Nişanlandım kızlar :) 15.06.2011

solkolum

08-07-2012 ß ♥ ß
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
464
0
46
İstanbul
Nasıl Arkadşlarrr

Eklentiler

• $aŞKIM.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
harikasın cnm, Allah tamamına erdirsin, Mutluluklar dilerim:)))sen çok güzel olmuşsun ve pozda tam anlamıyla mikemmellll:)

harikasınız tatlım rabbim mutluluğunu daim etsin

maşallah çok güzel bir kızsın
çokta yakışmışsınız
şöyle boydan foto yokmu nişanlığı tam görebileceğimiz

Arkadaşlara katılıyorum, elbiseni merak ettim. Çok hoş olmuşsun bu arada. Mutluluklar dilerim canım

oncelıkle tebrık ederım gercekten cok gusel olmussun. resımde cok tatlı...

tebrikler canım gerçekten muhteşem gözüküyorsunuz, pozunuzda alışılmışın dışında çok güzel değişik olmuş, harikasınız Allah tamamına erdirsin

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Albümler" başlığına taşınmıştır.
Bilginize.

çok beğendimmmmmm mutluluğunuz daim olsun canım amaaaaaaaa daha fazla fotoooooo lütfeeeeeeeen çok hoş görünüyo profilindeki de dahil, fotolar baya orijinal galiba :128: lütfen bizi mahrum etme :109:

allah tamamına erdirsin canım. çok güzelsiniz. ben de yeni nişanlandım. bakalım ne kadar uzayacak bu evre. umarım senin çok uzun sürmez

onceliklee tebrik ediyorumm... birincisii sen harika gorunuyorsun ikincisi elbisen superr :) ucuncusu resimler cok guzel;orjinal ne diyimki baskaaa mutluluklarr harikasinizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…