartışmamız olmadı,bana çok iyi davranır,tek geliniyim,nişan alışverişine gittiğimz zaman hiç unutmuyorum tek gelinim,ilk mürüvvetimsin,istediğini söyle içinde kalmasın annecim demişti.hep beni tutar,oğlu hep haksızdır kaydirigubbakcemile3 ama bende ona karşı öyleyimdir,herşey karşılıklı.gerçekten çok seviyorum kayınvalidemi,bence çok akıllı bir kadın,işte böyle hem oğlunu mutlu ediyor,hem de bütün kapılarım ona açık.tam 1 ay sonra düğünüm var,inşş.evlendikten sonra da böyle gider.:nazar:

benim kayın validem öper sarılır özler arar ben hiç aramam ama o arar

ama çok ısrar eder burda kal diye aklrım ertesi günüde evden çıkmak için binbir yalan söylerim

eve gitmem lazım anne yarın iş var yıkanıcam ütü yapıcam hazırlanıcam yook o günde gece 12 ye kadar otur baban arabayla bırakır diyo :):)

bukadar ısrar etmese bide :)

çok şükür aramız iyidir ama

bende yeni nişanlıyım.2 ay olcak.
başta çok korktum.çünkü oğluna aşırı düşkün tek erkek evlat.
şimdi kestiremiyorum aramız nasıl.görünüşte hem resmi hem iyi.
haftada bir ararım ben.gidip gelmemiz ayrı şehirler olduğu için zor oluyor.ama yinede gidip gelioz
öylee amann benim canımm aman güzel gelinim gibi sözler sarılmalar duymadım henüz:)
kızım die hitap eder.
bencede anlaşılır insan az çok nişanlıyken.
mesela benim kayınvaldem naparsam yapayım onun için biricik tatlılar tatlısı güzeller güzeli gelini olamıcam.öyle bi yapısı yok.oğluna kendi çocuklarına öyle ama.benimle resmi.
ama bende onu öyle kabullendim.
o bana öyle olmadığı için bende öyle gidp sarılayım aman anneciğimmm canım benimmm gibi yağlanmalarım olmaz:)
durum bundan ibaret zaman göstercek.şimdilik resmi ama yolunda gidiyor.ama pohpohlanmakta isterdim tabi:(

imza aydasu

bende yaklaşık 1.5 yıldır nişanlıyım..
kayınvalidem çok iyi bi insan.. beni kendi kızı gibi seviyoo..
tabi bende onu kendi annem gibi. allaha şükür şuana kadar hiç bi problemimiz olmadı
çok anlayışlı biri inşallah bu heo böyle devam eder..

bende 11 aydır nişanlıyım tam bi sene oldugunda düğünümüz olacak
benim kayınvalidemin öle beklendileri yok zaten 3tane kızını evlendirmiş 1de gelini var ben sonuncu oldugum için öle boş kapris yapmaz öper sarılır canım kızım der ama nişanlımın bütün ailesi öle abiside nişanımızda biz gelin almıyorus kardeşim oldu cok şükür demişti alışverişte anlaşılır derler kayınvalidem bizimle alışverişe gelmedi nişanlımın ablaları geldi hep gözümün içine baktılar ne istiyorum diye allah bozmasın cok şükür
tek derdimiz kayınvalidem süslü şıkır şıkır şeyleri seviyo alıo sürekli öle şeyler bende daha sedeceyim

çok öle içiçe canım cicim annecim diye bi muhabbet yok. yağcılık,yapmacık gibi geliyo bana.
ama karşılıklı çokta güsel oturur konuşuruz.yeri gelir esprilerle güleriz.kalbimizden geçen neyse saklamayız. bizim aile dostluğumuz yıllara dayanıyor. ilkokula başlamamıştım daha. oyüzden çok rahatız.
k.annem için hep pinti derler hep. ailecek hala bu ssöylentiyi anlamış değilz.yemeklerde çorbadan tatlıya kadar özenerek sofra hazırlar.bol bol yedirir. hiç bişeyi eksik etmez evinden. nezaman bize gelseler mutlaka bnm o en sevdiğim kurabiyesinden yapar getirir,hiç boş gelmez.
nişan alışverişindede herşey kusursuzdu. beğendiğim hiçbişeye ucuz pahalı demedi.aksine ben ucuzuna bakmaya çalıştıkça o bana parayı düşünme dedi. ve herşey istediğim gibi oldu.
iftara davet etti ailemle birlikte.sonrasında akşamları iftara hep benide çağırdı. ona iftara geldiler çağırdı. kndsi gitti,çağırdı. nişan tepsisi, tepsi arkası vs herşeyi özenle hazırlamış. ben çok memnunum,allah binkere razı olsun. hep kızım der. k.babam ve görümcemde öyle.nişan olayından sonra daha bir bağlandık birbirimize.
genelde k.annemle ben taraf oluruz. annemlede nişanlım.ben çok mutlu oluyorum annemle ikisi böle anlaşınca. ki nişanlımda k.annemle olan samimiyetimden çok mutlu oluyor.
hep böyle devam eder inş.:nazar::nazar:

