Öncelikle aranıza yeni katıldım. Ocak ayında nişanım var ve kıyafet seçimi beni biraz zorluyor. Diktirmek istiyorum o yüzden erkenden seçmem gerekiyor. 2 elbise arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum. 1.elbisem balık modeli 2. Elbisem ise kabarık modelli bi elbise. Kararsız kaldığım nokta düğünümde de prenses model gelinlik giymeyi hayal ediyorum yani hep hayalimdi. 2 sinde de kabarık giyinsem aynı gibi olur mu. Ve henüz uygun bir dikim evi araştırması yapamadım .Bildiğiniz düzgün bir yer varsa lütfen yazar mısınız. Istanbul anadolu yakasında oturuyorum.Eki Görüntüle 1271522 Eki Görüntüle 1271523
Taşıyabileceksen balık diyorum. Yanlış anlama ben de balık gelinlik çok istemiştim ama üst 36 alt 40 beden olunca çok iyi olmadı :) sen bi balık dene ondan sonra karar ver. balık hoş... hele böyle pudra tonları göğüsten aşağı dökülen taşlılar filan çok hoş duruyor :)
Katılıyorum. Geçen sene balık modası vardı. Anneme abiye almaya gittik, ona balık önerdiler. Annem 1.60 bile yok, 40 beden biri. Balık için ince ve de gayet uzun olmak lazım ki taşınabilsin ama kolları patlıcan olan her kıza nasıl straplezi giydirip her gelini straplezli gelinlik furyasına sokuyorlarsa, şimdi de bu moda.
Konu sahibii, fiziğiniz çok düzgünse olabilir aslında. Ben etek detaylarını sevmedim, yorganın içindeki yünleri eteğe takmışlar gibi. Daha sade inebilirse iyi olur. Bir de nerede, nasıl bir kutlama yapacaksınız, mevsim ne, aylardan ne olacak, zıplamalı danslı falan mı? Balıkla rahat rahat oynama, ne bileyim bir halaya girmek zor gibi geldi. Keyif sizin, nişan sizin tabii. Şimdiden mutluluklar.
Sözlünüz 1.63 ise topuklu giymeyeceğinizi söylemişsiniz, saçınızı da topuz falan yapamazsınız o zaman boy farkı iyice olmasın diye.Nişanım ocak ayında düğün salonunda oynamalı olucak nasipse. Zaten benim için bu kıyafet çok açık uzerlerini kapattirmayi düşünüyorum. Aslında diktirmek istiyorum kendime göre. Kabarık modelli elbisenin üzerini fotoğraftaki gelinlik gibi yaptırmayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 1271527
Elbise çok hoş kol detaylari hariç. Maddi olarakta en fazla 800 tl civarı yapan yer bulmaliyim. Fatih bna çok uzakEki Görüntüle 1271571
Su tarz bir sey giyebilirsiniz. Tabi rengi farkli olur. Boyunuza da uygun olur.
Dikim yeri olarak Fatih Hasret Moda derim. Ben oranin geliniyim ve hâlâ konusulurum. Gerek gelinligim gerek kinaligim makyajim tesettürüm her seyim cok guzeldi. Islerini ozenerek yapıyorlar. Maddi durumunuz da el verirse tavsiye ederim..
Elbise çok hoş kol detaylari hariç. Maddi olarakta en fazla 800 tl civarı yapan yer bulmaliyim. Fatih bna çok uzakama yinede tavsiyenzi dikkate alacağım
Himm. Bana da cok uzakti ben bildiğin kocaeliden geliyordum
Ama pendik'e bakabilirsiniz. Esma Sultan diye bir yer varmis. Ben de duymuştum. Insallah istediginiz gibi bulursunuz..
Çok arada kaldım bende bu yüzden. Ama gelinligimi çok kabarık düşünüyorum. Nişan kıyafetim balık olmasa bile hafif kabarık olabilir sanki.Gelinliğin kabarık olacağı için bence nişan kıyafetin farklı olsun. İkiside kabarık olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?