• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlayım ve ben ilk geceden çok korkuyorum

Xxxmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
10
0
1
19
Merhaba KK üyeleri
Ben nişanlayım ve ben ilk geceden çok korkuyorum nasıl yapıcam nasıl rahat edicem yapamazsam canım yanarsa vb gibi çok korkularım var bana yardımcı olur musunuz ne yapmam neler yapmam gerekiyor

Korkmayin korkup kendinizi kasarsaniz aci olur yoksa aci olmaz. Rahat olun on sevismeyi uzun tutun

Merhaba KK üyeleri
Ben nişanlayım ve ben ilk geceden çok korkuyorum nasıl yapıcam nasıl rahat edicem yapamazsam canım yanarsa vb gibi çok korkularım var bana yardımcı olur musunuz ne yapmam neler yapmam gerekiyor
Öncelikle korkma sakin ol. Penis bir öcü değil. Nişanlına korkundan bahset, o gece ne kadar sakin, anlayışlı davranırsa o kadar iyi. Ön sevişme uzun olsun. Hemen olsun bitsin diye aceleye getirmeyin. İlla o gün seks olacak diye bir şey de yok. Düğün sonrası dinlenip ertesi gün de yapılabilir tercih meselesi.

Merhaba KK üyeleri
Bu arada tebrik ederim, şimdiden mutluluklar dilerim🌸

cinseellik çok korkulacak ta çok gözünüzde büyütecek şey değil, onu aklınızdan çıkarmayın

Back