nişanlı arkadaşlar bayramınız nasıl geçer?

sende evın ıcınede bohca yapmıslar.bızde konusuldu bastan yapalımmı dendı hatta kayınvalıdem cokta ısteklıydı ama bana gore bu tarz seyler hem masraf hem gereksız bız ablamdada yapmamıstık oyuzdende yapılsın ıstemedık kayınvalıdemde o zaman cocuklara en guzelını yaparız dedı..ıyıkıde evın ıcıne falan yapmammısız cunku kendımıze bohca yaparken bıle cok yorulduk tam ramazana denk geldı zaman cok yoktu bıde bız herseyımızı nısanlımla bırlıkte aldık bızden baska kımse gelmedı alısverıse hatta ee ne alcaz kı sımdı falan bırbırımıze sormustuk bu lazım olur bunda alalım seklınde komık bır okadarda eglencelıydı ve bohcaların suslemesı osu busu bıtıp serılınce karsısına gecıp bız bıseler basarmısız ya dııp gulmustuk..benım dugunumde kısmetse hazıran bası..ama bu ısler gercekten cok zor yaa..

bencede gereksiz aileye bende bunu belirtmiştim,nişan bohçasında seninle aynı şeri yasamısız birlkte gittik nişanlımla ama sadece bana alınacak eşyalarda,işte sandık çamaşır kozmetik...vs
nerden alacağmzı ne alacağımzı şaşarmıştık=)
zor ama tatlı anılarmz olcak inş bakalım ikimz içinde hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…