- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
Nihayet birlikteliğimizi evlilğe ilk adımı atarak bayramın 3.günü nişanlanarak yapıyoruz eylemiçok heyecanlıyım ve hayatımda ilkkez böyle bi heyecan yaşıyorum..sizlerle ogünü ve sonrasını paylaşacağım...en ince detayına varana kadar..şuanda heyecandan uyuyamıyorum...çok tatlı telaşlarımız var..hepsini fırsat buldukça paylaşmak istiyorum sizlerle
Nihayet birlikteliğimizi evlilğe ilk adımı atarak bayramın 3.günü nişanlanarak yapıyoruz eylemiçok heyecanlıyım ve hayatımda ilkkez böyle bi heyecan yaşıyorum..sizlerle ogünü ve sonrasını paylaşacağım...en ince detayına varana kadar..şuanda heyecandan uyuyamıyorum...çok tatlı telaşlarımız var..hepsini fırsat buldukça paylaşmak istiyorum sizlerle
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
bende senden 1 gün sonra yani bayramın 4. günü nişanlanıyorum Alla nasip ederse
bu tatlı telaşlar bile öyle güzelki....
teşekkür ederim esssss =)) darısı başına ..iyi bayramlar sizleredekızlar burnumun direği sızladı tabiri caizse..
ALLAHım tamamına erdirsin ,herşey gönlünüzce olsun.darısı bize bizede dua edin olurmu ?tebrik ediyorum şimdiden ikinizide ayrıca hayırlı bayramlar diliyorum..
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsunnn :) iyi bayramlar bir de..
ay çok saol kız meliiisssss çok heyecanla yaşıyoruz bayramı iyi bayramlar sizedebiber dolmacım hayırlı olsun iy baayramalrr:)
allah tamamına erdirsin canım
kızııııım uzun zamandır sizden uzak olmama etken olan telaşım işte buydu ...her ayrıntıyı sizlerle paylaşmak içinde ayrıca heyecanlıyım fikirleriniz yorumlarınız ne olacak acaba....iyi bayramlar olsun canımöşş canım sonunda kız bende her ayrıntıyı bekliyorum he resimler fln hepsinihayırlısı olsun
yha maşallah
ne güzel duygulardır allah utlu etsin isteyen herkese en başta bana da nasip etsin :)
Hayırlı ve uğurlu olsun tatlıımmm darısı benim başıma inşallah :)
teşekkür ederim çok saolun iyi bayramlarınız olsun =)Hayırlısı olsun Mutluluklar dilerim.
tebrik ederiiimmmmm canimm
resimleri de bekliyoruz :123:
tebrik ederim allah tamamına erdirsin
amin canım inşalla teşekkür ederiz =) nasılsın candan bayadır görüşemedik çok uzun zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?