ben de daha 1 aylık nişanlıyım kızlar. 6 ay da sözlülük dönemim oldu. 15-20 günde bir ararım. nişanlım da arar benim ailemi. fakat kayınvalidem özel olarak aramadı beni. yani benim ailem de nişanlımı aramıo ama. o yüzden sorun değil bence. fakat görüşmelerimiz de aramız ii. sessizdir benim kayınvalidem kötülük yok içinde ne yalan söliim ben de öleyim ona karşı. memleketler uzak olduğundan göürşemiyoruz fakat tel de iyiyiz. nişanlımın dedikodusunu yaparız:roflol:

bızz cokkkk resmıyız kaynanamla :bbo:
aslında zaen basta berı fazla samımı olmak hıc ıstemıyordum :Saruboceq:
aman oda fazlaca resmı yaa
mesela sımdı sızın yzdıklarınızı okuyorum ıste arıyorum oda arıyo falan yazanlar var
bende onun numarası bıle yok delikafadulden benımkıde onda yok tabıkı
sadece arada bı nısanlıma soruyo nasıl ıyı mı dıye oda ıyı dermıs o kadar baska da bırsey yok
nısanlımın anlatmasına gore benım arkamdan neler neler dermıs :1ninca:
kızım benım cokkk ıyı cok tatlı ben onu cok sevıyorum cok begenıyorum vs vs delikafadulden
ama ınanın yuzume karsı hıcccc ama hc oyle deıl gayet resmıyız
dusunun artık nısanlanalı 1,5 ay oldu ben hıc onlara gıtmedım sadece bı kez ananesıne yemege gıttım kaydirigubbakcemile
aklı sıra kendını bana agırdan satmayamı calısıyo bılmıyorum
gercı skayet edıyorum ama bu durum bı bakıma cok ıyı
benım kaynanam cokk asırı geveze yaa bos bos konusup duruyo ve sırf dedıkodu :oklava:
-tatlicadiarzu-

şimdilik aramız iyi, ama eşim evin tek çocuğu korkuyorum gelecekten.
şimdiden ben oğlumdan ayrı kalamam deyip. evini satıp bize yakın yerden ev alacakmış:69::69::69:

ben sözlüyüm
kaynanam zaten benim minnak hallerimi biliyo sevgili oldumuzdada ablasının nişanında el ele girdik tüm sülalesinin arasına:16::16::16::16::16::16:

beni çok sever canımmm...hatta bi kere benimki patavatsızlık yapıp insan içinde ağlatmıştı bu yer kendi akraba düğünleriydi annesi kendi akrabalarının önünde posetle daldı:60::60::60::60::60::60::60:
askerde şimdi 1hafta gelmiyim neden gelmiyon der 3 günde 1 arar şimdiden evi aldı döşedik beraber maş inş bölede gider...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hatta hep der biz gelin kaynana savaşını senin bana yardımından çıkarcas die misafirlerine hizmet ettiğimde yorulmamı bile istemes kızar otur dinlen die yemeğimi önüme getirir:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Allah bozmasın,fena sayılmaz :1:
ama genede gözümde kayınvalidemi çok büyütmek istemiyorum şöyle iyi böyle iyi diye.
sonra hayal kırıklığına uğramak daha çok üzüntü verir.
umarım hep böyle ayarında gider herşey :nazar:

benim kvalide sorumsuzdur hiçbişeyle ilgilenmez. gördüğü zaman sarılır öper dışardan gören bana aşık zanneder. ama ben aramasam ki aramıyorum kırk yılda aramaz öyle sorumsuzzz o yüzden ben sevmiyorummmmm

Back