Nişanlı eski sevgilim buluşmak istiyor?

gunesedon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
2
-1
22
.Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin tecrübelerinize güveniyorum. 26 yaşındayım. 9yıl önce ilişkimiz bitti. Bu süre boyunca sık sık mesaj attı konuşmak istedi. Ben yeniden başlamak istiyo sanarken o bana Hayatında biri olduğunu , sadece konuşma ilerletecegimizi söyledi. Çok cürrerkardı ve fazlasıyla manipulatif. Daha sonrasında benim hayatımda biri varken yine bu teklifte bulundu. Kabul etmedim fakat bana önceden de bunun olduğunu bunda sorun olmayacağını söyledi (17 yaşındayım bunlar olurken) her yerden engelledim. Yıllar geçti. T*****gram açtım. Oradan mesaj attı geçenlerde. Nişanlanmış. Yine aynı konuşmalar. E yıllar sonra yazınca Bi kin kabardı bende bu herife karşı Benim size sorum onunla oyun oynamalı mıyım(buluşup ses kaydı almak gibi, nişanlısına atarım belki) yoksa Allaha mı havale edeyim? Bu derece haysiyetsiz insanlara tahammülüm yok

İlk yazdığında engelleyip geçeceksiniz. Sizde yazmasını mı istiyorsunuz anlamadım. Engelleyince yazamaz arayamaz zaten

İlk yazdığında engelleyip geçeceksiniz. Sizde yazmasını mı istiyorsunuz anlamadım. Engelleyince yazamaz arayamaz zaten
Meraklısı olduğumdan değil hanımefendi. Engellemeyi yaptım tabi hayatımı bu saçmalığa göre yönlendirecek değilim tabiki. Teşekkürler yorumunuz için

Ne oyunu ya yüzüne bile bakmaman lazım. Ortalık haysiyetsiz doldu.

hiç gerek yok böyle şeylere. değerli zamanınızı başka şeylere harcayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…