• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanıyorum Kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

biberdolma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
2.500
1
116
Nihayet birlikteliğimizi evlilğe ilk adımı atarak bayramın 3.günü nişanlanarak yapıyoruz eylemi :D çok heyecanlıyım ve hayatımda ilkkez böyle bi heyecan yaşıyorum..sizlerle ogünü ve sonrasını paylaşacağım...en ince detayına varana kadar..şuanda heyecandan uyuyamıyorum...çok tatlı telaşlarımız var..hepsini fırsat buldukça paylaşmak istiyorum sizlerle :16::16::16::16::16:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :nazar: :16:
bende senden 1 gün sonra yani bayramın 4. günü nişanlanıyorum Alla nasip ederse :nazar:
bu tatlı telaşlar bile öyle güzelki....

kızlar burnumun direği sızladı tabiri caizse..
ALLAHım tamamına erdirsin ,herşey gönlünüzce olsun.darısı bize bizede dua edin olurmu ?tebrik ediyorum şimdiden ikinizide ayrıca hayırlı bayramlar diliyorum..:nazar:

Nihayet birlikteliğimizi evlilğe ilk adımı atarak bayramın 3.günü nişanlanarak yapıyoruz eylemi :D çok heyecanlıyım ve hayatımda ilkkez böyle bi heyecan yaşıyorum..sizlerle ogünü ve sonrasını paylaşacağım...en ince detayına varana kadar..şuanda heyecandan uyuyamıyorum...çok tatlı telaşlarımız var..hepsini fırsat buldukça paylaşmak istiyorum sizlerle :16::16::16::16::16:

öşş canım sonunda kız bende her ayrıntıyı bekliyorum he resimler fln hepsini :16::16::16::16: hayırlısı olsun

yha maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel duygulardır allah utlu etsin isteyen herkese en başta bana da nasip etsin :)

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :nazar: :16:
bende senden 1 gün sonra yani bayramın 4. günü nişanlanıyorum Alla nasip ederse :nazar:
bu tatlı telaşlar bile öyle güzelki....

teşekkür ederim civciv anlayabiliyorsundur o halde nasıl heyecanlarla yoğurulduğumu...sizeede hayırlı uğurlu olsun :16::16:

kızlar burnumun direği sızladı tabiri caizse..
ALLAHım tamamına erdirsin ,herşey gönlünüzce olsun.darısı bize bizede dua edin olurmu ?tebrik ediyorum şimdiden ikinizide ayrıca hayırlı bayramlar diliyorum..:nazar:
teşekkür ederim esssss =)) darısı başına ..iyi bayramlar sizlerede
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsunnn :) iyi bayramlar bir de..

amin canım saol..sizede iyi bayramlar :34:

öşş canım sonunda kız bende her ayrıntıyı bekliyorum he resimler fln hepsini :16::16::16::16: hayırlısı olsun
kızııııım uzun zamandır sizden uzak olmama etken olan telaşım işte buydu ...her ayrıntıyı sizlerle paylaşmak içinde ayrıca heyecanlıyım fikirleriniz yorumlarınız ne olacak acaba....iyi bayramlar olsun canım :34:
yha maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel duygulardır allah utlu etsin isteyen herkese en başta bana da nasip etsin :)

amin teşekkür ederiz allahım isteyen herkese sıkıntısız yaşatmayı nasip etsin:21:

tebrik ederiiimmmmm canimm :52::52::52:
resimleri de bekliyoruz :123:
:31:

Back